Reikia patarimo: mano dzeko raselo terjere priede kaulu vakar (nuo kiaules karkos). Uzkietejo viduriai, paskui pramuse, bet kraujuoja isange. Narvas buvo prikakotas kai siandien grizom namo, bet turbut ir privemtas gleivem Kaulu gabaliukai buvo ir lyg akmenukai
Siaip, linksma, nori dukti su kamuoliu, nevangi visai, tik jauciasi kalta vargsele, ausytes nuleidusi...
Stebiu, isbega i lauka, nepagaunu ar pakakoja, bet sugrizusios isange pakraujavusi...
Kaip padeti? Ar ryt vezti pas veterinara?
Aciu!
QUOTE(renmis @ 2013 12 16, 23:33)
Kaip padeti? Ar ryt vezti pas veterinara?
Aciu!
Aciu!
Gavot vieną iš pamokų, kad virtų/keptų kaulų geriau šunims neduoti. Kaulai žarnyne susmulkinami, susilipna į gniužulą, kuris kaip švitrinis popierius pratarkuoja žarnyną ir šis kraujuoja. Jei kaulų šuo gauna daugiau (pavojingiausi - šaltienos kaulai, kuriuose nėra nieko maistingo, jie tik balastas), žarnynas gali užsikimšti ir iki klizmavimo
Dėl pratarkuoto žanyno kraujavimas dar kelias dienas gali būti. Patepkit užpakaliuką kokiu drėkinančiu tepalu, kad toliau neskilinėtų. Jei išsikakojot, viduriai neužsikišę ir šuo gerai jaučiasi, tuomet gal apsieisit ir be veterinaro. Tik atsargiai - kitas kartas gali būti ne toks laimingas
Sveikos, bijom,kad musu suo is liudesio nesusirgtu turejome du augintinius, bet vienas labai sunkiai susirgo nebebuvo galima nieko padaryti, teko uzmigdyti viskas tai yvyko vakar, gyveno su mumis abi kartu daugiau nei 6metus, nuo vakar musu pekinuke needa,nezaidzia tik miega,ir vis pabudusi bega apziureti kambariu gal gryzo jos geriausia drauge.
QUOTE(Jovitele78 @ 2013 12 17, 13:34)
Sveikos, bijom,kad musu suo is liudesio nesusirgtu turejome du augintinius, bet vienas labai sunkiai susirgo nebebuvo galima nieko padaryti, teko uzmigdyti viskas tai yvyko vakar, gyveno su mumis abi kartu daugiau nei 6metus, nuo vakar musu pekinuke needa,nezaidzia tik miega,ir vis pabudusi bega apziureti kambariu gal gryzo jos geriausia drauge.
Veskit bent į lauką, kad bendrautų, matytų kitus šunis. SKirkite dėmesio ir t.t.
Su laiku gal kitą augintinį įsigysite.
Mergaitės, su šventėmis!
bežinau ką daryti. Mano maltos bišoniukas pusės metukų pradėjo pastoviai drebėti ir leikuoti mašinai važiuojant. Jau gal dvi savaitės jeigu tik kur važiuojam. Bandžiau ir šilumą prisukti, ir vėsesnį orą paleisti, ir girdau pastoviai bet jis nenori gerti, nors liežuviuką iškišęs pastoviai.
O anksčiau tai ir tris valandas pravažiuodavo, pamiegodavo arba pro langą žvalgydavosi. Nežinau ką daryt, atrodo jisai tik kankinasi, o nesivežt negaliu. Toks jausmas kad jam vos ne traukuliai pastovūs..
Patarlit, prašau, ką daryt.
bežinau ką daryti. Mano maltos bišoniukas pusės metukų pradėjo pastoviai drebėti ir leikuoti mašinai važiuojant. Jau gal dvi savaitės jeigu tik kur važiuojam. Bandžiau ir šilumą prisukti, ir vėsesnį orą paleisti, ir girdau pastoviai bet jis nenori gerti, nors liežuviuką iškišęs pastoviai.
O anksčiau tai ir tris valandas pravažiuodavo, pamiegodavo arba pro langą žvalgydavosi. Nežinau ką daryt, atrodo jisai tik kankinasi, o nesivežt negaliu. Toks jausmas kad jam vos ne traukuliai pastovūs..
Man irgi klausimas kilo Sulašinau šunims Stronghold nuo blusų, po kiek laiko galima lašinti lašus nuo erkių? Ta žiema neateina vis ir mane pradėjo imti panika dėl erkių
QUOTE(Chill! @ 2013 12 24, 10:19)
Mergaitės, su šventėmis!
gal jį pykina? Tai, kad lekuoja, nebūtinai reiškia kad jam karšta, tai gali rodyt ir susijaudinimą.gal maitinot prieš kelionę?
QUOTE(Nolda @ 2013 12 24, 15:26)
gal jį pykina? Tai, kad lekuoja, nebūtinai reiškia kad jam karšta, tai gali rodyt ir susijaudinimą.gal maitinot prieš kelionę?
Net nežinojau, kad šunis gali pykinti.
Ryte valgė kažkiek. Reiks ryt pastebėti ar taip bus, nešersiu ryt prieš kelionę.
Dėkui:)
Pries vaziavima masina niekada neseriu suns, nes pagazavus pastabdzius yra sublogaves ir apsivemes.
QUOTE(Chill! @ 2013 12 24, 20:52)
Ryte valgė kažkiek. Reiks ryt pastebėti ar taip bus, nešersiu ryt prieš kelionę.
mūsiškė tuščiu skrandžiu važiuoti gali ramiai, bet va jei prieš važiavimą būna pavalius, kad ir 3 valandos praėjusios, ją pykina - lekuoja, seilės teka, neranda vietos
QUOTE(Chill! @ 2013 12 24, 20:52)
Šiaip tai ir išvedžioti reikia prieš tai, iškrauti, nes šuo labai jaunas, jau ima daug suprasti ir jis jaudinasi, akstinasi visas, maždaug greičiau greičiau, atvažiuokim jau greičiau tem ,kur turim atvažiuot Mano irgi taip darydavo. Tada irgi atrodė, kad gal mašinos liga ar koks biesas bet nieko panašaus
HELP! Užpuolė mus bėdos, kurių nesam turėję
Visų pirma, šunys parsinešė blusų, šiandien pamatėm, kad vienas iš šunų kaspinuotį turi!!!! Aš, dūra, pamačiau jau prieš kelias dienas, tik nesupratau, kad ten kaspinuotis
Kadangi yra sulašinta Stronghold nuo blusų, kada galima sulašinti vaistus nuo erkių?
Kurie vaistai veiksmingi nuo kaspinuočio?
Ką gerti žmonėms, kurie tą šunį myluoja kiekvieną dieną???? O jeigu ir mes apsikrėtėm???? Kažkoks siaubas
Visų pirma, šunys parsinešė blusų, šiandien pamatėm, kad vienas iš šunų kaspinuotį turi!!!! Aš, dūra, pamačiau jau prieš kelias dienas, tik nesupratau, kad ten kaspinuotis
Kadangi yra sulašinta Stronghold nuo blusų, kada galima sulašinti vaistus nuo erkių?
Kurie vaistai veiksmingi nuo kaspinuočio?
Ką gerti žmonėms, kurie tą šunį myluoja kiekvieną dieną???? O jeigu ir mes apsikrėtėm???? Kažkoks siaubas