Sveikos kas dar gyvos
su mokslo ir žinių diena sėkmingų naujų mokslo metų
šiek tiek praeities
Sveikos
kaip gyvenat ?
Ku visos dinge ??
QUOTE(rimuze @ 2013 09 04, 08:47)
Labas
aš tai čia, kitų matyt jau nebeliko,pasišneku viena
kas gero pas tave? kaip mokinukas?
QUOTE(Barboraaa @ 2013 09 04, 10:04)
Labas
Labas
Viskas gerai mokinys eina noras yra tik, kad mokytis nereiktu tai butu is vis super
Kaip jus ? kaip tavo sokejai Druskininkuose sekesi patenkinta
QUOTE(rimuze @ 2013 09 09, 10:58)
Labas
Viskas gerai mokinys eina noras yra tik, kad mokytis nereiktu tai butu is vis super
SVEIKA
Ačiū gerai sekėsi, dovanų gavo pakvietimus paslidinėt.Pamaitino,pagirdė kaip turi būt.
Tavo gal ir šoko?
Mes vis žemės ūkį keliam,žolę pjaunam,tujas sodinam,pušelę ilgais ''plaukais'' pirkau,kaip augs neaišku, pomidorus toliau derėt į vazonus sukėliau ir t.t.
Ką jūs auginat savo kieme?
Labas rudenėlis
Kaip nauji mokslo metai? mums tai labai sunkiai.. Pratinu prie darželio. Praeitą savaitę prabuvau su ja beveik visas dienas darže, penktadieni jau viena buvo. Isikabinus i auklėtoją, prie vaikų net neina, apie puodą net kalbos nėra namie irgi padidinto jautrumo pasidariusi, miega blogai, ryte serenados ech.. kiek ta adaptacija truks...
Kaip nauji mokslo metai? mums tai labai sunkiai.. Pratinu prie darželio. Praeitą savaitę prabuvau su ja beveik visas dienas darže, penktadieni jau viena buvo. Isikabinus i auklėtoją, prie vaikų net neina, apie puodą net kalbos nėra namie irgi padidinto jautrumo pasidariusi, miega blogai, ryte serenados ech.. kiek ta adaptacija truks...
labas rytas
Nors abi paplepesim
Soko ir mano gavo dovanu tai dabar reiks vaziuoti slidinet
Pas mus tai dabar avieciu metas gerai noksta tai skinam ir valgom .
Papildyta:
QUOTE(melynas dangus @ 2013 09 10, 09:07)
Labas rudenėlis
Mano irgi su darzeliu buvo baisi problema asaros nenoras eiti baisus .Augino mociutes
QUOTE(Barboraaa @ 2013 09 09, 13:05)
Mes vis žemės ūkį keliam,žolę pjaunam,tujas sodinam,pušelę ilgais ''plaukais'' pirkau,kaip augs neaišku, pomidorus toliau derėt į vazonus sukėliau ir t.t.
Ką jūs auginat savo kieme?
Mūsų tujos jau susodintos, bet tik vienoj sklypo pusėj, ir atrodo kad kaimynai, kurie vis vaišto mums po langais (tipo taip jiems arčiau namo pareiti) nesusipras kol viso sklypo neapjuosim medžiais ar tvora
O mano naujose lysvėse kol kas baltosios garstyčios dygsta.Veliau gal dar spesiu avižas susisodinti, kokių žieminių svogūnų jose pamėtysiu
Papildyta:
QUOTE(rimuze @ 2013 09 10, 08:11)
l
Mano irgi su darzeliu buvo baisi problema asaros nenoras eiti baisus .Augino mociutes
o kiek laiko bandei pratinti prie darželio?
QUOTE(melynas dangus @ 2013 09 10, 08:24)
Mūsų tujos jau susodintos, bet tik vienoj sklypo pusėj, ir atrodo kad kaimynai, kurie vis vaišto mums po langais (tipo taip jiems arčiau namo pareiti) nesusipras kol viso sklypo neapjuosim medžiais ar tvora
O mano naujose lysvėse kol kas baltosios garstyčios dygsta.Veliau gal dar spesiu avižas susisodinti, kokių žieminių svogūnų jose pamėtysiu
Papildyta:
Papildyta:
akmenų arba tvoros reikės.
Pas mus ramiai per vartus įbrenda į kiemą ir būdavo fotografuoja fasadą.
Aš dar vis pas sav darže kas savaitgalį žemuogių po 1-2 litrus prirenku, bet dydis kaip galas piršto.
Ketinu aviečių plantaciją plėsti, bet saldžių veislinių ieškosiu pirkti, nenoriu Polianos, jos man be skonio, tik, kad didelės ir sultingos.
Ketinu aviečių plantaciją plėsti, bet saldžių veislinių ieškosiu pirkti, nenoriu Polianos, jos man be skonio, tik, kad didelės ir sultingos.
QUOTE(uolma @ 2013 09 10, 20:13)
Aš dar vis pas sav darže kas savaitgalį žemuogių po 1-2 litrus prirenku, bet dydis kaip galas piršto.
labas rytas
ir ką tu nori pasakyt tuo, kad prirenki???? Dalintis reikia,ar nemokė darželį????
Auginam šiek tiek kaime aviečių,bet kokia rūšis,tai saldesnės kur daugiau saulės gauna.