QUOTE(Rutele_S @ 2013 07 31, 09:49)
O su tais didcar'ais kur vaikai vazines, namie, kieme? pas mus kieme tokios plyteles su nuleistais krasciukais,jau nelygus pavirsius kaip trinkeliu, idomu ar pavaziuos...o kur asfaltas gatveje, tai irgi grubus gan, sunkiai ir su paspiriama masiniuke pavaziuot eina. Tai nebent namie kambari, kol neprisireiktu per slenksti vaziuot... Ju tokie mazyciai ratukai... papasakokit kas turit kaip ten kas del sios mano abejones, nes jutubej kiek video ziurejau vaziuoja ant pavirsiaus lygut lygutelio...
mastau, nes irgi lb noriu, butu po egle, kaip kas rase. Tik gal dar mano per mazas? nemokes...ale daaugs juk
Kuo didesnis svoris, tuo sunkiau ant nelygaus paviršiaus. namie laminatu rieba nuostabiai. Mano vaikis gavo būdamas 2m, tai varė jau pirmą kart kaip ralistas
Užklausiau uošvio kiek ir už kiek gauna Svingius: konkrečiai pardės nežino, bet sakė moka iki 100lt. Tad tikiu, jog tie ebay ar amazone kur yra po 25sv ar pan.
Tad pasikartosiu, nemokėčiau už didicar 170lt, jei net jie originalesni už Svingius, nes lietuviški svingiai, kurių kaina siekia 100lt yra puikios kokybės, kas juos čiupinėjo Lt pardėse manau tai žino