Gal butu norinciu prisijungti prie mytoys.de? naudosiu koduka, kuris minusuoja siuntima, tai dalinsiu 4 e siuntima ant visu lauruciuk@yahoo.com
Gal kas noretu prisijungt prie https://www.matalan.co.uk ?
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 07 28, 09:19)
SD imsiu antradieni
lazdynai
panos klausimas, jei pirkti kvepalus is fragransex(usa kiek matau) suma 100usd suvedu nuolaidos koduka sumazeja bet vis tiek gerokai virs leistina ivezimui suma.. teks muita moket jei tiesiai siusiuosi? kazi kokia tikimybe praslysti?
lazdynai
panos klausimas, jei pirkti kvepalus is fragransex(usa kiek matau) suma 100usd suvedu nuolaidos koduka sumazeja bet vis tiek gerokai virs leistina ivezimui suma.. teks muita moket jei tiesiai siusiuosi? kazi kokia tikimybe praslysti?
Priimsite i SD ?
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 07 28, 10:19)
SD imsiu antradieni
lazdynai
lazdynai
Geriau nerizikuoti. Del centu kartais mokamas muitu Labai maza tikimybe, kad siuntinys praslys.
QUOTE(krystiana @ 2013 07 28, 11:01)
Sveikos,
nu niekaip nepavyksta man užsakyt iš Javari.fr Kažko netinka jiems mano VISA kortelė,nu viskas su ja gerai,nesuprantu ko jie nori Ar visoms viskas gerai būna ten perkant??
Jau žiūriu net nebėra kelių porų mano užsakytų batukų,bet jie man rašė,kad užsakymas galios ,jei per 5 dienas apmokėsiu,kažin ar tikrai jie atsiųs tuos batukus,gal reik prašyt kieno nors,kad apmokėtų man...
nu niekaip nepavyksta man užsakyt iš Javari.fr Kažko netinka jiems mano VISA kortelė,nu viskas su ja gerai,nesuprantu ko jie nori Ar visoms viskas gerai būna ten perkant??
Jau žiūriu net nebėra kelių porų mano užsakytų batukų,bet jie man rašė,kad užsakymas galios ,jei per 5 dienas apmokėsiu,kažin ar tikrai jie atsiųs tuos batukus,gal reik prašyt kieno nors,kad apmokėtų man...
Man ir nepraeina Bet radau javari temoje, kad taip buna. amazon.fr irgi savaite atmetinejo mano kortele, nors paskutinio atsiskaitymo neatmete, dar prekiu negavau, nerezervavo, bet ir uzsakymas tebera kaip aktyvus.
merginos priminkit kur Lietuvoj tuos triracius paspirtukus buvot rade?
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 28, 14:55)
Prisijungčiau jei persiųstumėt į kitą miestą
Ar kas nors perkate iš http://www.yves-rocher.co.uk/ TUKIO adresu? Nebūna su šia parduotuve jokių problemų? Lietuviška MasterCard praeina?
QUOTE(Tantamm @ 2013 07 28, 15:52)
Priimsite i SD ?
prasom prasom su SD labai laukiu ryt papirkciau
QUOTE(smilga79 @ 2013 07 28, 16:24)
Geriau nerizikuoti. Del centu kartais mokamas muitu Labai maza tikimybe, kad siuntinys praslys.
va va... jau per tarpininka nusipirkau
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 28, 13:55)
o jus pati pirksit
ar kaip?
jie LT korteliu nepriima
sveikos merginos, gal kuri nors noretu prisijungti prie uzsakymo is http://www.eobuwie.com.pl pardutouves?