Gal zinot kas šventinius saldainių popieriukus daro ne už brangiai
QUOTE(spaika @ 2013 12 02, 10:47)
Labos,
va, ir apie mane čia šneka . Taigi, jau turiu auklę, kol kas viskas gerai . O jei vaikai nesirgtų, tai būtų dar geriau .
Barbora, planuoju ketvirtadienį į svečius. Paskelbiu viešai, prie liudininkų, kad neapsigalvočiau
va, ir apie mane čia šneka . Taigi, jau turiu auklę, kol kas viskas gerai . O jei vaikai nesirgtų, tai būtų dar geriau .
Barbora, planuoju ketvirtadienį į svečius. Paskelbiu viešai, prie liudininkų, kad neapsigalvočiau
priviet,U,nuo vakar sloga
jei greitai nukausim slogą,atkeliam penktadieniui arba šeštadieniui, dvi dienas vienos merginos namie nuobodžiausim.
QUOTE(Barboraaa @ 2013 12 04, 11:37)
priviet,U,nuo vakar sloga
jei greitai nukausim slogą,atkeliam penktadieniui arba šeštadieniui, dvi dienas vienos merginos namie nuobodžiausim.
Tai gal vaikinu pasiulyt merginom Kur teti isvarot ??
QUOTE(rimuze @ 2013 12 05, 13:38)
Tai gal vaikinu pasiulyt merginom Kur teti isvarot ??
Labas,neblogai butu nors viena
Tete su masiniukais isvaziuoja,i litexpo.
Ryt egle ziebs,pas mane gerai matysis fejerverkai, nes jei tokis oras kaip pranasauja tai,mes neisim.
Laba diena
kur yra pirkti paciuzu,suaugusiem?
Gal zinot po kiek eglutes vazoneliuose parduoda prie Ikes ar kitur.
Gal zinot po kiek eglutes vazoneliuose parduoda prie Ikes ar kitur.
QUOTE(Barboraaa @ 2013 12 11, 12:23)
Laba diena
Labas,
Mačiau Senukuose pačiūžų
QUOTE(spaika @ 2013 12 13, 10:02)
O,labas, galvojau gyvu temoi nėra.
QUOTE(Barboraaa @ 2013 12 11, 13:23)
sporto prekėse centre anksčiau buvo, dabar nežinau. Aš sau riedučius ten pirkau.
Sveikos
QUOTE(*MiLi* @ 2013 12 15, 19:49)
sporto prekėse centre anksčiau buvo, dabar nežinau. Aš sau riedučius ten pirkau.
Sveikos
Sveikos
Aciu
Laba diena
Kaip seimyna Mili?
Mes jau po kaledinio koncerto mano choriste,vakar muzikos mokykloj dainavo.
Dabar karnavalui paredus ruosiu,minciu,daug,bet su gamyba tai cirkas,pirmi metai kaip taip nesigauna,siandien perdarysiu visaaaa kostiuma
Ka vaidina jusu vaikai?
QUOTE(Barboraaa @ 2013 12 17, 08:04)
Aciu
Laba diena
Kaip seimyna Mili?
Dabar karnavalui paredus ruosiu,minciu,daug,bet su gamyba tai cirkas,pirmi metai kaip taip nesigauna,siandien perdarysiu visaaaa kostiuma
Ka vaidina jusu vaikai?
Laba diena
Kaip seimyna Mili?
Ka vaidina jusu vaikai?
mes jau i pabaiga su karnavalais sekmadieni A gele buvo, vakar S angeliukas buvo, siandie L lele bus
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 12 17, 11:57)
mes jau i pabaiga su karnavalais sekmadieni A gele buvo, vakar S angeliukas buvo, siandie L lele bus
Kaip faina
pas mus pasaka 12 menesiu,o mano pasakotoja,autore, ar kaip ten,na ir padek dieve su fantazija dar lauža turim pagamint,ir t.t.