Pries savaite operavau visus 4 dantukus zalgirije, eiles dideles bet sulaukiau. Virsutinis buvo vienas isdyges bet kreivai o kiti visi neturejo kur augt ir jau stume dantis. Labai nusivyliau kad seias laikais ACIU neuztenka Gydytoja isoperavo ir paliko... apziuros max 5 min, praplove zaizdas 1 karta, siulus atsisake isimti Nors palatos drauge kitas gydytojas pasikviete po savaites ir sake viska isims ir dar kart paziures ar viskas gerai.
Labiausiai neramina, kad negaliu normaliai issizioti iki siol, vienoj pusei baisiai susiuta viskas atsiknoje
Kita kart jau tikrai nori nenori reikes duot kysi nes be jo tai 0 esi niekam neidomus.
Pati operacija truko 2h, nemigde o tik nuskausmino, zadejo malonia procedura, deja visa operacija praverkiau tiesa pasakius net nezinau kodel girdejau visus garsus, nemaloniai tampe su replemis dantis, kraujas bego i gerkle keleta kart vos neuzspringau na zodziu operacija neismaloniuju, bet galima kentet. Melynes ir patinimai baigia isnykti.
Operavo Jolanta Buinovska.
baisi patirtis - tiesiog užjaučiu, tačiau nenuleiskit rankų, susitvarkykit sveikatą, kad bent nejaustumėt dabar diskomforto
Gal čia nebūtinai kyšio klausimas, būna - ne ta diena, o dabar tikrai daug gydytojų, kurie išties stengiasi. Aišku, yra dar ir gebėjimų klausimas
Gal čia nebūtinai kyšio klausimas, būna - ne ta diena, o dabar tikrai daug gydytojų, kurie išties stengiasi. Aišku, yra dar ir gebėjimų klausimas
QUOTE(pupik @ 2014 08 01, 10:03)
baisi patirtis - tiesiog užjaučiu, tačiau nenuleiskit rankų, susitvarkykit sveikatą, kad bent nejaustumėt dabar diskomforto
Toliau pasiryžusi taisyti sakandi
Mane irgi domina Kaunas (bet tik stacionaras, kitur turbūt neapsiims...). Galvoju, gal bus eilės trumpesnės nei Žalgiryje, ir iki rugsėjo 1 d. dar suspėčiau? Skambinsiuos pirmadienį anyway, bet gal su jūsų pagalba dar persigalvosiu ir nuspręsiu palaukt eilės Vilniuje
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 07 31, 22:24)
Pries savaite operavau visus 4 dantukus zalgirije, eiles dideles bet sulaukiau. Virsutinis buvo vienas isdyges bet kreivai o kiti visi neturejo kur augt ir jau stume dantis. Labai nusivyliau kad seias laikais ACIU neuztenka Gydytoja isoperavo ir paliko... apziuros max 5 min, praplove zaizdas 1 karta, siulus atsisake isimti Nors palatos drauge kitas gydytojas pasikviete po savaites ir sake viska isims ir dar kart paziures ar viskas gerai.
Labiausiai neramina, kad negaliu normaliai issizioti iki siol, vienoj pusei baisiai susiuta viskas atsiknoje
Kita kart jau tikrai nori nenori reikes duot kysi nes be jo tai 0 esi niekam neidomus.
Pati operacija truko 2h, nemigde o tik nuskausmino, zadejo malonia procedura, deja visa operacija praverkiau tiesa pasakius net nezinau kodel girdejau visus garsus, nemaloniai tampe su replemis dantis, kraujas bego i gerkle keleta kart vos neuzspringau na zodziu operacija neismaloniuju, bet galima kentet. Melynes ir patinimai baigia isnykti.
Ui kokia nemaloni patirtis
QUOTE(nuomone84 @ 2014 08 02, 16:42)
Laba diena, kur patartumėt išsirauti dantį su siuntimu Kaune? Kaip suprantu gydytojos galima paprašyti, kad siuntimą parašytų nebūtinai į KMUK, tad gal turite rekomendacijų kitų klinikų ar poliklinikų ir tuo pačiu gydytojų pavardes galėtumėt parašyti? Ačiū labai
Rekomenduočiau Sakavičių Dalių iš KMUK Man labai labai patiko.
Operavausi 2 apatinius dantis, auko kreivai , šaknys užsirietę, davė kombinuotą narkozę, nemiegojau, bet ir nieko neatsimenu, viskas atrodė praėjo labai greitai ir be jokio skausmo ar nemalonių pojūčių, nors labai bijojau, prisiskaičius ne kokių patirčių. Mėlynių nebuvo, patinimas vos vos pora dienų laikėsi.
Ar i Kauno klinikas reike registruotis ?
gyd israse siuntima rauti protini. israse vienam nors sugede visi 4 jau.
Ar istiesu taip baisiai rauna protinius klinikose ?
baisiausiai skauda man juos. pagaliau pasiryzau trauktis
QUOTE(kristynka* @ 2014 08 10, 15:34)
Ar i Kauno klinikas reike registruotis ?
kai aš skambinausi į registratūrą sakė iš anksto nereikia registruotis, atvažiuoji užsiregistruoji ir tą pačią dieną priima, tik pasižiūrėkit kokiom dienom ir valandom jūsų pageidaujamas gydytojas dirba
QUOTE(lili* @ 2014 08 10, 16:05)
kai aš skambinausi į registratūrą sakė iš anksto nereikia registruotis, atvažiuoji užsiregistruoji ir tą pačią dieną priima, tik pasižiūrėkit kokiom dienom ir valandom jūsų pageidaujamas gydytojas dirba
Neužsiregistravus rauna studentai-rezidentai.
Pad gydytojus reikia registruotis.
QUOTE(Diaina @ 2014 08 10, 16:54)
Nu duok D ant gero uztaikyti, vistieo jau jie nepirmam traukia turi kazka moket.
QUOTE(Diaina @ 2014 08 10, 16:54)
na nežinau kaip jums, man aiškiausiai registratūroj pasakė , kad iš anksto registruotis nereikia, važiavau konsultacijai pas doc. Sakavičių pirmiausia konsultacijai trečiadienį kada jis dirba, tada jis paskyrė dieną ir pats viską darė, aišku studentų taip pat buvo. Taip kad jūs ne visai teisi
Tai buvo prieš pusantro mėnesio.
O dar pasakykit kur rast klinikose tuos dantų chirurgus ?
Gyd. pasakojo, kad ten kur akių gyd, tik 1aukste. Ar taip ? Nes pas akių gyd tai buvus, ir vaikus vedu. O kas 1a niekad nepastebedavau. ( psti nesu Kaunietė)
Gyd. pasakojo, kad ten kur akių gyd, tik 1aukste. Ar taip ? Nes pas akių gyd tai buvus, ir vaikus vedu. O kas 1a niekad nepastebedavau. ( psti nesu Kaunietė)