Įkraunama...
Įkraunama...

Duonelės kepėjos renkasi čia

O aš pradėjau kepti duoną su medumi - kartą baigėsi cukrus, o medaus turėjom, tao pamėginau - patiko thumbup.gif
Dukra klausia, ar galima vietoj medaus svarainių sirupo įdėt. Mintis patiko, reikės gal nedidelį kepaliuką suminkyt su tuo sirupu.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 10 20, 18:10)
O aš pradėjau kepti duoną su medumi - kartą baigėsi cukrus, o medaus turėjom, tao pamėginau - patiko thumbup.gif
Dukra klausia, ar galima vietoj medaus svarainių sirupo įdėt. Mintis patiko, reikės gal nedidelį kepaliuką suminkyt su tuo sirupu.

O nepastebėjot, duona pakyla ne greičiau, nei su cukrumi? Sugalvojau ir aš su medum kepti, bet aš paprastai kildinu per naktį, neperrūgs man kažin g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliūtė @ 2013 10 20, 18:52)
O nepastebėjot, duona pakyla ne greičiau, nei su cukrumi? Sugalvojau ir aš su medum kepti, bet aš paprastai kildinu per naktį, neperrūgs man kažin g.gif

Viskas lygiai taip pat, tik mama sako, kad aromatingesnė duonutė, Kildinu ir aš per naktį - niekur šiltai nededu, įtupdau orkaitėn ir pridengiu drobele, laikau apie 9-12 val., kaip kada pasitaiko užmaišyt iš vakaro.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 10 20, 18:10)
tai aišku kad galima cukrų keist medumi, sirupu, uogienėmis... pas mus kai prisirinko visokių uogienių, kuriu nespėjam suvalgyti, tai viską kraunu į duoną, ir aplamai, kažkaip savaime namuose atsisakėm cukraus
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 20, 17:41)
gali būt kad ir mielės kaltos

As dejau sausas mieles.i 750g. 1,5 arbatinio saukstelio.gal mazai?
Atsakyti
QUOTE(agotele1111 @ 2013 10 21, 12:37)
As dejau sausas mieles.i 750g. 1,5 arbatinio saukstelio.gal mazai?
ne, nemažai, bet jus pabandykit jas puodelyje išmaišyt pasaldintame vandenyje, jei pusvalandžio bėgyje pasidarys "putota kepurė", reiškia mielės geros, jei ne-reiškia nupirkit naujas, nes dėl senumo/netinkamu laikymo sąlygų jie t.p. genda/nusilpsta
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 21, 13:08)
ne, nemažai, bet jus pabandykit jas puodelyje išmaišyt pasaldintame vandenyje, jei pusvalandžio bėgyje pasidarys "putota kepurė", reiškia mielės geros, jei ne-reiškia nupirkit naujas, nes dėl senumo/netinkamu laikymo sąlygų jie t.p. genda/nusilpsta

Pabandziau.isaugo tokis nedidele puta viduryje.
Atsakyti
QUOTE(agotele1111 @ 2013 10 21, 20:35)

Zinok, as manau, kad su duonkepe cia kazkas negerai. jeigu turi garantini nunesk, paziures, pataisys, nes taip negali buti.
Atsakyti
QUOTE(agotele1111 @ 2013 10 21, 20:35)
na tai reiškia mielės aktyvios
parašyk basic-pagrindinės programos laiką ir jei knygutei yra, kas kiek trūksta (šildymas/minkymas/kildinimas/kepimas)
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 22, 08:26)
na tai reiškia mielės aktyvios
parašyk basic-pagrindinės programos laiką ir jei knygutei yra, kas kiek trūksta (šildymas/minkymas/kildinimas/kepimas)

Bandysiu ieskoti dar kitokiu mieliu.bet jau pradedu nusivilti duonkepe.tokios kaip ivardintos basic programos ners.duonkepe mulinex su visais minkymais kelimu kepe 3,5val. Ant programod rupi duona
Atsakyti
QUOTE(agotele1111 @ 2013 10 22, 12:52)
Bandysiu ieskoti dar kitokiu mieliu.bet jau pradedu nusivilti duonkepe.tokios kaip ivardintos basic programos ners.duonkepe mulinex su visais minkymais kelimu kepe 3,5val. Ant programod rupi duona
parašykit modelį
Atsakyti
Vyksta ketvirtas bandymas.
Duonkepe moulinex OW 1101
Programa 1 - paprasta balta duona. viso proceso laikas 3val.
Jei ir dabar nepavyks, tai....

Nusipirkau kitokiu mielių....jei ir dabar nepavyks tada į garantinį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agotele1111: 22 spalio 2013 - 16:21