Daisiuke kliuna tas antras uzrasas uz akiu, bet jau viska paaiskinai
o del dezeles, tai kaip tik siomis dienomis apie tokias ir panasias galvojau ejo mano mergina pas drauge i gimtadieni, eilini karta reikejo sukti galva, ka nupirkti dovanu, tai ir sove mintis, kad reik prisiruosti panasiu deziukiu mergaitisku ir bus, kai reiks dovanoms tik kad va mano norams laiko pritruksta +
QUOTE(RasuteK @ 2013 08 23, 10:54)
Levandomis kvepiantis maiselis - dublis 2
labai grazi ,daili pagalvike
QUOTE(Daisiuke @ 2013 08 23, 12:23)
saunuole,labaipuikus darbai,deziuke vau...
QUOTE(RasuteK @ 2013 08 23, 12:36)
Daisiuke kliuna tas antras uzrasas uz akiu, bet jau viska paaiskinai
o del dezeles, tai kaip tik siomis dienomis apie tokias ir panasias galvojau ejo mano mergina pas drauge i gimtadieni, eilini karta reikejo sukti galva, ka nupirkti dovanu, tai ir sove mintis, kad reik prisiruosti panasiu deziukiu mergaitisku ir bus, kai reiks dovanoms tik kad va mano norams laiko pritruksta +
oj tas sriftas taip kliuna...negaliu..as visaip fotkinau tai emrginai, rodziau kad negerai, kad pries tai buvo didesnis 2 kryziukais...nugi kiek ten to dydzio..ardziau nes sake per didelis..sakau tada darom raidees kur tik is bruksniuku, nu be kryziuku, ne netiko, nes nukencia bendras dezutes ir knygutes raidziu suderinamumas taigi palikau taip..nu jeigu jai gerai, ti ka as padarysiu... nelinkus as taip nusileist...darua kol buna iki galo gerai, bet si kliente itin smulkmeniska buvo ...ka padarysi :zd
o siaip aciu uz pagyrimus..
Daisiuke labai, kur perki dėžutes
Aš su nauju projektu ,V.Enginger vyšniomis
Tiesa,kilo keblumų dėl audinio .Užsisakiau Antique white, bet tokio neturėjo ,tad paėmiau baltą ,turbūt pasigailėjau kol nedaėjau žiedo ,viskas buvo gerai ,pradėjau nerimauti ar žiedas siuvinėjamas baltu siūlu išsisikirs ant balto lino ,bs viską sutvarkė ,bet lyg šiol kirba ,norėtūsi labiau kreminio lino ,bet kad daug išsiuvinėjusi ,ardyt būtų gaila
Tiesa,kilo keblumų dėl audinio .Užsisakiau Antique white, bet tokio neturėjo ,tad paėmiau baltą ,turbūt pasigailėjau kol nedaėjau žiedo ,viskas buvo gerai ,pradėjau nerimauti ar žiedas siuvinėjamas baltu siūlu išsisikirs ant balto lino ,bs viską sutvarkė ,bet lyg šiol kirba ,norėtūsi labiau kreminio lino ,bet kad daug išsiuvinėjusi ,ardyt būtų gaila
QUOTE(Averita @ 2013 08 23, 14:04)
Daisiuke labai, kur perki dėžutes
aj visur dekupazo aprduotuvese..sita konkrciai prikau dekostudijoje.
Uodegytes vysnios fantastiskos!
QUOTE(Uodegyte @ 2013 08 23, 14:30)
Aš su nauju projektu ,V.Enginger vyšniomis
kaip as laukiu kada galesiu sito dizaino roziu imtis Labai dailu,grazu ,nuotraukoj ziedai gerai matos,o kaip istikro, tau sprest
QUOTE(zerutis @ 2013 08 23, 15:57)
kaip as laukiu kada galesiu sito dizaino roziu imtis Labai dailu,grazu ,nuotraukoj ziedai gerai matos,o kaip istikro, tau sprest
imsiuos visų trijų uogų ,trijulė skanėstų ,gaila ,kad mėlynių nėra jos būtų pirmos mano sąraše o dėl žiedo ,tai bs išgelbėjo ,būčiau tikrai ardžiusi
Daisiuke ačiū
v.enginger blueberry praeitą savaitę iškeptas
QUOTE(Uodegyte @ 2013 08 23, 15:01)
imsiuos visų trijų uogų ,trijulė skanėstų ,gaila ,kad mėlynių nėra jos būtų pirmos mano sąraše o dėl žiedo ,tai bs išgelbėjo ,būčiau tikrai ardžiusi
Melynes skanu
As imsiuos visu keturiu roziu,daba Giedre buvo i fb ikelus,taip ir istyso seile Bet iki ju dar labai ilgas sarasas,trys to paties dizaino,tik kitos serijos (atrodo) o kur dar deziukiu kruva, kad uzsipirkau ,tai nezinau kada visas apdirbsiu,svarbu,kad jos visos dazymo procese
Daisiuke, nu svarbu patiko užsakovei
Aš po atostogų neprisėdu visai, bet po pusantros savaitės gulsiuos operuotis kelioms paroms, pasiimsiu kryžiaviot, gal į priekį pasispirsiu, jei sveikata leis.
Aš po atostogų neprisėdu visai, bet po pusantros savaitės gulsiuos operuotis kelioms paroms, pasiimsiu kryžiaviot, gal į priekį pasispirsiu, jei sveikata leis.
Mmmmmm, kiek sauniu skanestu Uodegyte pridejo
Sveiki, čia aš, tokia Sobieska, gal dar pamenat...nuvarytus arklius nušauna, jaučiu ir manęs ta pati lemtis laukia, bet ščėrai užsuku vakarais pasižvalgyt, nors parašyt jau jėgų nebūna...ruošiuos vestuvėms,piršliavosiu
Visas giriu kryžiavotojas...faina , kad rodotės
Mano paskutinioji ružavos serijos dalis...dabar prasidės mėlynoji
Visas giriu kryžiavotojas...faina , kad rodotės
Mano paskutinioji ružavos serijos dalis...dabar prasidės mėlynoji