QUOTE(Dalija71 @ 2013 08 14, 19:58)
o kaip tada su mažiausios kainos garantija? ar negalėtų javari pritaikyti, jeigu įkelt iš amazon.de nuorodą su ženkliai mažesne kaina?
mažiausios kainos garantija galioja jau nupirktiems batams. O jei to gamintojo yra tik po vieną porą batų kiekvienos išmieros apskritai, tai vadinasi nusipirkus ją javari brangiai, jums reikiamas dydis dings iš amazon parduotuvės Tada nebus kaip pasinaudoti mažiausios kainos garantija, nes javariui neturėsite ką pateikti kaip įrodymą mažesnės kainos.
Aš buvau panašioj situacijoj. Batų norėjau nerealiai, javaryje mano reikiamas dydis buvo gal 100 eurų brangesnis nei amazone (nors kitų dydžių kaina ir atitiko). Rašiau javariui laišką, sakydama, kad noriu batų iš jų už amazon kainą. Per porą valandų kažkaip stebuklingai ta kaina javaryje sumažėjo iki amazon kainos, nors javaris man atrošė, kad mažiausios kainos garantija galioja tik įsigijus batus ir kad pas juos ta pati kaina, kaip amazone Tai nežinau, ar čia sutapimas, ar mano laiškas paįtakojo kainos sumažinimą. Aišku, griebiau aš tuos norimus batus ir dabar laukiu rudens, kad galėčiau pranešioti