Na va rodau savo smulkmena kvepiancia levandomis tiesiogine ta zodzio prasme (siuvinejau vel ant Aidos 20 viena gija )
Daisiuke knygelė nuostabi ,o ant suknelės drugelius iškart pastebėjau ,žavu .
Levandinė pagalvėlė pas mane motyvai du jau guli sukryžiavoti ,levandų pagalvėlėm ,tik neprisėdu prie trečio .
Levandinė pagalvėlė pas mane motyvai du jau guli sukryžiavoti ,levandų pagalvėlėm ,tik neprisėdu prie trečio .
QUOTE(Uodegyte @ 2013 08 16, 20:22)
Na ,man kaip nesiseka, taip nesiseka
kaip cia tave pralinksminus nieko nesugalvoju,nusisypsok,ryt bus geresne diena
QUOTE(Daisiuke @ 2013 08 16, 20:42)
o as pernelyg daug turiu, tai teko ir dvi naktis kryiavos is reikalo..gaminau knyga
knyga labai faina nu bet suknute,fainu faina
QUOTE(RasuteK @ 2013 08 16, 21:47)
Na va rodau savo smulkmena kvepiancia levandomis tiesiogine ta zodzio prasme (siuvinejau vel ant Aidos 20 viena gija )
cia kur i kelione veziais ? paduskiuks
QUOTE(Uodegyte @ 2013 08 16, 21:56)
kitoms sakiau didesnius motyvus pasirinksiu, nes si gavosi tokia visai mazulyte
QUOTE(zerutis @ 2013 08 16, 22:04)
cia kur i kelione veziais ? paduskiuks
veziausi kitai gelytei violetinius siuliukus, bet nusipirkau levandu dziovintu, tai nusprendziau iskart imtis darbo (kaip tik tuo metu kazkuri i schemutes levandas ikele, tai ir pasinaudojau, tikriausiai cia Uodegytei aciu )
QUOTE(zerutis @ 2013 08 16, 23:04)
kaip cia tave pralinksminus nieko
deja niekaip ,siuntinys dar tik vilniuje , o prieš akis visas savaitgalis
QUOTE(Daisiuke @ 2013 08 16, 19:42)
uodegyte, uh..tikrai suprantu ta jausma, kai reik cia ir dabar..
o as pernelyg daug turiu, tai teko ir dvi naktis kryiavos is reikalo..gaminau knyga:
o as pernelyg daug turiu, tai teko ir dvi naktis kryiavos is reikalo..gaminau knyga:
bet tai kai greitumas kaip krupstu ech kad man tokio kruopstumo kas paskolintu
suknute modeliukas
RasuteK
dekui mAno orchidjas pastebejusioms
QUOTE(Uodegyte @ 2013 08 16, 22:49)
deja niekaip ,siuntinys dar tik vilniuje , o prieš akis visas savaitgalis
O chortenzijos nesiuvineji ?
QUOTE(zerutis @ 2013 08 17, 00:23)
O chortenzijos nesiuvineji ?
aš dabar laikinai ant lino perrėjau atsibos ,imsiu jas .
QUOTE(Uodegyte @ 2013 08 16, 23:46)
aš dabar laikinai ant lino perrėjau atsibos ,imsiu jas .
Tai nieko pradeto neturi ? As visad turiu viena darbeli i prieki pasiruosus,nes nezinai kada prireiks
QUOTE(zerutis @ 2013 08 16, 21:15)
o tai, kaip cia,iseigine dave ar del siuvinejimo aukle buvo
MB labai daug dirba, praktiškai nebūna namie, tai ta proga, kad ausies uždegimą turėjau išsikaulinau laisvadienį. O kadangi ne pirštus skaudėjo, o tik ausį , tas siuvinėti man netrukdė
QUOTE(Uodegyte @ 2013 08 16, 21:22)
Na ,man kaip nesiseka, taip nesiseka ,vakar paštas nedirbo ,tai vis dar audinio negavau ,kol laukiu ,susiruošiau siuvinėt ,schemą praganiau perdarė iš blogos kokybės ,į pm ,o tą kur turiu nieko nesimato .nervuoja kai neturiu ką veikt
Džiuljeta šaunuolė
Džiuljeta šaunuolė
Uodegyte, kai aš turiu prastos kokybės schemą, tai nutempiu pačią schemą į Google vaizdų langelį ir labai dažnai suranda pagal tai tinkamos kokybės. Bet gal Tu ir pati tai žinai
QUOTE(Daisiuke @ 2013 08 16, 21:42)
o cia praejusio savaitgalio fotke..cia mano mazoji krykstuke
Kitokių žodžių kaip nuostabu, žavu, nepakartojama nerandu. Ir knygelė, ir suknelė, o ypač tai mergelė
QUOTE(RasuteK @ 2013 08 16, 22:47)
Miela
QUOTE(elzeda @ 2013 08 17, 10:02)
Uodegyte, kai aš turiu prastos kokybės schemą, tai nutempiu pačią schemą į Google vaizdų langelį ir labai dažnai suranda pagal tai tinkamos kokybės. Bet gal Tu ir pati tai žinai
ne nežinojau bet pas mane kiti ištekliai rytas puikus ,saulėtas ,pasitikrinau ,siuntinukas jau mano mieste ir schemutę gavau ,nu pasaka vien žo
zeruti turiu kitų darbų pradėtų,ir daaaag ,bet kai tikslą turiu ,rankų nenuleidžiu
QUOTE(Uodegyte @ 2013 08 17, 10:12)
ne nežinojau bet pas mane kiti ištekliai rytas puikus ,saulėtas ,pasitikrinau ,siuntinukas jau mano mieste ir schemutę gavau ,nu pasaka vien žo
zeruti turiu kitų darbų pradėtų,ir daaaag ,bet kai tikslą turiu ,rankų nenuleidžiu
as tau sakiau,kad siandien bus geresne diena