Įkraunama...
Įkraunama...

Berlynas

QUOTE(musonija @ 2013 11 09, 13:29)
Sveikos,
planuojam su vyru vaziuoti i Berlyna sausio menesi ,nesijuokit,netrenkti mes  biggrin.gif  tiesiog norim aplankyti paroda Grune Woche, ji tokiu laiku vyksta ,nuziurejom hoteli arta nu neatrodo labai jau ten,bet planuojam miegot tik dvi naktis tai dzin. Musu parodu centras yra ciamesse berlyn, o autobusai atvaziuoja is Lt kiek suprantu ciacental station
jei gerai suprantu, cia viskas visai salia ar ne taip? noriu patarimo,nes vaziuojam pirma karta. galvojom vaziuot su ecolines nu perskaicius komentarus, ziuresim, sakykt, ar planuoti kazka ziema dar pasiziureti ar ne? ar apsistot ties paroda, neaisku kokie dar orai bus ar verciau sugrizti vasara su vaikais?smile.gif

Taip, ten viskas šalia. Bet jūsų pasirinktas viešbutis gana prastas blush2.gif Už panašią kainą drąsiai rasit viešbutuką Kurfürstendamme (tai pagrindinė vakarų Berlyno parduotuvių gatvė). Per 2 dienas galima pamatyti daug. Pvz užsiregint į Reichstagą (ten graži panorama), pagaliau nusipirkit transporto bilietus parai, kurie galioja ir autobusams, ir metro, pravažiuokit 1 metro linija, arba 101, 102 autobusais, išlipdami jus dominančiose vietose.
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2013 11 09, 16:05)
Taip, ten viskas šalia. Bet jūsų pasirinktas viešbutis gana prastas  blush2.gif Už panašią kainą drąsiai rasit viešbutuką Kurfürstendamme (tai pagrindinė vakarų Berlyno parduotuvių gatvė). Per 2 dienas galima pamatyti daug. Pvz užsiregint į Reichstagą (ten graži panorama), pagaliau nusipirkit transporto bilietus parai, kurie galioja ir autobusams, ir metro, pravažiuokit 1 metro linija, arba 101, 102 autobusais, išlipdami  jus dominančiose vietose.

aciu uz patarima, pasiziurinesiu tikrai, o jus rezervuojat viesbucius is anksto, ar galiu ir neskubet tarkim sausio pradzioj uzsirezervuociau kambari, nes matau kad biski pries sventes kainos kilstelejo, ar cia man taip pasirode?
o sausi buna Berlyne ispardavimai?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musonija: 09 lapkričio 2013 - 17:57
dabar ziuriuosi kaip rasti stoteliu pavadinimus , nelabai randu , gal galit imesti ,kad butu aisku kad toks autikas ten vaziuoja ir pan..
Atsakyti
Jeigu gyvensite Arta viesbutyje, tai netoli jo bus charlotenburg stotis, is jos su bet kuriuo traukiniu pavaziave 2 stoteles atsidursit Zoo stotyje is ten vaziuoja 100 ir 200 autobusai, su kuriai galesite apvaziuoti visas daugiausiai lankomas Berlyno vietas. Patiko islipat apziurit, sulaukiat kito 100 ar 200-tuko ir vaziuojat toliau. Nuo autobusu stoties iki viesbucio galima pesciomis nueiti, atstumas nedidelis, arba autobusu, berods 49 g.gif , patys gyvenom tame rajone, netoli jusu pasirinkto viesbucio.
Atsakyti
siuo metu nuziurejau viesbuti vega tai jau nuo autobusu stoties turetume vaziuoti ar ne, oi sunkus cia man uzduotis kaip cia issiaiskint kur su kuo vaziuoti. doh.gif nu sakykim jei norim nuo stoties iki sito viesbucio vaziuot tai ilipam is stoteles prie stoties ar ne? ir mum reikia i sustojima uhlandst? orientyras man zoologijos sodas.
ar geriau prie to Arta ieskot , bet nemaciau nieko panasia kaina.
del pasivazinejimo tai manau viena diena ir darysim su tais autobusais.
Atsakyti
QUOTE(musonija @ 2013 11 10, 10:22)
siuo metu nuziurejau viesbuti vega tai jau nuo autobusu stoties turetume vaziuoti ar ne, oi sunkus cia man uzduotis kaip cia issiaiskint kur su kuo vaziuoti.  doh.gif  nu sakykim jei norim nuo stoties iki sito viesbucio vaziuot tai ilipam is stoteles prie stoties ar ne? ir mum reikia i sustojima uhlandst? orientyras man zoologijos sodas.
ar geriau prie to Arta ieskot , bet nemaciau nieko panasia kaina.
del pasivazinejimo tai manau viena diena ir darysim su tais autobusais.

Nuo stoties važiuopjant jums reiktų persėsti. Bet čia nėr taip viskas baisu, kaip kad atrodo. Metro tikrai labai neklaidus, rasit wink.gif

Čia metro linijos:
http://mapa-metro.co...-berlin-web.jpg
S- metro/traukinukai ant žemės
U - požeminis metro
Atsakyti
gal kas nors iš jūsų buvo Tropical Islands ir galėtų trumpą atsiliepimą brūkštelt?
Atsakyti
As menubau, bet buvo narė Įdomi, jos atsiliepimas netrumpas bet begalo isaamus ir viliojantis... ypač kai toks oras uz lango... rolleyes.gif http://www.supermama...?...95594&st=84
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gute444: 16 lapkričio 2013 - 19:21
QUOTE(arbataa @ 2013 11 16, 17:21)
gal kas nors iš jūsų buvo Tropical Islands ir galėtų trumpą atsiliepimą brūkštelt?

aš buvau su šeima, bet nesu taip susižavėjus kaip Įdomi.
Važiavom su vaikais ir dėl vaikų, tai joms smagu. Man pačiai pritrūko daugiau vandens ir įvairesnių baseinėlių, šiltesnio, vėsesnio vandens, su kokiomis nors bangomis, laipiojimo sienomis, sporto baseino ir pan. Ten tėra dvi vandens zonos, Pietų jūra ir įlanka, vandens temperatūra ta pati, daugmaž 32, jei gerai pamenu. Ir tos zonos nėra tokios didelės, kaip iš foto atrodo... ten dangus erdvės iliuziją sukuria smile.gif pagal žemėlapį matyt, kiek vietos kas užima. Vaikų zonoj baseinėlio varlinyko nėra berods, "dušai" ir čiuožyklos, tai su kokiu kūdikiu - metinuku, dar neypač stabiliai stovinčiu, būtų sunku.
Smagu, kad yra smėliukas, jaukiau. Dar patiko administracijos pageidavimas, kad ne pliažų zonose žmonės apsirengtų kokiais lengvesniais drabužiais, nevaikščiotų visur su maudymukais - kažkaip daugiau estetikos tikrai smile.gif
Šiaip viskas gana gerokai pagyvenę jau, naujumu nespindi. Ir iš esmės, nepatinka man pati koncepcija, neva tropikų imitacija.. jau mieliau lankyčiaus baseinuose, kurie ir vadina save baseinais.. o ten ir tie tvenkinukai su žuvytėmis apmauroję, ir oras vis tiek ne tropikų smile.gif nakvot niekad nenakvočiau ten.
ir brangu vis tik, ne tik kad sumoki už įėjimą, bet už kalnelius atskirai, atrakcijos vaikų mieste vėl visos mokamos, man kažkaip labiau patiktų mokėt bendrą sumą gal kiek didesnę, negu už viską po to pliusuot po eurą kitą.
kitą kartą važiuočiau nebent dėl vaikų.
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2013 11 17, 10:04)
aš buvau su šeima, bet nesu taip susižavėjus kaip Įdomi.

drinks_cheers.gif Mano panaši nuomonė. Aš esu buvusi viena kai viskas buvo gana nauja, antrą kartą ten grįžti ar važiuoti su šeima nesinori. Na bet kiekvienam savo, skirtingi žmonės, skirtingi poreikiai 4u.gif .
Papildyta:
Nors dabar, kai pažiūrėjau Įdomios fotoreportažo nuotraukas, man susidarė įspūdis, kad kai aš buvau dar nebuvo tiek atrakcijų, gal parkas buvo palaipsniui įrenginėjamas g.gif . Buvau kažkur 2004 - 2005 metais, tai mano įspūdžiai pasenę, su vaikais nuvažiavus gal viskas kitaip atrodytų, vaikų geros emocijos labai užkrečia smile.gif.
Atsakyti
Na, kiekvienam savo smile.gif Man labai nepatiko Vichy vandens parke, tai ir į Tropical važiavau labai skeptiškai nusiteikusi, pasiruošusi kaip nors atkentėt dieną dėl sūnaus biggrin.gif O va kaip gavosi bigsmile.gif Abu norėtumėm grįžt su nakvyne, tik kad kainos doh.gif
Atsakyti
O aš turiu klausimų buvusiems Berlyne Kalėdų laikotarpiu ax.gif Kurias muges rekomenduotumėt? g.gif ax.gif Jų ten daugybė, ar skiriasi jos kuo nors, ar tik pagal vietą rinktis? g.gif
Atsakyti