QUOTE(Deganti @ 2013 07 30, 16:18)
taikant chemiją labai svarbu gerti daug vandens, o valgyti privalu, reikia tik tikėtis, kad apetitas nedings, kuo geriau ir įvairiau maitinsis tuo stipresnis bus ir geriau atlaikys chemiją

Aš asmeniškai valgydavau viską, pinigų neturėjau tiek, kad sau atskirai gamint, bet man ir blogą nebūdavo praktiškai, aš ėjau į darbą ir tik po 7 chemijos turėjau biuletenį kol gulėjau ligoninėj ir leido antibiotikus.
Čia iš mūsų puslapio, bet pagrindiniai principai surašyti, rekomendacijos ką valgyt ir kaip elgtis chemoterapijos metu:
http://www.kraujas.l...kiniu-terapija/
papildant, reiktu valgyti dazniau ir mazesnemis porcijomis. nuo pykinimo mamai padedavo vanduo su citrina bei barjomi mineralinis, bei vaistas cirukalis.
jei atsirastu opeliu burnoje, maista reiktu blenderiuoti. taip pat svarbu kruopsciai valytis dantis. Gydytojo duotose rekomendacijose buvo rekomenduojama pirma savaite po chemijos vengti pieno produktu ir zaliu darzoviu bei vaisiu.
galvoju, kad reiktu i pirma temos puslapi sudeti nuorodas i vertinga info. kazi, ar galima keisti sios temos pirma zinute ar reik laukt naujos temos paskelbimo