QUOTE(ida1 @ 2013 07 26, 11:55)
paskutines naujienos.dar nezinau skrandzio atsakymo.bet daktarelis vyra namo isleidzia.nes tipo viskas bus aisku pirmadieni.vis tiek bereikalo guli.cia normalu.
Normalu, atsakymo reikia laukti, asmeniškai biopsijos laukiau gal tris savaites, tame tarpe gavau kaip rašiau anksčiau dar visokių tyrimų pasidaryti, ligoninėje gulėjau tik ale, kadangi esu kaunietė, tai ryte prisistatau į skyrių ir per pietus pabėgu, aišku su gydytojos žinia, savaitgalį negulėdavau taip pat.
Mano asmenine nuomone Jūs čia panikuojat ir net nežinot ko, labai padrikas Jūsų pasakojimas, reikia susiimt, jei vyras nemoka paklaust gydytojo, kartu nueikit, nes dabar nieko nei Jums aišku, nei jis ką sako matyt. Arba jei vyras pats viską sprendžia tai ir palikit tai jam, tiesiog palaikykit ir viskas. Mano vyras rūpinos namais ir vaiku, kol aš ėjau šitu keliu, jis nesigilino į gydymus ir t.t., bet padėjo tuom, kad be jokio streso, nors jau man matant laikė visus namų kampus. Daugelis pasakoja, kai Jų gyvenimas pasikeitė po diagnozės, mano nepasikeitė, nes mes visi stengiamės, kad viskas iš esmės būtų taip pat, na nežiūrint to, kad aš lėkdavau susileist vaistų ar pagulėjau ligoninėj kartą kitą, aišku man sekėsi, bet aš ir stengiausi, kad taip būtų