Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus mamyčių namai

QUOTE(laugene @ 2014 03 20, 13:15)
laba diena mamytės,

ieškau informacijos apie pirmokėliams parenkamas mokyklas, gal kas turite kokią informaciją apie šaltinių pagrindinę mokyklą, kuries specialitams teiktumėt pirmumą-pasirenkant pedagogą, prieš kiek laiko reikia užrašyti į mokyklėlę.... gal kas galite tokia informacija pasidalinti.... prie temos
mokyklos, lb jau mažai mamytės pasisako, gal čia daugiau kas papasakoti galite.

Labas vakaras,

asmeniškai aš dirbu Šaltinių pagrindinėje mokykloje. Mano vidurinysis baigė 8-ias klases čia. Dar mažiukas šiemet pradėjo nuo pirmos klasės.

Galiu pakonsultuoti, jei ko nors prireiks.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~neira~: 01 balandžio 2014 - 20:44
sveikutes, ar yra gyvenanciu Dainavos mikrorajone?
Atsakyti
QUOTE(nuteee @ 2014 04 02, 19:15)
sveikutes, ar yra gyvenanciu Dainavos mikrorajone?

yra ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba visoms, pagaliau atradau Alytaus mamyciu namucius smile.gif jungiuosi ir as prie jusu, jei priimsit. Turiu kleckuti 7 men ir nuo balandzio pab gyvensim Alytuj bent jau visa vasarele. Gal kartais yra bendraamziu? ar butu kokios veiklos tokiam maziukui, bent karta per savaite kokie benraamziu susitikimai smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
tyla jau cia kuris laikas rolleyes.gif

veiklos su vaiku vasara tai daugiausiai jei paciam mieste tai parkas,nes daugiasu neisivaizduoju smile.gif
Atsakyti
Sveikos
SM prisireikė, užsuku pažiūrėt kaip laikotės smile.gif

QUOTE(Mergelė @ 2014 02 16, 15:07)
Laba diena,
Noriu pasiteirauti tos kurios auginat šuniukus, kur jūs vedat juos kirpti ir koks veterinaras Alytuje yra geras ir nebrangiai ima? Dėkui už atsakymus.

Mes pas Saudargienę lankomės jau keli metai, ji ir skiepina, ir čipavo, ir pieninius dantis rovė, žodžiu, patenkinti mes ja smile.gif
Maistas iš "Doros|, kirpykla irgi ten. O internetu bone.lt maisto, šampūnų ir kt. galima nusipirkti, gal pigiau... bet pati perku mieste.

QUOTE(*LADA* @ 2014 02 23, 21:57)
Man reikia Amway orkaiciu valiklio.gal kuri prekiaujat?

aišku jau nusipirkai biggrin.gif , bet jei ko kada dar, tai aš smile.gif

Klausimas: Gal žinot kada ir kur Alytuj bus sodinukų mugė? Daug ko dar nenusipirkau...
Atsakyti
Labas ,Mili

Prapuolus buvai g.gif

Kaip tavo seimyna? mirksiukas.gif

Ziurint ka pirkt ieskai, yra medelynu netoli miesto, jei vaismedziai ar vaiskrumiai nedomina, tiesiog augaliuku nori.
Nors ir jie prekiauja kazkuo valgomu.

Muge kada schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 11 balandžio 2014 - 07:09
Tai kad jau gal viskas, nebus mugiu, nebent prie Lankavos, jeigu dar ten nebuvo. Prie Senuku jau buvo. Dar kaip dirno Baukofas ten budavo. Praita savaitgali didele muge buvo prie Zemkes, bet labai kainos uzlankstytos buvo. O si savaitgali dar bus prie Megos. Ziurint ko nori. Pigiausia is vietos pirkt.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 04 11, 08:07)
Labas ,Mili

Prapuolus buvai g.gif

Kaip tavo seimyna? mirksiukas.gif

Ziurint ka pirkt ieskai, yra medelynu netoli miesto, jei vaismedziai ar vaiskrumiai nedomina, tiesiog augaliuku nori.
Nors ir jie prekiauja kazkuo valgomu.

Muge kada schmoll.gif

kaip voverė rate bėgu... vaikai, darbai, rūpesčiai, malonumai... biggrin.gif pagalvoju, o prisijungt nėra kada. Vat Carters geros nuolaidos, ėjau tarpininkei rašyt, todėl užsukau smile.gif Gerai mes, truputį vyriausias sirguliuoja, tai namie daugiau veiksmo smile.gif

medelynas netinka, man sodui reikia vaiskrūmių, vaismedžių dar trūksta. Ir didelių gerų neplintančių aviečių labai reikia.

QUOTE(uolma @ 2014 04 11, 08:16)
Tai  kad jau gal  viskas, nebus mugiu, nebent prie Lankavos, jeigu dar ten nebuvo. Prie  Senuku jau buvo.  Dar kaip dirno Baukofas ten budavo. Praita savaitgali didele muge buvo prie Zemkes, bet labai kainos uzlankstytos buvo. O si savaitgali  dar bus prie Megos.  Ziurint ko nori.  Pigiausia is vietos pirkt.

nu va, liūdnai tada čia pas mus. Jei išgirsit, rėkit smile.gif Prie senių buvau, bet man dar trūksta.
Atsakyti
Jei tik vaismedziu reikia, sestadieni prie Jazminu turgaus bus Šarkeles ukininko vaismedziai atvezti.
Atsakyti
QUOTE(*MiLi* @ 2014 04 11, 08:47)
Jei išgirsit, rėkit smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2014 04 11, 08:01)
Jei tik vaismedziu reikia,  sestadieni prie Jazminu turgaus bus  Šarkeles ukininko vaismedziai atvezti.

kad jis pardavineja pats gal nezino ka, mes is jo nebeperkam schmoll.gif 3 teko iskast ir mest
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 11 balandžio 2014 - 09:04