Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013-2014m.,

QUOTE(vengana @ 2014 01 31, 15:12)
na o aš šiandien šokiruota.... kur norėjau užsakyti torta, pasirodo jau liepos men nebepriima uzsakymu, nes jau daug turi  doh.gif  o aš dar galvojau kad per anksti užsisakinėti....
gerai kad dar viena varianta turiu...bet norėjau iš ten nes skanus buna  doh.gif

4u.gif
mes pradzioj ir norejom liepa, bet labai bilietai brangus buvo, tai du kart skrist neapsimoka plius dar kainos pakile viskam ir zinoma labai didele tikimybe kad ko nors is norimu dalyku negausi, kaip pvz tu torto, tai kazkaip geguze pasirinkom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2014 01 31, 20:42)
4u.gif
mes pradzioj ir norejom liepa, bet labai bilietai brangus buvo, tai du kart skrist neapsimoka plius dar kainos pakile viskam ir zinoma labai didele tikimybe kad ko nors is norimu dalyku negausi, kaip pvz tu torto, tai kazkaip geguze pasirinkom biggrin.gif

gavau torta... thumbup.gif užsakiau Radviliški ir nusiunčiau foto kokio noriu tai sake padarys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2014 01 31, 19:58)
gavau torta...  thumbup.gif užsakiau Radviliški ir nusiunčiau foto kokio noriu tai sake padarys  thumbup.gif

pasirodyk koki issirinkai biggrin.gif as dar tik galvoju. jei krikstynos but ne LT, o Airijoj daryciaus pati blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, maza paslaptis: Supermamoj yra tiek auksarankiu, bendraujanciu paprastose rankdarbiu ar tortu kepimo temose, kad parasyti joms i az ir paprasyti pagalbos-ar niekuciu daryme, ar skaniausio torto uzsakyme-ir patikima bus, ir grazu, ir skanu bei sviezia(jei tortas, nes tai nebus masine gamyba), ir daaaaug pigiau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nieko ipatingo bet...man jis patiko, nes kad dvigubas butu nieko daugiau patinkančio neradau ax.gif
user posted image

Papildyta:
nes pas mus bus tokios spalvos...ir drugeliai... biggrin.gif tad papuošimas mums tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 01 31, 14:01)
Siaip violetines spalvos rubais kunigai rengiasi per laidotuves ar misias uz mirusius blush2.gif

Aha zinau,kai rinkausi spalva apie tai nepagalvojau, o kai jau suzinojau buvo pervelu keist ax.gif mano pamerges buvo su violetinem sukniom, tai kudigas jom sako, tai matyt labai gedyt drauges, kad sitaip pasipuose lotuliukas.gif

As galvoju torta uzsakyt is panevezio egles, vestuvem emem tai buvo nerealus tortai
Atsakyti
Kadangi tortu rupinsis krikstamote, tai uzsakysiu keksiuku. Man taip vaikiska ir grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2014 02 01, 10:46)
Kadangi tortu rupinsis krikstamote, tai uzsakysiu keksiuku. Man taip vaikiska ir grazu wub.gif

drinks_cheers.gif man ir labai gražu keksiukai wub.gif mastau ir aš apie tai
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2014 02 01, 08:52)
Nieko ipatingo bet...man jis patiko, nes kad dvigubas butu nieko daugiau patinkančio neradau  ax.gif
user posted image
Papildyta:
nes pas mus bus tokios spalvos...ir drugeliai... biggrin.gif tad papuošimas mums tinka  thumbup.gif

aisku 4u.gif , bet siaip tortui ir pati juk gali eskiza pasidaryti ir tau pagamins toki kokio nori smile.gif . siaip tortas kaip ir Kriksto mamai priklauso, bet as noriu tokio koki pati sugalvosiu, kad viskas but i tema ax.gif .pas mus bus 2-3 aukstu arba tortas ir mazi torciukai, bet ir isdeliota ant stovo per 2-3 aukstus.
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2014 02 01, 11:18)
aisku 4u.gif , bet siaip tortui ir pati juk gali eskiza pasidaryti ir tau pagamins toki kokio nori smile.gif . siaip tortas kaip ir Kriksto mamai priklauso, bet as noriu tokio koki pati sugalvosiu, kad viskas but i tema ax.gif .pas mus bus 2-3 aukstu arba tortas ir mazi torciukai, bet ir isdeliota ant stovo per 2-3 aukstus.

gerai kai tu menininke ax.gif aš tai nemoku piešti lotuliukas.gif
aš tai nenorėjau jokiu dviaukščiu schmoll.gif
va maži torčiukai turetu atrodyt neblogai....
Atsakyti
as tai kazkoko tokio noriu wub.gif desertu stalo wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matrisha: 01 vasario 2014 - 13:14
QUOTE(Matrisha @ 2014 02 01, 12:13)
as tai kazkoko tokio ...

labai grazu thumbup.gif ir spalva ta pati.
as ir noriu jog ant stalo saldaus dominuotu tik ruzava ir alyvine
Atsakyti