Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 41

QUOTE(nida44 @ 2013 07 26, 14:55)
Pasakiau apie tave, Emily, kad tau 1 cm, ji sakė, kad tai dar irgi nėra didelis, pas mane vienoje vietoje - 0,6, atseit, labai menkas padidėjimas. Rašau visa tai dėl bendros info, visada geriau žinoti, nes ir patys gydytojai kartais negali aiškiai pasakyti, kas prie ko.

Aciu nidute 4u.gif

QUOTE(safyre @ 2013 07 26, 15:46)
dekui  4u.gif  uzsisakiau knyga. bet kaip keista, mama siuo metu guli onkologiniam. valgyti duoda kruopas, plova su ryziais, batona...

Jiems nesvarbu ka pakisti,taupo,toks meniu sudarytas blink.gif Jie ir cukru kisa
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 07 26, 14:56)
Negi jie nekrakmolingi, pabandykit virti, ar limpa tarpusavyje? Abejočiau dėl jų

Rašo, kad glitimo neturi, birūs g.gif nepirkome, tad neturiu ko virti biggrin.gif Tik "Anti cancer" knygoje rašomi, kad tinkami vartoti....
Šiaip tos 2 knygos "Anti cancer" ir Naujoji priešvėžinė mityba panašiai rašo, tik kai kur būna prieštaravimų, kaip pvz. dėl duonos vartojimo.... vienoje knygoje ji tinkama vartoti, bet tik ruginė bemielė su natūraliu raugu ( tokią mano mama iškepa) o kitoje jau duonos irgi negalima...tai lieka klausimas ką valgyti?? Duonos negerai, bulvės, makaronai irgi, kruopos taip pat ,išskyrus grikius, nėra gerai. smile.gif Suprantu daržovės, varškė, žuvis, mėsos šiek tiek, bet mažoka kažkaip... ar chemoterapijos metu žmogui užtenka tokio kiekio įvairovės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliukass: 26 liepos 2013 - 15:50
QUOTE(nida44 @ 2013 07 26, 15:56)
Iš taupumo, mėsa ir žuvis per brangu, daržovės - daug darbo.
Papildyta:
Negi jie nekrakmolingi, pabandykit virti, ar limpa tarpusavyje? Abejočiau dėl jų

aš perku ryžius be glitimo maximoj, kaina dar mažesnė nei kitų kuriuos mėgstu pvz. basmati, jei Jūs jų nevartojat puodais, tai vienas puodelis virtų ryžių per savaitę nepakenks 4u.gif

Svarbu labai skaityti etiketes. Vėliau atsirenki, kas kaip 4u.gif

Turiu pdf formatu verstą knygos "ANTI vėžys, naujas gyvenimo būdas", kažkas buvo įmetęs, tai jei į a.ž. kam reikia parašykit skype kontaktą ar emailą, įmesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2013 07 26, 15:49)
Turiu pdf formatu verstą knygos "ANTI vėžys, naujas gyvenimo būdas", kažkas buvo įmetęs, tai jei į a.ž. kam reikia parašykit skype kontaktą ar emailą, įmesiu  4u.gif

sia knyga galima rasti cia:
http://www.kartuleng...enimo-bdas.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safyre: 26 liepos 2013 - 16:01
QUOTE(safyre @ 2013 07 26, 17:00)

ačiū, nes aš tik įsimečiau kompą ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2013 07 24, 21:44)
tu mano dukros metu,jei vienos bedos,tai seimos gyd.nuvare pas psichiatra,svaigimai,pykinimai ir eile nusiskundimu,israse vaistu ziuresim gal pades,gal tau ir nervinio pagrindo tie skausmai g.gif

Iš principo mano nervai labai stiprūs, aišku apart to laiko, kai pradeda gydytojai kalbėt, kad gali būti onkologinė liga. Pati esu būsima slaugytoja, nuo rudens dirbsiu streso pilną darb greitosios pagalbos automobilyje, bet testus praėjau, jokio jautrumo nėra. g.gif
Papildyta:
QUOTE(dina1 @ 2013 07 24, 21:43)
tai gal su zarnynu kazkas negerai?

