Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus mamyčių namai

Tai su Naujais metais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2014 01 24, 22:19)
Tai su Naujais metais  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

labas

aš nuo praėjusių čia, bet,kad nepalaikytų stupid.gif kad viena kalbuosi,tai... biggrin.gif

Ryt apie 12 į tarzankę užsuksim,buvai gal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 01 25, 19:30)
labas

aš nuo praėjusių čia, bet,kad nepalaikytų  stupid.gif kad viena kalbuosi,tai... biggrin.gif

Ryt apie 12 į tarzankę užsuksim,buvai gal mirksiukas.gif

jo, buvom biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos

Nors pasisveikinsiu biggrin.gif Tema pakelsiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
SVEIKA biggrin.gif Kaip vaikinas? Dar viena kojele sokcioja? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 02 04, 13:53)
SVEIKA biggrin.gif  Kaip vaikinas? Dar viena kojele sokcioja? mirksiukas.gif

Sveikute

Nu aciu 4u.gif Jau bando ,bando primynti ,bet dar skauda .Dabar turiu vezioti i mokykla doh.gif doh.gif palydeti ,pasiimti doh.gif
Kaip jus sveiki ??
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2014 02 07, 21:50)
Sveikute

Nu aciu  4u.gif Jau bando ,bando primynti ,bet dar skauda .Dabar turiu vezioti i mokykla  doh.gif  doh.gif palydeti ,pasiimti  doh.gif 
Kaip jus sveiki ??

Laba, sveiki,sveiki.

Prisijungiau matai kada lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 10 vasario 2014 - 11:18
user posted image
Atsakyti
Laba diena,
Noriu pasiteirauti tos kurios auginat šuniukus, kur jūs vedat juos kirpti ir koks veterinaras Alytuje yra geras ir nebrangiai ima? Dėkui už atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 02 16, 14:07)
Laba diena,
Noriu pasiteirauti tos kurios auginat šuniukus, kur jūs vedat juos kirpti ir koks veterinaras Alytuje yra geras ir nebrangiai ima? Dėkui už atsakymus.

Labas,mano trumpaplaukis,nekerpam.Veterinaras dirba Margio g. del kainu schmoll.gif ziurint kokiu paslaugu reikia.
Atsakyti
As asmeniskai MArgio g.nesikreipciau. Man labai patiko Saudargienes klinika http://www.zoovisata.lt/ .
Atsakyti
QUOTE(Midėja @ 2014 02 16, 23:48)
As asmeniskai MArgio g.nesikreipciau. Man labai patiko Saudargienes klinika http://www.zoovisata.lt/  .

Ir as ne biggrin.gif
Atsakyti