Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus mamyčių namai

QUOTE(uolma @ 2013 11 05, 22:06)
Aš galiu pasiūlyt labai gerom kainom šaldytų ančių, žąsų, kalakutų Kalėdom, triušių, bet ne kaimiškų  lotuliukas.gif

Sveikos,
nenoriu šaldytų.
Mūsų 6 vištas kaime per naktį kažkokis gyvis nugalabijo,tai kiaušų psio nebus doh.gif

Rimuže, mušėtės ar ką ,kad tokios pasekmės su dantim biggrin.gif jau alkana neliksi,išvirsiu kokios zupės mirksiukas.gif

Atsakyti
Rimuže,tu jau teta ar dar ne? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
labai reikia auklės, kad parvestų vaikus iš darželio ir pabūtų pora valandų. Su rekomendacijom, aišku ax.gif . Būkit geros, pasiųlykit arba pasisiųlykit tongue.gif unsure.gif Nu laabai laaabai reikia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaika: 07 lapkričio 2013 - 18:56
QUOTE(spaika @ 2013 11 07, 18:56)
Sveikos,
labai reikia auklės, kad parvestų vaikus iš darželio ir pabūtų pora valandų. Su rekomendacijom, aišku  ax.gif . Būkit geros, pasiųlykit arba pasisiųlykit  tongue.gif  unsure.gif Nu laabai laaabai reikia  unsure.gif

aš su rekomendacijom lotuliukas.gif ale va maži labai,kad taip kokių 15 tai galėčiau padabot biggrin.gif

ne rimtai,ko taip staiga prireikė?
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 11 07, 19:20)
aš su rekomendacijom lotuliukas.gif ale va maži labai,kad taip kokių 15 tai galėčiau padabot biggrin.gif

ne rimtai,ko taip staiga prireikė?

Ne taip ir staiga, seniai ieškau smile.gif. Kad nespėjam abu po darbų paimti doh.gif . O tai gal tikrai nori, tu gi su patirtim, dvi užauginus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaika @ 2013 11 07, 19:30)
Ne taip ir staiga, seniai ieškau  smile.gif. Kad nespėjam abu po darbų paimti  doh.gif . O tai gal tikrai nori, tu gi su patirtim, dvi užauginus  bigsmile.gif

Kur tau, dvi dienos kaip laisvesnė, kas dieną prisegta darbe, jokiom pramogėlėm laiko neturėjau doh.gif ryt net į spektaklį eisiu,įvykis neeilinis biggrin.gif kad arčiau būtumėm,tai retkarčiais padėčiau,bet kad vaikai rėkt ims seniai mane matė biggrin.gif

Tau kas dieną reikėtų vaikus paiimt? Gal ką nugirsiu,kas tokius zuikius moka prižiūrėt. g.gif

Vakar tavo mažiukui ir 16 stuktelėjo,ta proga ir SVEIKINAM 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 07 lapkričio 2013 - 19:41
QUOTE(Barboraaa @ 2013 11 07, 19:40)
Kur tau, dvi dienos kaip laisvesnė, kas dieną prisegta darbe, jokiom pramogėlėm laiko neturėjau  doh.gif  ryt net į spektaklį eisiu,įvykis neeilinis biggrin.gif kad arčiau būtumėm,tai retkarčiais padėčiau,bet kad vaikai rėkt ims seniai mane matė biggrin.gif

Tau kas dieną reikėtų vaikus paiimt? Gal ką nugirsiu,kas tokius zuikius moka prižiūrėt. g.gif

Man reikia antradienį, trečiadienį ir penktadienį. Kitom dienom aš pati laisva smile.gif . Tai paskelbk pažįstamiem, kažkaip nesinori visai iš gatvės bile ką imti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Barboraaa @ 2013 11 07, 19:40)

Aha, stuktelėjo biggrin.gif . Perduosiu sveikinimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spaika @ 2013 11 07, 19:45)
Man  reikia antradienį, trečiadienį ir penktadienį. Kitom dienom aš pati laisva  smile.gif . Tai paskelbk pažįstamiem, kažkaip nesinori visai iš gatvės bile ką imti  g.gif
Papildyta:

Aha, stuktelėjo  biggrin.gif . Perduosiu sveikinimus  mirksiukas.gif

biggrin.gif

pioneer.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Gal kuri artimiausiu metu į IKEA planuojat ?
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
gal galite pasakyti kur perkate vokiskus ar norvegiskus pampersiukus smile.gif
mums reiketu 4dydzio, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sekunde1 @ 2013 11 11, 11:49)
Sveikos mamytes 4u.gif
gal galite pasakyti kur perkate vokiskus ar norvegiskus pampersiukus smile.gif 
mums reiketu 4dydzio, aciu 4u.gif

turguj kur rnkinem prekiauja 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal turit kokius kontaktus ar žinot kur būtų galima nupirkti skrydį oro balionu dovanų, bet reiktu Alytaus arba Druskininkų apylinkėse 4u.gif
Atsakyti