Įkraunama...
Įkraunama...

Duonelės kepėjos renkasi čia

Aš perku Rimi smile.gif
Atsakyti
ka mastot apie duonkepe geriau su ja ar be jos?Turiu galimybe ja gauti,bet nezinau ar ji taip labai reikalingas daiktas,kas kokiu patirciu turi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampuckyte @ 2014 03 03, 16:34)
ka mastot apie duonkepe geriau su ja ar be jos?Turiu galimybe ja gauti,bet nezinau ar ji taip labai reikalingas daiktas,kas kokiu patirciu turi? 4u.gif

jei kepat mielinius gaminius - verta
arba jei labia mėgstat mielinius gaminius ir manot, kad tikrai geriau juos kepti pačiai, tada irgi verta.
Atsakyti
QUOTE(Pampuckyte @ 2014 03 03, 16:34)
QUOTE(keistuole @ 2014 03 03, 18:04)
jei kepat mielinius gaminius - verta
arba jei labia mėgstat mielinius gaminius ir manot, kad tikrai geriau juos kepti pačiai, tada irgi verta.
dar galėčiau pridurt, kad duonkepės labai geras "kablys" pradėt kept duoną/batonus; turit mažą šeimyną ir didesnį kepalą jus nesuvalgot arba jei norit kept, bet ne visada tam turit laiko/noro... O jei jau kepat ir gan aktyviai, tada jau geriau nupirkt gerą maišimo mašiną/kombainą ir su jo maišyt duoną ir kept orkaitėje mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakyklo galima nusipirkt Aleksote. Nepamenu tikslaus adreso, bet ten toks malūnas yra name, ir vyrukas pardavynėja salyklą, kmynus ir t.t.
Atsakyti
siaip as daznokai kepu ir po 3kepalus sau,sesei ir draugui ax.gif is raugo darau,mieliu beveik nenaudoju.Atleiskit,kad as tokia zalia,bet ar ji isminko,ar tik sumaiso(duonkepe)? blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampuckyte @ 2014 03 04, 11:26)
siaip as daznokai kepu ir po 3kepalus sau,sesei ir draugui ax.gif  is raugo darau,mieliu beveik nenaudoju.Atleiskit,kad as tokia zalia,bet ar ji isminko,ar tik sumaiso(duonkepe)? blush2.gif  doh.gif
duonkepė ir išmaišo sudėtus produktus, ir užminko, ir iškepa smile.gif Galima ir su raugų daryt, tik tada reikės naudot iškarto tešlos minkymo programą, o kai duonytė gražiai pakils, tada jau įjunginėti kepimo programa, bet čia jau reikės būt prie jos, nes pvzd. su mielėms, jus galit sudėt visus produktus, nustatyt programą, laiko atidėjimą-jei norit kad duona būtu iškepta jums grįžus ir viskas, jos kontroliuot nereikia. Daug modelių dar ir uogienės/džemus gamina bigsmile.gif

Bet jei jus gaminat jau ir dar su raugų, tai aš visgi siūlyčiau rinktis maišimo kombaino ir kept orkaitei, tas pats procesas, tik nėra apribojimų kepalo dydyje ax.gif Nes duonkepės kepa 750g-1kg-max 1,5kg kepalus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2014 03 04, 12:54)

Bet jei jus gaminat jau ir dar su raugų, tai aš visgi siūlyčiau rinktis maišimo kombaino ir kept orkaitei, tas pats procesas, tik nėra apribojimų kepalo dydyje  ax.gif  Nes duonkepės kepa 750g-1kg-max 1,5kg kepalus  ax.gif

dekui uz patarimus,bet ko gero gausiu duonkepe,nes gimtadienis mano arteja,tai zadejo dovanu,turiu durna nuojauta,kad ko gero jau ir nupriko doh.gif dar vienas klausimas,o kiek laiko kepa?Ta prasme,ar tiek pat kiek keptu orkaiteje tas pats kepinys? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2014 03 04, 13:54)
duonkepė ir išmaišo sudėtus produktus, ir užminko, ir iškepa smile.gif Galima ir su raugų daryt, tik tada reikės naudot iškarto tešlos minkymo programą, o kai duonytė gražiai pakils, tada jau įjunginėti kepimo programa, bet čia jau reikės būt prie jos, nes pvzd. su mielėms, jus galit sudėt visus produktus, nustatyt programą, laiko atidėjimą-jei norit kad duona būtu iškepta jums grįžus ir viskas, jos kontroliuot nereikia. Daug modelių dar ir uogienės/džemus gamina  bigsmile.gif

Bet jei jus gaminat jau ir dar su raugų, tai aš visgi siūlyčiau rinktis maišimo kombaino ir kept orkaitei, tas pats procesas, tik nėra apribojimų kepalo dydyje  ax.gif  Nes duonkepės kepa 750g-1kg-max 1,5kg kepalus  ax.gif

Sveiki,
aš senai svajoju apie kombainą, bet esu ieškojimo stadijoje. Nesinori visai prasto, o techninėse charakteristikoje visai nesigaudau. Kokį Jūs naudojat, arba gal galit ką patarti? Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terra2: 05 kovo 2014 - 08:50
QUOTE(Terra2 @ 2014 03 05, 08:49)
Sveiki,
aš senai svajoju apie kombainą, bet esu ieškojimo stadijoje. Nesinori visai prasto, o techninėse charakteristikoje visai nesigaudau. Kokį Jūs naudojat, arba gal galit ką patarti? Ačiū.

aha,mane irgi domintu gal gera kombaina kas parekomenduosit? 4u.gif atsisakiau duonkepes,sakiau man geriau kombaina,bet liepe paciai issirinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampuckyte @ 2014 03 05, 20:00)
aha,mane irgi domintu gal gera kombaina kas parekomenduosit? 4u.gif  atsisakiau duonkepes,sakiau man geriau kombaina,bet liepe paciai issirinkti smile.gif

bet kainų skirtumai labai jau ryškūs, jei kombainas geras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 05 kovo 2014 - 20:26
bet mansikiai sako,kad kombainui gali skirti 300lt,tai koks cia kombainas...jauciu reikes prasyti kitos dovanos g.gif
Atsakyti