Tai su Naujais metais
QUOTE(Užmirstuole @ 2014 01 24, 22:19)
Tai su Naujais metais
labas
aš nuo praėjusių čia, bet,kad nepalaikytų kad viena kalbuosi,tai...
Ryt apie 12 į tarzankę užsuksim,buvai gal
QUOTE(Barboraaa @ 2014 01 25, 19:30)
labas
jo, buvom
Sveikos
Nors pasisveikinsiu Tema pakelsiu
SVEIKA Kaip vaikinas? Dar viena kojele sokcioja?
QUOTE(Barboraaa @ 2014 02 04, 13:53)
SVEIKA Kaip vaikinas? Dar viena kojele sokcioja?
Sveikute
Nu aciu Jau bando ,bando primynti ,bet dar skauda .Dabar turiu vezioti i mokykla palydeti ,pasiimti
Kaip jus sveiki ??
QUOTE(rimuze @ 2014 02 07, 21:50)
Sveikute
Nu aciu Jau bando ,bando primynti ,bet dar skauda .Dabar turiu vezioti i mokykla palydeti ,pasiimti
Kaip jus sveiki ??
Kaip jus sveiki ??
Laba, sveiki,sveiki.
Prisijungiau matai kada
Laba diena,
Noriu pasiteirauti tos kurios auginat šuniukus, kur jūs vedat juos kirpti ir koks veterinaras Alytuje yra geras ir nebrangiai ima? Dėkui už atsakymus.
Noriu pasiteirauti tos kurios auginat šuniukus, kur jūs vedat juos kirpti ir koks veterinaras Alytuje yra geras ir nebrangiai ima? Dėkui už atsakymus.
QUOTE(Mergelė @ 2014 02 16, 14:07)
Laba diena,
Labas,mano trumpaplaukis,nekerpam.Veterinaras dirba Margio g. del kainu ziurint kokiu paslaugu reikia.
As asmeniskai MArgio g.nesikreipciau. Man labai patiko Saudargienes klinika http://www.zoovisata.lt/ .
QUOTE(Midėja @ 2014 02 16, 23:48)
As asmeniskai MArgio g.nesikreipciau. Man labai patiko Saudargienes klinika http://www.zoovisata.lt/ .
Ir as ne