Uodegyte- ten netgi ne šukuosena buvo- tokiu atveju- išsiardai, išsiplauni ir eini, o kirpimas, kada turi laukti kol ataugs, o šituo gėriu deja neapdovanota...
Zeruti- kur tavo įrėmintos mašinos foto , gyreisi, kad nunešei, bet niek neparodei...
O našlaičių tai gaila- jau galėjo tada į veidą šveist- sakyt pasiimk gyvate, nereikia man tavo dovanų , tai nors sau būtūm turėjusi, o dabar- į židinį
QUOTE(rasiux- @ 2013 08 21, 16:19)
O našlaičių tai gaila- jau galėjo tada į veidą šveist- sakyt pasiimk gyvate, nereikia man tavo dovanų , tai nors sau būtūm turėjusi, o dabar- į židinį
tai vietoj to ,šluotą gavau tai kai dovanojau ,ją pažinodama , mąsčiau ,kad kada nors taip padarys ,dabar tuo ir įsitikinau .
QUOTE(rasiux- @ 2013 08 21, 15:19)
Zeruti- kur tavo įrėmintos mašinos foto , gyreisi, kad nunešei, bet niek neparodei...
tai,kad neturiu ka parodyt, dar skambucio is reminimo centro nesulaukiau,raudono pasparto neturejo vietoj,reikejo uzsakyt,praita savaite tos sventes isimaise Ryt vaziuosiu i miesta,sulaukiau skambucio is Lanos parduotuves,siuvinejimo remeli su klipsais jau gavo leksiu pasiimt tai ir i remus uzvaziuosiu,tikiuosi jau bus padarytas
tai vietoj to ,šluotą gavau tai kai dovanojau ,ją pažinodama , mąsčiau ,kad kada nors taip padarys ,dabar tuo ir įsitikinau .
[/quote]
Nu geras, tai kokios čia per uošvienės ir kokiam krašte veisiasi ir iki ko reikėjo "davesti" moterą, kad jau su viskam tiltus sudegino O našlaičių tikrai gaila, nemoka žmonės kultūringai pykti
[/quote]
Nu geras, tai kokios čia per uošvienės ir kokiam krašte veisiasi ir iki ko reikėjo "davesti" moterą, kad jau su viskam tiltus sudegino O našlaičių tikrai gaila, nemoka žmonės kultūringai pykti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 08 21, 09:43)
bet tai koks kosmaras...taip niesti nagai jai parasyt bet ...nu bet gaila zmoniu istikro....o dar yra metrikus siuvinejanciu va ten isvis
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 08 21, 21:54)
bet tai koks kosmaras...taip niesti nagai jai parasyt bet ...nu bet gaila zmoniu istikro....o dar yra metrikus siuvinejanciu va ten isvis
jau ir aš pavargau įrodinėt ,kad sau nervų negadint ,išėjau iš vieno psl.
QUOTE(RasuteK @ 2013 08 16, 21:47)
Na va rodau savo smulkmena kvepiancia levandomis tiesiogine ta zodzio prasme (siuvinejau vel ant Aidos 20 viena gija )
Gražus siuvynėjimas jūsų
masiniukas neiremintas paskambino,kad tokio pasparto visai nebegauna,gavau vaziuot kita raudona issirinkt tai daba bus padarytas tik kitos savaites gale
QUOTE(malvinka33 @ 2013 08 22, 18:56)
Gražus siuvynėjimas jūsų
(tik pasistenkite necituoti nuotrauku )
Levandomis kvepiantis maiselis - dublis 2
gal dar kas "šedevrų" nori pažiūrėt... siuvinėja pagal užsakymus, gal kam reikia... https://www.facebook..._...2356&type=1
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 08 23, 11:54)
gal dar kas "šedevrų" nori pažiūrėt... siuvinėja pagal užsakymus, gal kam reikia... https://www.facebook..._...2356&type=1
siaubas
Papildyta:
rodausi svieziausia darba...schemos nera niekur, nes cia buvo daroma is galvos pagal pateikta paveiksleli tiesiog uzsakove tokio norejo... man labai nepatinka uzraso antra eilute..bet uzsakove uzsispyrusiai reikavo kad butu tokio dydzio...nuo to smulkumo raides net kreivos atrodo (juk daryta ant gryno plono lino neskirto siuvinejimui ir dar per du siuliukus..odziu ideja esu patenkinta, uzrasu nelabai..bet svarbu uzsakovei tiko patiko o i komplkta daryta ir dezute. tiksliai nzn kam ji bus naudojama.neperdidziausia ji, tai ten lyg kazkokius lapelius des su linkejimais ar panasiai.