QUOTE(magute @ 2013 07 31, 10:15)
as pabaigsiu issiaiskinti su didicar, kaip del mokejimo ir uzsakymo atsiuntimo ir duosiu zinoti, nes jau per az gavau prasymu uzsakyti. kol kas niekam nieko neatrasiau, nes nezinau visko tiksliai.
dar klausimas, kas juos turi, ar galetumete pamatuoti koks mazdaug dydis? idomu ar tilptu per post24.lt terminala ji issiusti, dezes ismatavimai 68*38*41
amazone randu
Item Weight 5 kg
Product Dimensions 79 x 30 x 29 cm
taip kad per terminala niekaip neissiusciau.
dar klausimas, kas juos turi, ar galetumete pamatuoti koks mazdaug dydis? idomu ar tilptu per post24.lt terminala ji issiusti, dezes ismatavimai 68*38*41
amazone randu
Item Weight 5 kg
Product Dimensions 79 x 30 x 29 cm
taip kad per terminala niekaip neissiusciau.
kaip tik norejau rasyt, jog be sansu per terminala persiusti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 07 31, 10:49)
O su tais didcar'ais kur vaikai vazines, namie, kieme? pas mus kieme tokios plyteles su nuleistais krasciukais,jau nelygus pavirsius kaip trinkeliu, idomu ar pavaziuos...o kur asfaltas gatveje, tai irgi grubus gan, sunkiai ir su paspiriama masiniuke pavaziuot eina. Tai nebent namie kambari, kol neprisireiktu per slenksti vaziuot... Ju tokie mazyciai ratukai... papasakokit kas turit kaip ten kas del sios mano abejones, nes jutubej kiek video ziurejau vaziuoja ant pavirsiaus lygut lygutelio...
mastau, nes irgi lb noriu, butu po egle, kaip kas rase. Tik gal dar mano per mazas? nemokes...ale daaugs juk
mastau, nes irgi lb noriu, butu po egle, kaip kas rase. Tik gal dar mano per mazas? nemokes...ale daaugs juk
mes namie vazinejau, pirmam aukste didele erdve pas mus. Lauke nebandem