Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(sobieska @ 2013 08 23, 16:58)
Mano paskutinioji ružavos serijos dalis...dabar prasidės mėlynoji

g.gif idomu, kiek dar laukt turesim pabaigos mastau.gif o jau grozis wacko.gif ir mastau.gif kokio dydzio tas darbas: takelis,liktarna,gele (neatpazystu kokia blush2.gif) ir kas dar ? g.gif g.gif g.gif g.gif ar as cia kelis i viena sumaliau unsure.gif lotuliukas.gif

biskuti ne i tema blush2.gif sobieska, kelis sluoksnius beico galiu det ? po pirmo man per sviesiai gavos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 23 rugpjūčio 2013 - 16:57
QUOTE(zerutis @ 2013 08 23, 17:50)
gele (neatpazystu kokia  blush2.gif) ir kas dar ?  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  ar as cia kelis i viena sumaliau  unsure.gif  lotuliukas.gif

biskuti ne i tema  blush2.gif sobieska, kelis sluoksnius beico galiu det ? po pirmo man per sviesiai gavos  ax.gif

Mūsiškai vadinamas žirnelis, birželio mėn žydi įvairiomis spalvomis ir laaaabai skaniai kvepia wub.gif

Pabaigą parodysiu, kai rasiu tinkamus rėmelius, dabar šiandien pradėjau žaist su mėlyna spalva thumbup.gif
O beico kiek nori tiek dėk, tokio tamsumo ir bus, dėl įdomumo jį tarpuose kaskart pašveisk švitriniu...šiaip eksperimentuok geriau ant kokios nors pliauskos, ne tiesiai ant dėžutės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 08 23, 18:00)
Mūsiškai vadinamas žirnelis, birželio mėn žydi įvairiomis spalvomis ir laaaabai skaniai kvepia wub.gif
O beico kiek nori tiek dėk, tokio tamsumo ir bus, dėl įdomumo jį tarpuose kaskart pašveisk švitriniu...šiaip eksperimentuok geriau ant kokios nors pliauskos, ne tiesiai ant dėžutės smile.gif

Zirneli zinau,tik neatpazinau, senai bemacius buvau blush2.gif

Aciu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 08 21, 12:29)
Judam,judam  ax.gif

Faina labai smile.gif Ten ir su metaliku siuvinėta?

QUOTE(RasuteK @ 2013 08 23, 11:54)
Levandomis kvepiantis maiselis - dublis 2  biggrin.gif

Šaunuolė smile.gif

QUOTE(Daisiuke @ 2013 08 23, 13:23)
rodausi svieziausia darba...schemos nera niekur, nes cia buvo daroma is galvos pagal pateikta paveiksleli smile.gif

Labai sužavėjo darbeliai wub.gif Ir dar be schemos siuvinėjai bigsmile.gif , šaunuolė. Persipiešk ir bus Tavo kurta schema mirksiukas.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 08 23, 15:30)
Aš su nauju projektu ,V.Enginger vyšniomis

Žavu wub.gif Ir pyragaitis toks apetitnas smile.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 08 23, 17:58)
Mano paskutinioji ružavos serijos dalis...dabar prasidės mėlynoji

Gražu, nekantraudama laukiu pabaigos smile.gif
Atsakyti
Sveikutės kryžiavotojos. Nors laiko neperdaugiausiai turiu, bet vis tiek prisėdu..Savo vynuoges pabaigiau, įmečiau į spintą kaip ir dar ankstesnes gėles..Dabar mergytę siuvinėju ant LINO!!!Na ir vargelis akims, įtemptai vis skaičiuoju siūliukus ir baisu suklyst..

Dabar laukiu Kasiuluose akcijos, kad nemokamai atsiųstų neperkant už 100 lt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 08 24, 15:25)
Faina labai  smile.gif Ten ir su metaliku siuvinėta?

Aciu 4u.gif
Taip,visuose trijuose masiniukuose metalo imitacija siuvinejasi su metaliku mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Nusipirkau plastikines kanvos ir ruošiuosi siuvinėti kalėdinius žaisliukus, bet iškilo klausimas,iš kelių siūliukų reikia ant jos siuvinėti, kad gražiai atrodytų ir nesimatytų skylučių. Iš 2 man atrodo kaip ir mažoka?

Gal kas siuvinėjot, pasidalinkit patirtimi.

Būsiu lb dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 08 24, 15:25)

Labai sužavėjo darbeliai  wub.gif Ir dar be schemos siuvinėjai  bigsmile.gif , šaunuolė. Persipiešk ir bus Tavo kurta schema  mirksiukas.gif

dekui smile.gif aj kad teko suktis is padeties..dviracio schema suradau, o beliko pritaikyt balionelius is akies..blionas toks daiktas kad nesunku daryt, taip ir lipdziau smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(ZMama @ 2013 08 24, 18:22)
Sveikutės,

Nusipirkau plastikines kanvos ir ruošiuosi siuvinėti kalėdinius žaisliukus, bet iškilo klausimas,iš kelių siūliukų reikia ant jos siuvinėti, kad gražiai atrodytų ir nesimatytų skylučių. Iš 2 man atrodo kaip ir mažoka?

Būsiu lb dėkinga  4u.gif

Aš siuvinėju dviem siūliukais- viskas gerai mirksiukas.gif

Gavau savo kavinės trūkstamus siūliukus thumbup.gif Bet... Nerandu kur savo siuvinį padėjau unsure.gif Dariau namie tvarką, tai ir "sutvarkiau" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 08 24, 20:33)
Aš siuvinėju dviem siūliukais- viskas gerai mirksiukas.gif

Nerandu kur savo siuvinį padėjau unsure.gif Dariau namie tvarką, tai ir "sutvarkiau"

4u.gif

BŪNA, BŪNA IR KUO TOLIAU, TUO DAŽNIAU doh.gif doh.gif doh.gif smile.gif
Atsakyti
Rasa. Daisiuke, Uodegyte, Sobieska bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif saunuoles smile.gif

mano paskutinis lapas visai nejuda doh.gif uzsiimu grybavimu cool.gif nes kaip sakoma jei ne grybai i ne uogos.... lotuliukas.gif

del tos plastikines Aidos tai ziurint koks jos tankumas g.gif jei skylutes didesnes tai 3..bent as siuvineciau nes nekenciu kai sviecia apacia biggrin.gif

zuzanele neblogai susitvarkei g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2013 08 24, 17:22)
Sveikutės,

Būsiu lb dėkinga  4u.gif

kiek žinau ,plastikinė kanva atitinka 14ct aidą ,bet aš siuvinėjau visus savos skirtukus ant jos dviem gijom ir nieko ten nesimato,visos skylutės užsisiuvinėja,tikrai geras rezultatas,net neįsivaizduoju kaip reiktų į tą pačią skylutę su adatą įkišt trigubą siūlą keturis kartus ,jau dviem gijom siuvinėjant ,ketvirtą kartą nelabai lenda,skylutė tai kieta,plastikinė,nepadidėja ,žodžiu tikrai užtenka dviejų gijų drinks_cheers.gif
Atsakyti