QUOTE(nataliuncik @ 2013 11 16, 13:35)
Ruginiai tešlai reikia kiek kitokiu mentelių nei kvietiniai ir duoną reikia daryt su tešlos programą, kai pakankamai iškils (gali ir po programos baigimo kiek stovėt) tik tada įjunginėt kepima, jei pas jus galima nustatyt laiką, puiku, nes ruginę reikia kiek daugiau pakept nei kvietinę
QUOTE(laurechka @ 2013 11 17, 22:25)
AŠ bandžiau žaisti taip (mano duonkepė turi spec programą ruginei duonai). Tai tešlą užmaišyt su rugine programa trunka apie porą val (su pašildinimais ir t.t.), tada reiktų palikt kilt, ir tik tada jungt kepimo programą. Tai man daug paprasčiau buvo užminkint rankom, ir tada kept dėt į duonkepę. Ale paskutiniu metu kepu orkaitėj.
ačiū už idėjas, kiek supratau reikia daug patirties, ir daug daug eksperimentų
Teks ruginę duoną pirkt Maximoj