QUOTE(Upokšnis @ 2014 03 26, 09:02)
Radau tokiose vietose:
1 Mommsenstr. 6 Berlin,
2. Kurfürstendamm 173-174 Berlin,
3. Kaiser-Friedrich-Str. 54a Berlin,
4. Gasteiner Str. 8 Berlin,
5. Neue Kantstr. 5 Berlin,
Kuris patogesnis, norint daugiau Berlyno pamatyti per 3 dienas
1 Mommsenstr. 6 Berlin,
2. Kurfürstendamm 173-174 Berlin,
3. Kaiser-Friedrich-Str. 54a Berlin,
4. Gasteiner Str. 8 Berlin,
5. Neue Kantstr. 5 Berlin,
Kuris patogesnis, norint daugiau Berlyno pamatyti per 3 dienas
Arčiausiai zoologijos sodo tai pirmasis Paskutinysis arčiausiai autobusų stoties
Aplink Kurfürstendamm'ą man labiausiai patinka, bet nereiškia, kad ir kitiems patiks Ta vieta patogiausia dėl autobusų stoties ir zoologijos sodo. Pagrindiniai lankytini objektai (Brandenburgo vartai su Unter den Linden, Reichstagas, muziejų sala, Aleksandro ir Potsdamo aikštės ir kt.) nuo čia jau pėsčiomis sunkiau pasiekiami. Tik kad Berlynas tokio dydžio, kad pėsčiomis sunkiai po jį... Bandyt aišku, galima Bet jei pirmą dieną pasirinktumėt aplankyti zoologijos sodą ir apsigyventumėt kažkur tarp autobusų stoties (jei autobusu važiuosite) ir zoosodo, tai pirmai dienai važiavimo bilietai nereikalingi bus Tarkim, iki viešbučio Mommsen gatvėje nuo stoties 2,9 km, o nuo jo iki zoosodo - 1,4 km. Vienas juokas Berlyno masteliu Dar man patinka, kad nuo zoo važiuoja 100 ir 200 autobusai, kurie pro pagrindinius turistinius objektus praveža. O iš Zoologijos sodo traukinių stoties daug transporto važiuoja, tiek S, tiek U, nesunku bet kurią miesto vietą pasiekt. Ir dar RB bei RE, su kuriais galima iki Potsdamo ar, norui esant, iki vandens parko Tropical Islands
Pasireklamuosiu Čia mano dviejų kelionių fotoreportažai, gal rasit sau naudingos informacijos http://www.supermama...howtopic=895594