Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 189 tema

QUOTE(Saulutė @ 2013 07 28, 18:39)
merginos priminkit kur Lietuvoj tuos triracius paspirtukus buvot rade?  4u.gif

spirkis.lt ir mazylio ratai prekiauja jais.

QUOTE(Oliuke_ @ 2013 07 28, 21:09)
i "ratuku" tema  biggrin.gif
nesutiko lietuvaiciai musu duoti nuolaida paspirtukui, tai radau kitur  biggrin.gif pasidalinu:
http://www.jojomaman...-scooters a7640
su koduku HZ92 15% nuolaida, siuntimas UK free. Gavosi 187 lt iki UK adreso
user posted image

Aciu 4u.gif Gaila, kad Maxi Micro pas juos gerokai brangiau gaunasi sad.gif Mini Micro Jums gera kaina gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal pirkote neseniai iš LaRedoute.fr? Prieš porą savaičių pirkau, viskas buvo gerai, siuntinys greitai atkeliavo. Dabar noriu vėl užsakyti, bet negaliu patvirtinti užsakymo - meta, kad blogas pašto kodas. Kiek keičiu - vistiek blogai. Gal kam taip buvo? Ką darėt?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2013 07 28, 21:22)
Ačiū, merginos, už pasidalintą patirtį - nerodo man nieko sad.gif: There is no data available for this tracking reference, please try again later...
Viską aš tam claime surašius, ir tracking'o nr., laukiu, tikiuos geriausio.

-------------------------------------------------

.

Dar cia neblogai randa pagal siuntos nr

http://www.packagetrackr.com/

cia universalus
Atsakyti
Gal galit kas tos nukainuotos patalynes is LaRedoute nuorodele imest? Nieko as ten nesuprantu... Taip sekmingai apsipirkau, kad dar norisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zabukas @ 2013 07 28, 22:37)
Merginos, gal pirkote neseniai iš LaRedoute.fr? Prieš porą savaičių pirkau, viskas buvo gerai, siuntinys greitai atkeliavo. Dabar noriu vėl užsakyti, bet negaliu patvirtinti užsakymo - meta, kad blogas pašto kodas. Kiek keičiu - vistiek blogai. Gal kam taip buvo? Ką darėt?

man taip pat. neleidžia jie pirkti . turbut naudojate nuolaidos koduka 4u.gif
kažkodėl pradėjo jie mus blokuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 07 28, 21:41)
Gal galit kas tos nukainuotos patalynes is LaRedoute nuorodele imest? Nieko as ten nesuprantu... Taip sekmingai apsipirkau, kad dar norisi  4u.gif

neber jau tos patalynes. visu antra kol kas neduoda mums pirkti, tik prancuzams
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 07 28, 19:29)
o jus pati pirksit mirksiukas.gif
ar kaip?
jie LT korteliu nepriima mirksiukas.gif

nu va dar naujiena biggrin.gif o pasirinkau rubeliu tokiu fainu. gal american express priimtu?
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 28, 21:42)
man taip pat. neleidžia jie pirkti . turbut naudojate nuolaidos koduka  4u.gif
kažkodėl pradėjo jie mus blokuoti  4u.gif

neduoda ir be papildomos nuolaidos. Kažin pasitaisys kadanors, ar jau viskas su šita parduotuve g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 07 28, 22:51)
neber jau tos patalynes. visu antra kol kas neduoda mums pirkti, tik prancuzams

Aciu. Keistuoliai... Tai leidzia, tai neleidzia... suprasi ten juos doh.gif
Atsakyti
ali temoj niekas neparase, keliu klausima cia, gal kas nors zinos verysad.gif
gavau ta smile komplekteli su dviem skylutem ant peties. nu ir parasiau pardavejui. jie parase labai atsiprasau, gal jum issiuti kita arba gal grazint dali pinigu. as parasiau, kad grazintu dali pinigu. cia buvo liepos 9d,nu ir nesulaukiu to grazinimo...liepos 17 parasiau, kad negavau pinigu. ir jie man va taip atrase:
Hello, We have received your inquiry wrapped up, Do you have any questions for me?
man su kalba prastai, o vertejas arba ne i tema isvercia, arba pardavejas man i klausima neatsake.
laikrodukas rodo, kad liko 12 dienu. nzn ka cia daryt. pirma kart tokia situacija. gal as turiu uzbaigt uzsakyma, kad jie galetu man grazinti pinigu? bet jei uzbaigsiu, tai jau turbut issikovot ju niekaip negalesiu, jei negrazins.
Atsakyti
Ateinančią savaitę norėčiau jau pirkt:

http://www.unserekle...4df5461f20f1cb1

Laukiu 10- ties krepšeliu, kad siuntimas išeitu po 1 eur-ą
Kol kas turiu 4, bet dar 2 žadėjo atsiųsti

Kaunas
Krepšelių laukiu į el paštą: lina0612@gmail.com

Dar reikia kompanijos rūbams mirksiukas.gif

http://www.clothingattesco.com/

Noriu surinkt 50 sv, tada siuntimas UK būtų nemokamas
Į LT siųsiu per Tukį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina0612: 28 liepos 2013 - 22:33
QUOTE(pasimetus1140 @ 2013 07 28, 22:21)
ali temoj niekas neparase, keliu klausima cia, gal kas nors zinos  verysad.gif
gavau ta smile komplekteli su dviem skylutem ant peties. nu ir parasiau pardavejui. jie parase labai atsiprasau, gal jum issiuti kita arba gal grazint dali pinigu. as parasiau, kad grazintu dali pinigu. cia buvo liepos 9d,nu ir nesulaukiu to grazinimo...liepos 17 parasiau, kad negavau pinigu. ir jie man va taip atrase:
Hello, We have received your inquiry wrapped up, Do you have any questions for me?
man su kalba prastai, o vertejas arba ne i tema isvercia, arba pardavejas man i klausima neatsake.
laikrodukas rodo, kad liko 12 dienu. nzn ka cia daryt. pirma kart tokia situacija. gal as turiu uzbaigt uzsakyma, kad jie galetu man grazinti pinigu? bet jei uzbaigsiu, tai jau turbut issikovot ju niekaip negalesiu, jei negrazins.

Kelkite disputą nieko nelaukiant, ten aprašykite situaciją,kad gautos prekės su broku, dar ir foto su skylutėmis įkelkite. O jei patvirtinsite gavimą, tada apie pinigėlius galite nesvajoti smile.gif
O prie prašomos grąžinti sumos įrašykite, kiek prašote grąžinti.
Atsakyti