Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 41

QUOTE(Domogintare @ 2013 07 26, 12:27)
isivaizduokit zmogus dabar isgirstu, ka jus kalbat, tai nuo to vien tik gali infatkta patirti.

drinks_cheers.gif
Domogintare teisi.

Mano diagnoze kai suzinojo giminele - mamos brolis MAN sako, kad jei ka, mano dukryte mano brolis uzaugins doh.gif Nu blyn, norejosi galvon duot uz tokius zodzius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 26 liepos 2013 - 12:04
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 07 26, 11:38)
Normalu 4u.gif Tevukas nuo diagnozes iki pirmos operacijos ligoninej+namuose pralauke tris savaites.

Aii, tai, kaip suprantu viskas normaliai ir pas mus, jei chemoterapijos nepuola iš karto daryti po biopsijos paėmimo.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 07 26, 11:43)
Atsiprasau, kad vis kisu savo teva pavyzdziu, bet zinau, jog pati ieskojau atsakymu sioje temoje ir man tikrai padejo sios puikios moterys wub.gif

Greitai bus jau metai, kai paskaitineju sia tema, pradejau, kai turejom giminej labai netiketa ir sunku atveji, apie kuri iki siol sunku kalbeti, taigi, semdavausi cia ir jegu, ir tikejimo, ir informacijos apie gydymo budus... Noriu pasakyti tik geriausius zodzius apie cia bendraujancias moteris - ir dabar matau, kaip visos nuosirdziai stengiasi padeti Idai, gavusiai dideli isbandyma...
Visos jus merginos LABAI STIPRIOS - tikiu tikrai, kad kiekviena savo vidine stiprybe nugalesit liga, padesit nugaleti artimiesiems... Labai gaila, kad Lietuvoje sudetinga situacija su psichologais, ypac tais, kurie suteiktu greita ir kvalifikuota pagalba sunkiai sergantiems, suzinojusiems diagnoze, ligoniu artimiesiems... Labai dziaugiuosi, kad bent bendraujant cia - gali susvisti vilties spindulelis - ta gija, kuri tikrai padeda laimeti gyvenima!
Merginos - stiprybes, sveikatos, grazaus ir silto savaitgalio, kuo nuostabiausiu akimirku seimoje, su vaikais!
Atsakyti
Tikrai merginos visom didelis aciu.uz pasisakymus.pamokymus ir VILTI. 4u.gif vyras savaitgali zvejot susiruose.daktarelis leido drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas, aš ką tik iš kardioechoskopijos, skystis padidėjęs nedaug, EKG geras. Gydytoja sakė dar niekada nemačiusi MTS perikarde, bet, deja, jis būna ir tai labai negerai. Pasakiau apie tave, Emily, kad tau 1 cm, ji sakė, kad tai dar irgi nėra didelis, pas mane vienoje vietoje - 0,6, atseit, labai menkas padidėjimas. Rašau visa tai dėl bendros info, visada geriau žinoti, nes ir patys gydytojai kartais negali aiškiai pasakyti, kas prie ko. Vyte, aš irgi dariausi Santaruose.

Ida, dar neskubėkit su nuosprendžiais, gal tavo vyro liga jautriai reaguos į gydymą, dabar teko valgo daug uogų ir daržovių, išskyrus bulves.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 07 26, 14:55)
Labas, aš ką tik iš kardioechoskopijos, skystis padidėjęs nedaug, EKG geras. Gydytoja sakė dar niekada nemačiusi MTS perikarde, bet, deja, jis būna ir tai labai negerai. Pasakiau apie tave, Emily, kad tau 1 cm, ji sakė, kad tai dar irgi nėra didelis, pas mane vienoje vietoje - 0,6, atseit, labai menkas padidėjimas. Rašau visa tai dėl bendros info, visada geriau žinoti, nes ir patys gydytojai kartais negali aiškiai pasakyti, kas prie ko. Vyte, aš irgi dariausi Santaruose.

Ida, dar neskubėkit su nuosprendžiais, gal tavo vyro liga jautriai reaguos  į gydymą, dabar teko valgo daug uogų ir daržovių, išskyrus bulves.

durnai paklausiu,jis labai megsta piena su bulkutem.galima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 07 26, 14:01)
durnai paklausiu,jis labai megsta piena su bulkutem.galima blush2.gif

Ne, jokių bulkučių, jokio maisto, kuriame yra angliavandenių.