Tai po kolonoskopo išvada- be pakitimų, vadinasi storasis žarnynas visas sveikas, plonojo apatinė dalis- taip pat, o dažniausiai jame jei apačią gera, tai visas žarnynas sveikas. Žiūrėsim, kol kad geriu vitaminus kepenim ir tiek, kartosiu tyrimus po 2sav. O iki jų planuoju gyvent ramiai ir plaučių nesukt smile.gif
O už Jus visas, kovotojas, visuomet visuomet laikau kumščius wub.gif Baigus mokslus, kėtinu dirbti su onkologiniais ligoniais, tik dar nežinau ar su vaikučiais ar su suaugusiais g.gif
Atsakyti
Labas visoms. Esu gilinimosi į priešvėžinę mitybą etape. Man patiko ši knygutė "Nesuteikite vėžiui šanso" autorius prof. dr. Michaelis Hammas. Ją atsitiktinai radau knygyne. Joje aiškiai aprašyta kokios medžiagos veikia vienokį ar kitokį vėžį. Pasirodo mityba labai priklauso nuot to kokios rūšies draugą turi.
Reikalingiausios ir stebuklingiausios daržovės yra kopūstai (ir žali ,ir rauginti), bei pomidorai ir morkos. Morkos kepintos aliejuje, pomidorai pagal Ruolią kepinti aliejuje, o pagal šios knygutės autorių įvairiais pavidalais. Mažiausiai reikia valgyti cukraus, raudonos mėsos. Ypač kiaulienos.
Atsakyti
QUOTE(oliuxxx @ 2013 07 26, 07:10)
Idomu,ar cia gyd.Gailiute tokia prognoze pasake jums,kad liga gydymui nepasiduoda...?

Nene.siuo metu Jurgutis jaunesnysis mus ziuri. Ir ne jo kalte pirmine biopsija kazkokia netiksli klaipedos buvo. Jau pradejo speliot ir mane nuteikinet blogiausiam.
Atsakyti
Labas mergaites, as labiau skaitytoja nei rasytoja...sveiktos Jums visoms ir Jusu artimiesiems. Noriu Jusu patarimo...mano mama serga zarnyno veziu..jau vaziuosim i 8 chemo...noriu paklausti: gal zinote,kodel nei is sio nei is to atsiranda melynes ant koju?Ka tai reiskia?
Atsakyti
Laba diena. As gal nevisai i tema, nes kiek skaitinejau tai cia suaugusiu pokalbiai, o serga mano dukryte, leukemija.Tik norejau paklausti, gal esate girdejusios apie Caphosol skalavimo skysti? Kokie atsiliepimai? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Izete37 @ 2013 07 28, 16:22)
Labas mergaites, as labiau skaitytoja nei rasytoja...sveiktos Jums visoms ir Jusu artimiesiems. Noriu Jusu patarimo...mano mama serga zarnyno veziu..jau vaziuosim i 8 chemo...noriu paklausti: gal zinote,kodel nei is sio nei is to atsiranda melynes ant koju?Ka tai reiskia?

Krenta trombocitu kiekis kraujyje. Atsiprasau, kad ilindau, as irgi skaitytoja, taip pat turim onkologini ligoni seimoje, tad aktuali bet kokia informacija. Stiprybes visoms ir visu seimynoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas Visom.praleidom savaitgaly visa seima kartu.smagu buvo...Vyresnelis atsigavo su teciu.ir maziukas linksmesnis.O man neramu.ir saule kitaip sviete,ir sodas svetimas buvo.Sunkiai tvardziausi.Siandien jau isvaziavo mano kareivelis kaip kara isleidau...Lauksiu ziniu.
Atsakyti