Įkraunama...
Įkraunama...

Berlynas

QUOTE(Upokšnis @ 2014 03 26, 09:02)
Radau tokiose vietose:
1 Mommsenstr. 6 Berlin,
2. Kurfürstendamm 173-174 Berlin,
3. Kaiser-Friedrich-Str. 54a Berlin,
4. Gasteiner Str. 8 Berlin,
5. Neue Kantstr. 5 Berlin,

Kuris patogesnis, norint daugiau Berlyno pamatyti per 3 dienas  ax.gif  4u.gif

Arčiausiai zoologijos sodo tai pirmasis 4u.gif Paskutinysis arčiausiai autobusų stoties biggrin.gif
Aplink Kurfürstendamm'ą man labiausiai patinka, bet nereiškia, kad ir kitiems patiks blush2.gif Ta vieta patogiausia dėl autobusų stoties ir zoologijos sodo. Pagrindiniai lankytini objektai (Brandenburgo vartai su Unter den Linden, Reichstagas, muziejų sala, Aleksandro ir Potsdamo aikštės ir kt.) nuo čia jau pėsčiomis sunkiau pasiekiami. Tik kad Berlynas tokio dydžio, kad pėsčiomis sunkiai po jį... Bandyt aišku, galima smile.gif Bet jei pirmą dieną pasirinktumėt aplankyti zoologijos sodą ir apsigyventumėt kažkur tarp autobusų stoties (jei autobusu važiuosite) ir zoosodo, tai pirmai dienai važiavimo bilietai nereikalingi bus smile.gif Tarkim, iki viešbučio Mommsen gatvėje nuo stoties 2,9 km, o nuo jo iki zoosodo - 1,4 km. Vienas juokas Berlyno masteliu biggrin.gif Dar man patinka, kad nuo zoo važiuoja 100 ir 200 autobusai, kurie pro pagrindinius turistinius objektus praveža. O iš Zoologijos sodo traukinių stoties daug transporto važiuoja, tiek S, tiek U, nesunku bet kurią miesto vietą pasiekt. Ir dar RB bei RE, su kuriais galima iki Potsdamo ar, norui esant, iki vandens parko Tropical Islands mirksiukas.gif
Pasireklamuosiu lotuliukas.gif Čia mano dviejų kelionių fotoreportažai, gal rasit sau naudingos informacijos mirksiukas.gif http://www.supermama...howtopic=895594
Atsakyti
Ačiū, Įdomi 4u.gif

Važiuosim savo automobiliu. Pirmą dieną apsiuostinėsim, sekančią dieną skirti zoosodui, o likusias - lankytiniems objektams. Tik reikia apsispręsti kuriuos labiausiai norim pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2014 03 26, 12:59)
Važiuosim savo automobiliu.

Ai, tai gal tada aš jums ir ne patarėja biggrin.gif Reiktų klaust tų, kurie su mašina važiavo, kaip ten su judėjimu mieste. Apsimoka su automobiliu po jį maltis, ar geriau pamiršt kelioms dienoms ir sėst į viešąjį transportą smile.gif Bet kuriuo atveju, patogiau arčiau lankytinų objektų gyvent smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2014 03 26, 15:16)
Ai, tai gal tada aš jums ir ne patarėja biggrin.gif Reiktų klaust tų, kurie su mašina važiavo, kaip ten su judėjimu mieste. Apsimoka su automobiliu po jį maltis, ar geriau pamiršt kelioms dienoms ir sėst į viešąjį transportą smile.gif Bet kuriuo atveju, patogiau arčiau lankytinų objektų gyvent smile.gif

Mes planuojam važiuot su mašina, bet po Berlyną ir Postdamą (nes apsistosim Postdamo kempinge) važinėtis viešuoju transportu. Pagalvojom, kad taip bus paprasčiau, tuo labiau, kad važiuojam su dviem nedidelėm zosytėm, tai grandijozinių planų nėr. Va būt įdomu išgirst iš tų, kurie ir viešuoju važinėjosi, ir savo automobiliu, kaip geriau g.gif . Bet turbūt kiekvienam kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2014 03 26, 14:16)

Mašina tik iki viešbučio, o likusias dienas - viešuoju biggrin.gif
QUOTE(Moliūtė @ 2014 03 26, 15:14)
Mes planuojam važiuot su mašina, bet po Berlyną ir Postdamą (nes apsistosim Postdamo kempinge) važinėtis viešuoju transportu. Pagalvojom, kad taip bus paprasčiau, tuo labiau, kad važiuojam su dviem nedidelėm zosytėm, tai grandijozinių planų nėr. Va būt įdomu išgirst iš tų, kurie ir viešuoju važinėjosi, ir savo automobiliu, kaip geriau g.gif . Bet turbūt kiekvienam kitaip.

O kempinge iš anksto rezervuojat vietas?
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2014 03 26, 16:26)
O kempinge iš anksto rezervuojat vietas?

Važiuosim su palapine, paprastai tokios vietos nerezervuoja. Bet po balandžio 1 (nes tada atsidaro) bandysiu rašyt emailą ir klaust, ar galim rezervuotis ir ar įleis jei atvyksim po 21 val, nes parašyta, kad reception dirba iki 21 val, o mes važiuosim nuo Kauno be nakvynės, tai nesu tikra, ar spėsim atlėkti, o va ar vokietis sutiks nusižengt taisyklėm irgi nesu tikra...
Atsakyti
O i kuria Berlyno autobusu stoti atveza ecolines? kiek ziurejau ten viena stotis yra arciau centro kita toliau, net tikslaus adreso nera, keista kazkaip :/
Atsakyti
Berliner Zentral Omnibusbahnhof, Messedamm 4. Šalia seno televizijos bokšto.
Atsakyti
Laba 4u.gif

Norim su MB ilgajam savaitgaliui i Berlyna uzsukti. planuojam savo automobiliu vaziuoti, turim 3 dienas. 1d. berlynui, 1d. sansusi parkui ir 1d. zoo sodui. gal dar kazka iterpsim pakeliui.

Iskilo keletas klausimu:
1. ar reikia lipduko? ligtais skaiciau kad turistus praleidzia be jo (zadam vazineti savo automobiliu)
2. kokios kainos nakvyniu? reikia tik svarios lovos, nesam isrankus.

QUOTE(jurigo @ 2014 03 16, 13:05)

3. ar gali buti kad geguzes ilgajam savaitgaliui jau nera vietu? man neduoda registruotis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Petr@ @ 2014 04 23, 12:22)
3. ar gali buti kad geguzes ilgajam savaitgaliui jau nera vietu? man neduoda registruotis  verysad.gif

Gali, nes nebedaug laiko jau iki gegužės mirksiukas.gif Ypač jei renkatės ekskursiją su gidu. Jei labai norisi į Reichstagą, tai bandykit bent į kupolą registruotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2014 04 23, 15:17)
Gali, nes nebedaug laiko jau iki gegužės mirksiukas.gif Ypač jei renkatės ekskursiją su gidu. Jei labai norisi į Reichstagą, tai bandykit bent į kupolą registruotis 4u.gif

aciu. o jeigu vietu nera, tai ir eilej stovejimas nepadetu tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Petr@ @ 2014 04 23, 15:41)
o jeigu vietu nera, tai ir eilej stovejimas nepadetu tada  g.gif

Neįsivaizduoju net g.gif Kiek teko būti, vis registravausi internetu, tai nežinau, kaip ten vietoj būna smile.gif
Atsakyti