Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

Aš laukiau gerus du mėnesius. Jei stumia dantis ir skauda, geriau jau sumokėkite pinigėlius ir neabejoju, kad priims greičiau. Neverta taupyti sveikatos sąskaita. wink.gif
Atsakyti
Kompetetingu chirurgu buna ir netik Zalgirio klinikose, paieskokite kitur, nes protiniu dantu skausmas, tinimas, isiziojimo sunkejimas ir panasiai rodo uzdegima, moksliskai vadinamu terimu butent protiniams dantims.
Atsakyti
Gal kuri žinote gerą chirurgą Kaune? Norėčiau traukti likusius protinius privačiai, kadangi KMUK patirties jau turėjau - nebenoriu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziulija001 @ 2014 05 06, 21:54)
Gal kuri žinote gerą chirurgą Kaune? Norėčiau traukti likusius protinius privačiai, kadangi KMUK patirties jau turėjau - nebenoriu. smile.gif

Į KMUK eiti rauti dantų net priešui nelinkėčiau. Ne duok Dieve unsure.gif
(Aprašymas šioje temoje yra)
Po išgyvento siaubo kurį patyriau KMUK po ilgos pertraukos pasiryžau išsirauti dar vieną protinį dantį, pasirinkau "Denticija" prie stoties, ėjau pas tą gydytoją pas kurį užrašė registratorė.
Papuoliau pas Aidą Baškį, jaunas simpatiškas chirurgas smile.gif
Dantį po nuskausminamųjų suleidimo išrovė lygiai per 2 min. nei trupučio neskaudėjo, siūti nieko nereikėjo. Likau labai patenkinta thumbup.gif
Sumokėjau 180 lt.
Rekomenduoju.
Atsakyti
O kas Kaune ka galit parekomenduoti pas ka rauti protinius? g.gif KMU ne koki atsiliepimai, tada kur eiti, kad ir kainos nebut zveriskos..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pasidalinsiu savo patirtimi. Man salino 1 virsutini ne chirurginiu budu. Kadangi Zalgirio klinikoje eile minimum du menesiai, ieskojau privacios klinikos Vilniuje.

Cia visai ne reklama, o padeka daktarui uz profesionaliaia tlikta darba biggrin.gif

Nuskausminimas - 25 min. Su kruosciu patikrinimu, ar tikrai neskauda. Rovimas - 3-5 minutes, su keliais "trakst". Skausmas buvo vienintelis - leidziant vaistus.
Teigiamas pliusas, kad pirmadieni paskambinus ir uzsireigistravus, siandien jau sedziu be danties biggrin.gif
Viska dare Just Smile klinikoje, chirurgas - Dalius Matkevičius. Kiek supratau, dirba ir Zalgiryje.
Atsakyti
Sveikos merginos ! Norėjau paklausti jūsų nuomonės- kaip manote, ar būtina šalinti protinius dantis, jeigu jie neskauda ir nesukelia jokių problemų ? Pati jaučiu, jog jie man išdygo prieš maždaug savaitę, vienas protinis dantis lyg pakrypęs į dešinę pusę, bet nestipriai, o kitas tiesesnis. Tačiau kapi ir minėjau, man jie netrukdo ir jų neskauda. Nešioju odontologinę plokštelę, tačiau jokių nepatogumų dėl protinių dantų buvimo nešiojant plokštelę nėra. Tad kaip manot, ar verta tuos protinis dantis šalinti ? Beje, man 19 metų.
Atsakyti
QUOTE(Muzika tyloje @ 2014 06 06, 17:34)
Sveikos merginos ! Norėjau paklausti jūsų nuomonės- kaip manote, ar būtina šalinti protinius dantis, jeigu jie neskauda ir nesukelia jokių problemų ? Pati jaučiu, jog jie man išdygo prieš maždaug savaitę, vienas protinis dantis lyg pakrypęs į dešinę pusę, bet nestipriai, o kitas tiesesnis. Tačiau kapi ir minėjau, man jie netrukdo ir jų neskauda. Nešioju odontologinę plokštelę, tačiau jokių nepatogumų dėl protinių dantų buvimo nešiojant plokštelę nėra. Tad kaip manot, ar verta tuos protinis dantis šalinti ? Beje, man 19 metų.

Jeigu netrukdo, tai nėra reikalo. Turėkite juos. Pravers senatvėje! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muzika tyloje @ 2014 06 06, 17:34)

Aš pati gydausi ortodontiniu būdu (nešiuju breketus) ir protinius dantukus išsiroviau savo noru. Man jų taip pat neskaudėjo, bet vien tas, kad jie dygo kreivai ir nulėmė mano apsisprendimą jų atsisakyti. Investuoju nemažai pinigėlių į gražią šypseną ir būtų labai apmaudu, jei nuėmus breketus kreivai dygstantys protiniai sustumdytų ir iškreivintų ištiesintus dantukus. smile.gif

Atsakyti
Sveikos merginos,
turiu klausimėlį , gal kas spėsit pagelbėti blush2.gif
laukia dviejų protinių dantų operacija Kauno klinikose, kokiomis sumomis dabar atsidėkojama už tokią procedūrą blush2.gif
galit ir į až , jei čia nesinori blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2014 07 08, 21:14)
Sveikos merginos,
turiu klausimėlį , gal kas spėsit pagelbėti  blush2.gif
laukia dviejų protinių dantų operacija Kauno klinikose, kokiomis sumomis dabar atsidėkojama už tokią procedūrą  blush2.gif
galit ir į až , jei čia nesinori  blush2.gif

Užteks paprasto nuoširdaus AČIŪ wink.gif

Kokios dar padėkos doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Diaina @ 2014 07 09, 18:36)
Užteks paprasto nuoširdaus AČIŪ wink.gif

Kokios dar padėkos doh.gif

biggrin.gif

Man reikia kitokio atsakymo biggrin.gif
Atsakyti