QUOTE(Kaiya @ 2013 10 19, 20:08)
sveiki,
SOS nezinau ka daryti, ka tik maudydama suni aptikau blusu!!!! del pacio sunio nupirksiu lasu, lasinamu ant sprando, bet kaip del namu ar neprisiveis, ar reikia kokia dezinfekavimo tarnyba kviest? pirmakart prisigaudem blusu bet kaip keista nei draskes nieko, nei siaip oda kokia sukandziota, tiesa man buvo keli ikandimai ant pilvo, bet praejo ir daugiau nebebuvo....
SOS nezinau ka daryti, ka tik maudydama suni aptikau blusu!!!! del pacio sunio nupirksiu lasu, lasinamu ant sprando, bet kaip del namu ar neprisiveis, ar reikia kokia dezinfekavimo tarnyba kviest? pirmakart prisigaudem blusu bet kaip keista nei draskes nieko, nei siaip oda kokia sukandziota, tiesa man buvo keli ikandimai ant pilvo, bet praejo ir daugiau nebebuvo....
Geriausia priemone yra,tai vet.vaistineje tokia ampule nuo parazitu.4 lt.kainuoja.As pasitaisydava to vandens i bliuda,isistatau suni,ir su kokiu indeliunuo grietines vis pilu ant nugaros,visur...tai tos blusos negyvos krinta i ta vandeni..paskui dar ismaudau su sampunu,jei nedingsta,pakartoju po keliu dienu.lasiukai taip gerai neveikia,be to,tai veikia per krauja,manau nelabai gerai..o del kambariu,tai gerai isplaukit guoli,ar kur guli kokius patiesaliukus,pas zmones jos nelabai noriai buna,jei ju dar kur bus,tai jos vel pas suni nueis,tada pakartosit procedura.O jeigu jau daug ju yra,tai sake vet.kad galima ir grindis ispurksti su tuo tirpalu,tik ten pasakys,kiek atskiesti..man tai geriausia priemone,terliotis reikia,bet tikrai geriau veikia nei lasiukai...gal kiti ka nors kitaip patars..jei suo didelis,tai reiktu daugiau tada tu ampuliu,bent jau 2-3..