QUOTE(Mirtyšė @ 2013 10 12, 11:29)
labai aciu uz patarimus
reikes nusipirkti jusu minetus miltus.
atleiskit man, nesu labai patyrusi kepeja, tai dar uzversiu jus klausimais.
1. ka reiska "mielės atskirai kildint iki kepurėlės" ? istirpinti mieles piene su cukrumi?
duonkepes neturiu, minkau rankom, kepu orkaiteje.
2. jusu duoneles recepte nurodyta 1,5 a.š. mielių - sausu. kur jus jas perkat?
o kiek reiketu tu paprastu is pakelio?
1. šiltame vandenyje/piene su cukrumi/medumi itirpdot sausas ar šviežias mieles ir palaikot šiltai, kol nepasidengs "kepure"reikes nusipirkti jusu minetus miltus.
atleiskit man, nesu labai patyrusi kepeja, tai dar uzversiu jus klausimais.
1. ka reiska "mielės atskirai kildint iki kepurėlės" ? istirpinti mieles piene su cukrumi?
duonkepes neturiu, minkau rankom, kepu orkaiteje.
2. jusu duoneles recepte nurodyta 1,5 a.š. mielių - sausu. kur jus jas perkat?
o kiek reiketu tu paprastu is pakelio?
2. prekybos centre pirkau (jau seniai nenaudoju mielių, retkarčiais, kai skubiai kažko reikia, ar Ciabatos, tai tik tada nuperku šviežiu mielių )
Jei jus turit iš raudono pakelio, tai tada dėkit pusė normos, nes jie stiprus yr
O apie kokius paprastus kalbat? šviežius?