QUOTE(Cornflake @ 2013 08 01, 10:14)
Gal senbuvės parašys, ar istoriškai orgazmo diena būdavo skelbiama kiekvienais metais? Ir ar tai visuomet būna 08.08 (berods)? Reikėtų žinoti, kaip rimtai jai reikia ruoštis - juk artėja
Istoriškai jie daro ką nori. Anksčiau būdavo kodų duodavo visokių - nuo 60 eurų minusuodavo 30 ir pan., o orgazminę dieną tik pernai pastebėjau ir tik ponas Javaris žino, ar šiemet jie leis mums tą malonumą iš didžiosios O patirti
Šiaip ši diena net į kalendorių įtraukta - rugpjūčio 8, Tarptautinė orgazmo diena, bet ar ten pernai taip sutapo, ar netyčia gavosi, kad nuolaidų lietus ir ta diena vyko kartu, tai nežinia. Man vokiečiai nepanašūs į turinčius jumoro jausmą, galėjo čia jiems netyčia taip gautis
QUOTE(dilgelyt @ 2013 08 01, 10:20)
as pernai nusipirkau is fr crosines balerinas ,tokias mazutes fainutes net nesuprasi,kad crocsai uz 13e. O siemet...
Is bendravimo ir batu skonio as maniau kad jums plius minus 30m.
Tamaris niekad neperku,man kazkoks pigiakas cia,Danijos batai
Ačiū už jaunystę, stengsiuos nesumarazmėti
Aš tokių firmų kaip Tamaris, Caprice ir pan. turiu nuo seniau, kai dar nebuno nei Javario, nei aplamai ką mačiau, o gyvenu tai provincijoj ir batus pirkdavau arba prie vietos, t.skant, arba sostinėj, o ką gi tais laikais daugiau gausi, pretty balerinų ar camperių po 500 litovcų neįkrimsdavau
Nors pamenu VCUP-e nusipirkau El Naturalistas už 69 Lt, jau tada supratau, kad įsigijau ne š... su bruknėm, o gerą brenduką