Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus mamyčių namai

QUOTE(vida/d @ 2013 10 09, 15:23)
Sveikos
Turiu tokia minti uzsiimti kazkiek tarpininkavimu perkant is UK parduotuviu.Noreciau jusu paklausti ar pacios apsipirkinejate per tarpininkes ir ar jums tai yra butinumas?Noreciau pradzioje pabandyti tarp "savu".na,Alytuje pradzioje,nes iki siol,tai draugems ir ju seimoms perku ir siunciu siuntinius per viena vezeja is Alytaus.
Aciu uz nuomones  4u.gif

per tarpininkes perku tik iš USA arba jei UK negali tuo metu nupirkti niekas. Bet dažniausiai UK drabužius, batus man perka ir siunčia draugai.
O šiaip tai paklausi veikla, manau smile.gif

Sveikos 4u.gif

kaip noriu šiandien išlyst iš namųųųųųų..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiLi* @ 2013 10 09, 09:40)
atsakiau  4u.gif

Sveikos  mirksiukas.gif

Barboraa, nesupratau... namus nori parduoti?  biggrin.gif

Labas

savo dar ne, bet turiu ką parduot,tam pačiam kieme.
Atsakyti
Laba diena, gal kas turite nereikalingą OPTIKOS PASAULIS kuponą (su juo 35% nuolaida akinių rėmeliams, su lojalumo kortele -30%) 4u.gif Nedaug tie papildomi 5%, bet vis truputį susitaupo blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 31 spalio 2013 - 10:50
Laba diena,kurios čia užsukat mirksiukas.gif

jei netyčia turit perteklių kaimiškų kiaušinių arba mėsytės triušio,paršiuko,žuvies,būčiau dėkinga ir moku grynais biggrin.gif į až parašykit.
Atsakyti

Sveikos 4u.gif

Cia kazkaip pas mus labai tylu g.gif g.gif o buvo laikai ............ biggrin.gif

Barboraaa
moki grynais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

kaip gyvenat ??

Kas geresnio ??
Kaip leliukai auga ?
Atsakyti
Buvo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2013 11 05, 11:30)
Sveikos  4u.gif

Cia kazkaip pas mus labai tylu  g.gif  g.gif o buvo laikai ............ biggrin.gif

moki grynais  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kaip gyvenat ??

Kas geresnio ??
Kaip leliukai auga ?

Mano leliukai gerai auga,jei ką lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Grynais,aišku,o kuo jau norėtum dar biggrin.gif

Pačios kaltos,rašau viena nuo ryto iki vakaro g.gif
Atsakyti
Aš galiu pasiūlyt labai gerom kainom šaldytų ančių, žąsų, kalakutų Kalėdom, triušių, bet ne kaimiškų lotuliukas.gif
Atsakyti

Sveikos
Tvarkausi dantis doh.gif tai toks jausmas ,kad baisiai...... brangi burna gausis jau net verkti noris doh.gif ale be dantu nebusi schmoll.gif Dar vieno inplanto reiks verysad.gif isvarys vyras ir is namu doh.gif

QUOTE(Barboraaa @ 2013 11 05, 14:14)
Mano leliukai gerai auga,jei ką lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Grynais,aišku,o kuo jau norėtum dar biggrin.gif
Pačios kaltos,rašau viena nuo ryto iki vakaro g.gif

Dar madinga kortuke biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Rimuže, darbar bus naktį ir baisu išsišiept kur patamsį, reiks apsidraust savo auksinę burną. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2013 11 06, 21:46)
Rimuže, darbar bus naktį ir baisu išsišiept kur patamsį, reiks apsidraust savo auksinę burną.  lotuliukas.gif

Aukso kap ir nebus biggrin.gif ale investicija didele doh.gif baisu bus ka ir valgyt ,kad kas nepasidarytu biggrin.gif
Atsakyti