Nusipirkit knygą Naujoji priešvėžinė mityba ir studijuokit, kad suprastumėt, kokia yra taisyklingos mitybos svarba.

Apie pieną sakoma, kad jis turi augimo hormonų, tai yra negerai. Bet kažkodėl pieno produktus galima.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 07 26, 14:09)
Ne, jokių bulkučių, jokio maisto, kuriame yra angliavandenių. 

Nusipirkit knygą Naujoji priešvėžinė mityba ir studijuokit, kad suprastumėt, kokia yra  taisyklingos mitybos svarba.

Apie pieną sakoma, kad jis turi augimo hormonų, tai yra negerai. Bet kažkodėl pieno produktus galima.

As siek tiek nesuprantu del tu angliavandeniu g.gif daug angliavandeniu yra ir kruopose. ar ju taip pat negalima? o kaip su uogomis ir vaisiais? juose taip pat daug angliavandeniu.
kodel negalima bulviu? del krakmolo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2013 07 26, 14:16)
As siek tiek nesuprantu del tu angliavandeniu  g.gif daug angliavandeniu yra ir kruopose. ar ju taip pat negalima? o kaip su uogomis ir vaisiais? juose taip pat daug angliavandeniu.
kodel negalima bulviu? del krakmolo?  g.gif

Vai vai, mes apie tai šimtus kartų diskutavom.

Bulvių negalima dėl krakmolo, jis pats blogiausias. Todėl negalima ir ryžių. Avižos irgi turi glitimo, reikia riboti, geriausios kruopos - grikiai, tobulas maistas: grikiai, paskaninti linų sėklų aliejumi.

Uogose ir vaisiuose yra angliavandenių, bet jie turi daug kitų vertingų medžiagų. Bet su vaisiais persistengti nereikia. Tobulos yra daržovės, nors morkas ir burokus riboti.

Geriausia nusipirkti knygą, viskas paaiškinta.
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 07 26, 14:20)
Ir koks tolimesnis gydymas? Ka siulo daktarai?

Viskas po senovei, niekas dar nesikeičia, aš dariausi tą tyrimą savo iniciatyva, nes perskaičiau bjaurių dalykų apie tą skysčio padidėjimą perikarde.

O kur gydo tavo tėvuką? Jei Vilniuje, tai pas ką?

Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 07 26, 14:28)
Vai vai, mes apie tai šimtus kartų diskutavom.

Bulvių negalima dėl krakmolo, jis pats blogiausias. Todėl negalima ir ryžių. Avižos irgi turi glitimo, reikia riboti, geriausios kruopos - grikiai, tobulas maistas: grikiai, paskaninti linų sėklų aliejumi.

Uogose ir vaisiuose yra angliavandenių, bet jie turi daug kitų vertingų medžiagų. Bet su vaisiais persistengti nereikia. Tobulos yra daržovės, nors morkas ir burokus riboti.

Geriausia nusipirkti knygą, viskas paaiškinta.

dekui 4u.gif uzsisakiau knyga. bet kaip keista, mama siuo metu guli onkologiniam. valgyti duoda kruopas, plova su ryziais, batona...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safyre: 26 liepos 2013 - 14:47
QUOTE(nida44 @ 2013 07 26, 14:09)

Nusipirkit knygą Naujoji priešvėžinė mityba ir studijuokit, kad suprastumėt, kokia yra  taisyklingos mitybos svarba.

O kaip dėl tokių ryžių g.gif

http://www.sveikipro...kologiski-500-g

Rašo, kad neturi cukraus, glitimo... ir knygoje "anti cancer" minimi tokie ryžiai, kaip galimi.
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2013 07 26, 14:46)
dekui  4u.gif  uzsisakiau knyga. bet kaip keista, mama siuo metu guli onkologiniam. valgyti duoda kruopas, plova su ryziais, batona...

Iš taupumo, mėsa ir žuvis per brangu, daržovės - daug darbo.
Papildyta:
QUOTE(Peliukass @ 2013 07 26, 14:46)
O kaip dėl tokių ryžių  g.gif

http://www.sveikipro...kologiski-500-g

Rašo, kad neturi cukraus, glitimo... ir knygoje "anti cancer" minimi tokie ryžiai, kaip galimi.

Negi jie nekrakmolingi, pabandykit virti, ar limpa tarpusavyje? Abejočiau dėl jų
Atsakyti