Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus mamyčių namai

Dėkui, žinosiu ateity. 4u.gif
O šunims maistą kur perkat? Dabar tai davė veisėja, nusipirkau iš jos.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 02 17, 12:00)
Dėkui, žinosiu ateity.  4u.gif
O šunims maistą kur perkat? Dabar tai davė veisėja, nusipirkau iš jos.

Pasigydyti lankomės pas Saudargienę, kerpamės centre, kur netoli darbo biržos kirpykla. Labai patenkinti. O maistą perku internetu, žymiai pigiau gaunasi. 4u.gif kokį šuniuką įsigijote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aira*: 17 vasario 2014 - 12:31
Mes įsigijom bobteiliuką. Jis dar tik 4 mėn. Tad man viskas nauja. Tad lakstau po temas ir klausinėju. Reikia vitaminų, reikia maisto. O iš kokio puslapio perkat? Aš šiandien iš pet24 užsisakiau šampūną All sysytem. Dar galvoju gal ir kailiukui reiks ką užsakyt, nes kai sušlampa, tai nelabai jau jis kvepia. Meškutis jis pas mus dabar, o kai dar paaugs bus meška.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 02 17, 23:04)
Mes įsigijom bobteiliuką. Jis dar tik 4 mėn. Tad man viskas nauja. Tad lakstau po temas ir klausinėju. Reikia vitaminų, reikia maisto. O iš kokio puslapio perkat?  Aš šiandien iš pet24 užsisakiau šampūną All sysytem. Dar galvoju gal ir kailiukui reiks ką užsakyt, nes kai sušlampa, tai nelabai jau jis kvepia. Meškutis jis pas mus dabar, o kai dar paaugs bus meška.

bigsmile.gif Kaip faina,gražūs,bet dydis šuniukų doh.gif
Atsakyti
Man reikia Amway orkaiciu valiklio.gal kuri prekiaujat?
Atsakyti
http://alytausgidas....d0460252716d1a/
Gal yra norinciu prisidet?
Atsakyti
Jei gyvos. mirksiukas.gif
Gal esat pirkusios rožių auginti kieme?
Atsakyti
Pirkdavau nukainuotas po 3litus Maximoj ir kuo puikisisiai jau keli metai auga. O ka tu nori?
Turiu pastoviai kaimisku ekologisku kiausiniu parduoti. Kreipkites jei kam reikia.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2014 03 04, 21:53)
Pirkdavau nukainuotas po 3litus Maximoj ir kuo puikisisiai jau keli metai auga. O ka tu nori?
Turiu pastoviai kaimisku ekologisku kiausiniu parduoti. Kreipkites jei kam reikia.

Tu cia rimtai, maksej biggrin.gif Praejusiais metais tik sklypa tvarkem. Dabar apie geles imu galvot.Visada roziu norejau,tik kur augint nebuvo. Issirinkau tokiam rozyne,bet g.gif ar nesukisiu pinigu.Sakau,gal kas patars man ka nors. Zemaicio ukis prekiauja, reikia gal pirma tas isbandyt.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 03 05, 08:05)
Tu cia rimtai, maksej  biggrin.gif  Praejusiais metais tik sklypa tvarkem. Dabar apie geles imu galvot.Visada roziu norejau,tik kur augint nebuvo. Issirinkau tokiam rozyne,bet  g.gif ar nesukisiu pinigu.Sakau,gal kas patars man ka nors. Zemaicio ukis prekiauja, reikia gal pirma tas isbandyt.

pirkau ir mugėse, o vienos rūšies siunčiausi iš Trakų raj. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gžima @ 2014 03 05, 19:44)
pirkau ir mugėse, o vienos rūšies siunčiausi iš Trakų raj. mirksiukas.gif

4u.gif

Ar visos prigijo?
Atsakyti
Yra toks Sibirkos rožės. ten gali pažiūrėt, gyrė, kad geros rožės.
Atsakyti