Cia turbut tik man taip buna nusipirkau Dekostudijoj nauja mechanizma laikrodukui,krabiukui sugadinus buvau, galvoju pakeisiu ir ka galvojat surenku viska i kruva,idedu batareika,ziuriu savo akim netikiu rodykles eina i priesinga puse Kazi kokioj sali tokius laikrodzius naudoja ?
QUOTE(zerutis @ 2013 08 25, 20:28)
rodykles eina i priesinga puse Kazi kokioj sali tokius laikrodzius naudoja ?
žiūrėk, kad nebūtų kaip The Curious Case of Benjamin Button Istorija
QUOTE(rasiux- @ 2013 08 25, 21:23)
žiūrėk, kad nebūtų kaip The Curious Case of Benjamin Button
Kazi,kaip butu
QUOTE(ZMama @ 2013 08 25, 22:11)
Laba,
šian bevaikščiodama po siuvinukus štai kokį grožį užtikau. Viskas man jau lomkės , jis pirmas eilėje Gal kuri ką nors apie jį žino, ar viskas su juo ok, ar kokybiška schema?
šian bevaikščiodama po siuvinukus štai kokį grožį užtikau. Viskas man jau lomkės , jis pirmas eilėje Gal kuri ką nors apie jį žino, ar viskas su juo ok, ar kokybiška schema?
koks grozis
QUOTE(ZMama @ 2013 08 25, 21:11)
Laba,
ziurint is kur schema nes google rodo ne viena varianta
QUOTE(zerutis @ 2013 08 25, 20:28)
Cia turbut tik man taip buna
Pasilik šį mechanizmą...super dovana būtų kam nors...dovanoji laikrodį, kuris laiką skaičiuoja atgal-atgal į jaunystę, atgal į vaikystę
O mechanizmų pirkt būna bet kurioj laikrodžių krautuvėlėj, netgi su imantriomis rodyklių formomis
QUOTE(sobieska @ 2013 08 26, 13:10)
Pasilik šį mechanizmą...super dovana būtų kam nors...dovanoji laikrodį, kuris laiką skaičiuoja atgal-atgal į jaunystę, atgal į vaikystę
per velai gera minti davei,vaikas jau perlitavo detales ir sutvarke
QUOTE(Aga @ 2013 08 26, 16:07)
Pasirodau, kiek į priekį pasistūmėjau, dvi savaites nebuvau palietus net.
po truputi skleidziasi grozis
QUOTE(RasuteK @ 2013 08 26, 16:10)
po truputi skleidziasi grozis
jau daugiau nei pusę įveikiau
QUOTE(Aga @ 2013 08 26, 16:07)
Pasirodau, kiek į priekį pasistūmėjau, dvi savaites nebuvau palietus net.
Nu spalvos,spalvytes bus grozis