Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus mamyčių namai

Gal zinot kas šventinius saldainių popieriukus daro ne už brangiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spaika @ 2013 12 02, 10:47)
Labos,
va, ir apie mane čia šneka  biggrin.gif . Taigi, jau turiu auklę, kol kas viskas gerai  smile.gif . O jei vaikai nesirgtų, tai būtų dar geriau  doh.gif .
Barbora, planuoju ketvirtadienį į svečius. Paskelbiu viešai, prie liudininkų, kad neapsigalvočiau  biggrin.gif

priviet,U,nuo vakar sloga biggrin.gif

jei greitai nukausim slogą,atkeliam penktadieniui arba šeštadieniui, dvi dienas vienos merginos namie nuobodžiausim.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 12 04, 11:37)
priviet,U,nuo vakar sloga biggrin.gif

jei greitai nukausim slogą,atkeliam penktadieniui arba šeštadieniui, dvi dienas vienos merginos namie nuobodžiausim.

Tai gal vaikinu pasiulyt merginom biggrin.gif biggrin.gif Kur teti isvarot ??
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2013 12 05, 13:38)
Tai gal vaikinu pasiulyt merginom   biggrin.gif  biggrin.gif    Kur teti isvarot ??

Labas,neblogai butu biggrin.gif nors viena bigsmile.gif
Tete su masiniukais isvaziuoja,i litexpo.
Ryt egle ziebs,pas mane gerai matysis fejerverkai, ax.gif nes jei tokis oras kaip pranasauja tai,mes neisim. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 05 gruodžio 2013 - 21:47
Laba diena

kur yra pirkti paciuzu,suaugusiem?

Gal zinot po kiek eglutes vazoneliuose parduoda prie Ikes ar kitur.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 11 gruodžio 2013 - 12:29
QUOTE(Barboraaa @ 2013 12 11, 12:23)
Laba diena

Labas,
Mačiau Senukuose pačiūžų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaika @ 2013 12 13, 10:02)
Labas,
Mačiau Senukuose pačiūžų  smile.gif

4u.gif O,labas, galvojau gyvu temoi nėra. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 12 13, 10:38)
4u.gif O,labas, galvojau gyvu temoi nėra. mirksiukas.gif

Yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 12 11, 13:23)
Laba diena

sporto prekėse centre anksčiau buvo, dabar nežinau. Aš sau riedučius ten pirkau.

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiLi* @ 2013 12 15, 19:49)
sporto prekėse centre anksčiau buvo, dabar nežinau. Aš sau riedučius ten pirkau.

Sveikos  4u.gif

Aciu

Laba diena

Kaip seimyna Mili?

Mes jau po kaledinio koncerto biggrin.gif mano choriste,vakar muzikos mokykloj dainavo.

Dabar karnavalui paredus ruosiu,minciu,daug,bet su gamyba tai cirkas,pirmi metai kaip taip nesigauna,siandien perdarysiu visaaaa kostiuma doh.gif

Ka vaidina jusu vaikai?
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 12 17, 08:04)
Aciu

Laba diena

Kaip seimyna Mili?
Mes jau po kaledinio koncerto biggrin.gif mano choriste,vakar muzikos mokykloj dainavo.

Dabar karnavalui paredus ruosiu,minciu,daug,bet su gamyba tai cirkas,pirmi metai kaip taip nesigauna,siandien perdarysiu visaaaa kostiuma doh.gif

Ka vaidina jusu vaikai?

mes jau i pabaiga su karnavalais karsta.gif sekmadieni A gele buvo, vakar S angeliukas buvo, siandie L lele bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 12 17, 11:57)
mes jau i pabaiga su karnavalais karsta.gif sekmadieni A gele buvo, vakar S angeliukas buvo, siandie L lele bus  biggrin.gif

Kaip faina biggrin.gif

pas mus pasaka 12 menesiu,o mano pasakotoja,autore, ar kaip ten,na ir padek dieve su fantazija doh.gif dar lauža turim pagamint,ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti