ir dar vienas Vilma_liu darbelis:
Dabar labai madingos gėlės
Čia dariau kaip sagę, bet lygiai tokiomis dabar puošiuosi mocherinį šaliką. Kai baigsiu - įdėsiu
Čia dariau kaip sagę, bet lygiai tokiomis dabar puošiuosi mocherinį šaliką. Kai baigsiu - įdėsiu
o cia as bandziau skraiste meistrauti jei pasiseks ikelsiu
ir dar sita kepuryte kazkada neriau kai vaiuciui buvo 4 men
Kadangi pirkti tokio daikto neradau niekur, pasisiuvau pati. Tiesa, padėvėtuose esu mačiusi, bet tada dar nežinojau, kam reikalingas.
Čia dėklas, maišas ar kaip tą daiktą pavadinti, skirtas sauskelnėms susidėti.
Čia dėklas, maišas ar kaip tą daiktą pavadinti, skirtas sauskelnėms susidėti.
Nu va mano šalikas
Pats jis pirktas, tik gėlytės mano rankelių darbas
Pats jis pirktas, tik gėlytės mano rankelių darbas
Čia mano darbelis ant lango iš bambuko. Tiesa, dabar nebelabai man jis patinka, ypač nuotraukoj. Anksčiau vietoj saulėgrąžų buvo 5 ramunės su lapeliais, tai buvo gražiau. Bet kažkodėl pakeičiau Ir katė ramunes apvalgė dabar jau, reiks pirkti
Na as pabandziau nunerti savo mergytei batukus, ne devintas pasaulio stebuklas bet vis sis tas
Brangiosios, jūsų visų labai dailūs darbeliai
Įdėsiu gal kada ir aš savuosiu, bet man ypač patiko tie kontūriniai ir aš, aišku užsukau pasižiūrėti pagal nuorodą, kurią įdėjo JolanciuksM (labai atsiprašau, jei klystu ar jei neteisingai parašiau vardą) Aptikau man labai patikusią foto ir norėčiau išsisiuvinėti, bet... nors ten parašyta, kad schema pridėta žemiau, aš, tundra, jos ten niekaip nemoku rasti Gal kas pagelbėtumėt? O gal kas turit šią schemutę? Būčiau labai dėkinga
Tai 17 foto (bučinys)
http://dnl.alp.ru/7y...94545709812.jpg
Įdėsiu gal kada ir aš savuosiu, bet man ypač patiko tie kontūriniai ir aš, aišku užsukau pasižiūrėti pagal nuorodą, kurią įdėjo JolanciuksM (labai atsiprašau, jei klystu ar jei neteisingai parašiau vardą) Aptikau man labai patikusią foto ir norėčiau išsisiuvinėti, bet... nors ten parašyta, kad schema pridėta žemiau, aš, tundra, jos ten niekaip nemoku rasti Gal kas pagelbėtumėt? O gal kas turit šią schemutę? Būčiau labai dėkinga
Tai 17 foto (bučinys)
http://dnl.alp.ru/7y...94545709812.jpg
Galima i pagyru skyreli ir rankiniu gamintojoms?
oi, tik juodu gelyciu nesimato... ten aplink balta ta didele.
oi, tik juodu gelyciu nesimato... ten aplink balta ta didele.
Demonstruoju savo darbelio antrą etapą. Tikiuosi daugiau etapų nebereikės daryti:
Čia paskutiniai mano darbeliai