atradau duonkepę ir aš
mama savo atidavė, tris mėnesius sėdėjo be darbo, o dabar taip susižavėjau ja, kad norisi eksperimentuoti ir žaisti. Gaila, pas mus, matyt, elektra kažkaip prastai atvesta (gyvenam NO), dukart kepiau batoną, ir paskutinę valandą, kai jau belieka pradėt kepimą, išmuša saugiklius, pirmąkart maniau, kad duonkepė sugedo, nes kiti prietaisai virtuvėj veikė, tai baigiau kepti orkaitėj. Gana gražiai pakilo. O antrąsyk įjungiau saugiklius ir toliau kepiau. Tai subliuško apie porą cm batoniukas
galvoju, kitas duonas kepsiu orkaitėj, tik minkymą užstatysiu aparate. Bet tada dar reik atskirai kažkur šiltai kildint, ar ne?
Ir kaip dėl kitų gaminių su duonkepe. Pyragus pirma su minkymo funkcija darot, o paskui kepimą užstatot?
Ar daug naudojat aparatą uogienėms? Galima bet kokias virt ar visgi čia reiktų specialių receptų ieškoti?
Tešlas absoliučiai visas galima maišyti? koldūnams, makaronams? pasidalinkit prašau savo patirtim
o gal atskira tema yra tam?