Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus mamyčių namai

QUOTE(uolma @ 2014 03 05, 21:55)
Yra toks Sibirkos rožės. ten gali pažiūrėt, gyrė, kad geros rožės.

mirksiukas.gif aciu.

Dezute,kiausiniu,prasysiu.Pasirodo musu ciuciundros mazai deda,o teta pas kaimyne nuperka ir duoda kaip savo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 03 05, 21:27)
4u.gif

Ar visos prigijo?

buvau pirkusi dvi rožes dar Lenkijoje, tai viena neprigijo, o šiaip visos prigijo mirksiukas.gif

QUOTE(uolma @ 2014 03 05, 21:55)
Yra toks Sibirkos rožės. ten gali pažiūrėt, gyrė, kad geros rožės.

iš čia aš pirkau vienodas keturias rožes, man jos thumbup.gif čia kur rašiau, kad iš Trakų raj. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gžima @ 2014 03 06, 19:24)
buvau pirkusi dvi rožes dar Lenkijoje, tai viena neprigijo, o šiaip visos prigijo mirksiukas.gif
iš čia aš pirkau vienodas keturias rožes, man jos  thumbup.gif čia kur rašiau, kad iš Trakų raj. mirksiukas.gif

4u.gif galva susisuks nuo noru biggrin.gif
Studijuoju dar apie silauoges,anksciau net nesidomejau,kazkokios dirbtines melynes atrode,pasirodo,kad baisiai skanu,bet augint nelengva. Pradziai pora krumeliu kaime apgyvendinsiu. Taip pat slieku pirksiu,noriu pabandyt savo reikmem augint,na nepavyks tai,nepavyks.
Atsakyti
Sveikos mamytes:) ar jums aktuali si tema? as maniau,kad cia pakeitimai visoje Lietuvoje,o pasirodo tik Alytuj. http://www.alytausgi...les-atnaujinta/
Padiskutuokim:)
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif

kaip laikotes? atejau pasmalsaut kuo gyvenat

QUOTE(alytuke @ 2014 03 11, 13:09)
Sveikos mamytes:) ar jums aktuali si tema? as maniau,kad cia pakeitimai visoje Lietuvoje,o pasirodo tik Alytuj. 
Padiskutuokim:)

Man tikrai truks tu 5 dienu be priezasties ir 5 po ligos. Anksciau jei kiek itartinas vaikas pasilieki dienai kitai, ziurek ir neprikibo liga, o dabar kiek pasiskaiciuot reiks.
Atsakyti
Bet čia tik Alytaus miestui, kaip suprantu. Mes Dauguose daržą lankom, tai ten jau senai ne 5, o tik 2 dienos duodamos.
Atsakyti
Taip,tik Alytaus miestui taikomi sie pakeitimai.Man tai labiausiai uzkliuvo, kad jei turi mokyklinuka vaika ir kitas darzelinukas,tai vyresniu vaiku atostogos maziukams nesiteisina...budavo vyresnej atostogos,maziuke neina.o dabar jau to nebus...
Atsakyti
QUOTE(alytuke @ 2014 03 14, 20:59)
Taip,tik Alytaus miestui taikomi sie pakeitimai.Man tai labiausiai uzkliuvo, kad jei turi mokyklinuka vaika ir kitas darzelinukas,tai vyresniu vaiku atostogos maziukams nesiteisina...budavo vyresnej atostogos,maziuke neina.o dabar jau to nebus...

paskambinsi per vaiku atostogas dakterei pasakysi, kad vaikas kosti ar sloguoja ir kad i darzeli nevesi ir parasis daktare atleidima smile.gif Jie gudrus nori kad moketume uz darzeli, kodel mes negalime pabuti gudrios smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2014 03 15, 16:17)
paskambinsi per vaiku atostogas dakterei pasakysi, kad vaikas kosti ar sloguoja ir kad i darzeli nevesi ir parasis daktare atleidima smile.gif Jie gudrus nori kad moketume uz darzeli, kodel mes negalime pabuti gudrios smile.gif  blush2.gif

Taip ir darysim:) biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

diskutuojant dėl darželių... skaičiau ir atrodo neradau ir to punkto, kai mokestis neskaičiuojamas už darželio nelankymą tėvų nemokamų atostogų metu (dėl gamybos sutrikimų), kada vaikai tikrai gali būti namuose, o ir materialinė situacija šeimos juk nepagerėja nuo to. Gana dažna šiais laikais tokia situacija ir manyčiau tai turėtų būti priskirta prie išskirtinių atvejų 3 punktas, bet ten nieko tokio nepaminėta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akrima: 19 kovo 2014 - 11:39
laba diena mamytės,

ieškau informacijos apie pirmokėliams parenkamas mokyklas, gal kas turite kokią informaciją apie šaltinių pagrindinę mokyklą, kuries specialitams teiktumėt pirmumą-pasirenkant pedagogą, prieš kiek laiko reikia užrašyti į mokyklėlę.... gal kas galite tokia informacija pasidalinti.... prie temos
mokyklos, lb jau mažai mamytės pasisako, gal čia daugiau kas papasakoti galite.
Atsakyti
Sveikutes,nepykit,kad ilendu i jusu burele,bet as jau panikoj blush2.gif gal zinote ar turite buta nuomai,jau menesi nieko nerandam visi isnuomota ir isnuomota blink.gif
Atsakyti