Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(leopardas @ 2013 07 31, 13:44)
O sakykit visus taip ilgai laiko ligonineje po operacijos? unsure.gif Esu skaiciusi, kad jau kita dn paleidzia, o cia moteris sake, kad savaite gulejo ax.gif

Jei jums visus dantis salinti ir dar jei neisdyge jie, tai tikrai laikys ligonineje, nes be narkozes neissisuksit. Po to savaite gausit daug vaistuku tiesiai i vena, zaizdu praplovimas kiekviena diena. Namu salygomis to nepasidarysit.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Įšdygo man trys protiniai dantys, truputį paskaudėjo, bet nieko. O va dabar ketvirtas dygsta. Nebegaliu kentėti!! Man skauda visą dešinę pusę apačioje, ir žiūriu kad tas dantukas sugedęs dygsta ir pagal mane stumia visus dantis, Eisiu pas dantistę pirmadienį, maldausiu, kad priimtų, nes spalio 22 isskrendu is lietuveles..
Geriu Dolmen vaistus, nes nebegaliu kentėti..

Įdomu man jį išrautų jį iš karto ar lieptų kaukti kol pilnai išdygs, visai šiaip nemažai jo matosi..

Bijau.. verysad.gif
Atsakyti
Maldaukite smile.gif nes bent jau man buvo baisu su protiniu dantim. Kai jį išrovė namie net nualpau, kvietė greitąją, be to...užsiūna žaizdą, tai po savaitės reikia siūlus išimti. Jaučiu, kad man dar vienas išdygo protinis, bet nieko, visiškai neskauda smile.gif Tad kuo greičiau, tuo geriau
Atsakyti
Labai skaudejo? unsure.gif
Atsakyti
Nu kas čia per baisūs skausmai g.gif g.gif prieš keletą metų po vieną su vietiniu nuskausminimu išsiroviau apatinius - tai taip, nemalonu buvo, užsiuvo ir namo iš kart išleido g.gif vieną kartą Nimesil'į teko išgert tik - ir viskas, tik skalavau, o po savaitės ėjau siūlų traukt - tikrai nieko baisaus !! Prieš mėnesį išsiroviau abu viršutinius protinius - dar paprasčiau - vietinis nuskausminimas, jokio siuvimo, net nuskausminamų po to negėriau. Kitą dieną truputį maudė, bet negaliu pasakyt, kad skaudėjo. Po dviejų dienų jau net nebejaučiau, kad kas buvo daryta. Tiesa, mano šaknys buvo visur tik po vieną, tiesios, todėl tikriausiai viskas buvo taip paprasta 4u.gif Bet gal ir Jums taip bus, nesigąsdinkit iš anksto 4u.gif Beja roviau privačioje klinikoje, už abiejų išrovimą sumokėjau 240 Lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galla: 13 spalio 2013 - 09:46
Labutis,

gal galite parekomenduoti gerą burnos chirurgą Žalgirio klinikose? Noriu išsioperuoti protinius dantukus. smile.gif
Atsakyti
Na ir eilės.. Konsultacijai užrašė tik gruodžio 23 d. doh.gif O aš tikėjausi per gerą mėnesį ne tik į konsultaciją papulti, bet ir dantukus išsioperuoti..
Atsakyti
Tikėjaus, kad laukt teks kokį mėn, dabar teks turbūt privačiai ieškot kas rauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Metamorfozė @ 2013 10 13, 16:45)
Labutis,

gal galite parekomenduoti gerą burnos chirurgą Žalgirio klinikose? Noriu išsioperuoti protinius dantukus. smile.gif

Rekomenduoju M.Sveda thumbup.gif

Man rove du, viskas profesionaliai,maloniai ax.gif
Atsakyti
Per vėlu. Užrašė mane pas V. Tauraitę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zinanti25 @ 2013 07 26, 11:45)
nepatarciau su bendrine narkoze ... Nes cia tik psichiniams ligoniams, nepakantiems ir vaikams, kurie niekaip nepasiduoda gydymui.

yra zmoniu, kuriu neveikia paprasti nuskausminamieji, ir del to jie nera psichiniai blink.gif blink.gif
Atsakyti
neseniai man paciai protini danti isrove gyd. Agne Razmiene, super gydytoja, dirba klinikoj Fabrica dentis ir lgtais dar Zalgiryje, kadangi rovimas buvo komplikuotas, vargo gal apie valanda, bet viskas pavyko puikiai, is tikro rekomenduoju jei kam prireiks
Atsakyti