Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 41

Willow, o Lukšytė Grybo g. kaip tau juos rado? Jei echoskopas nerodė? Mamograma?
Atsakyti
Kadangi Grybo gatveje turinčius draudimą tyrinėja be jokio saiko, tai ieškant padidėjusio kraujospūdžio priežasčių nusiuntė mamogramai. Mamograma parodė kalcinatus. Tada siuntė echoslopijai, kuri nepamatė nieko. tadarekomendavo išsitirti po metų. Išsityriau Antakalny. Mamograma parodė darinį, echoskopija krūty aulį, pažasty - nieko. tą pačią dieną nulėkiau su siuntimu į VUOI polikliniką, echoskopas parodė pažasty 2k didesnį nei krūty supiktybėjusį limfmazgį. na o toliau.... toliau atlėkiau pas jus... į šį forumą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 20 rugsėjo 2013 - 17:46
Geriausia nieko nelaukti ir išsioperuoti, kaip sako willov, jeigu taip tik galima. Pasekmės visai kitokios, nei lauksi kelis mėnesius ir auginsi nežinia ką.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2013 09 20, 18:42)
Kadangi Grybo gatveje turinčius draudimą tyrinėja be jokio saiko, tai ieškant padidėjusio kraujospūdžio priežasčių nusiuntė mamogramai. Mamograma parodė kalcinatus. Tada siuntė echoslopijai, kuri nepamatė nieko. tadarekomendavo išsitirti po metų. Išsityriau Antakalny. Mamograma parodė darinį, echoskopija krūty aulį, pažasty - nieko. tą pačią dieną nulėkiau su siuntimu į VUOI polikliniką, echoskopas parodė pažasty 2k didesnį nei krūty supiktybėjusį limfmazgį. na o toliau.... toliau atlėkiau pas jus... į šį forumą  4u.gif

Tavo istorija rodo, kaip reikia būti budriam. Ir aš turiu panašią. Po pirmo gydymo ir keturių metų remisijos, 2008 pavasarį pasidariau planinius tyrimus - echoskopiją, markerį, mamogramą, rentgeną, viskas buvo gerai, parlėkiau laiminga namo. Po poros savaičių kažkaip atsitiktinai užčiuopiau paviršinį guziuką... Visa dar sąmonė sakė ''baik blūdyt, juk ką tik po tyrimų - viskas buvo ok'', bet vistiek ramybė buvo prarasta, kol neišsiaiškinsiu visko iki galo. Nulėkiau vėl į onkologinį - ir ką recidyvas. Rando srity. Taip pati sau pasigelbėjau, nelaukusi ilgiau, ir neužsiliūliavusi tais ''... juk ką tik esi po tyrimų''

Šnd. užsiregistravau pas geriausią Klaipėdos echoskopuotoją Lekštutį (spalio pradžiai) privačiai, lekiu klaust jo nuomonės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 20 rugsėjo 2013 - 18:24
QUOTE(arune @ 2013 09 20, 17:58)
Tavo istorija  rodo, kaip reikia būti budriam. Ir aš turiu panašią. Po pirmo gydymo ir keturių metų remisijos, 2008 pavasarį pasidariau planinius tyrimus - echoskopiją, markerį, mamogramą, rentgeną, viskas buvo gerai, parlėkiau laiminga namo. Po poros savaičių kažkaip atsitiktinai užčiuopiau paviršinį guziuką... Visa dar sąmonė sakė ''baik blūdyt, juk ką tik po tyrimų - viskas buvo ok'', bet vistiek ramybė buvo prarasta, kol neišsiaiškinsiu visko iki galo. Nulėkiau vėl į onkologinį - ir ką recidyvas. Rando srity. Taip pati sau pasigelbėjau, nelaukusi ilgiau, ir neužsiliūliavusi tais ''... juk ką tik esi po tyrimų''

Šnd. užsiregistravau pas geriausią Klaipėdos echoskopuotoją Lekštutį (spalio pradžiai) privačiai, lekiu klaust jo nuomonės.

vat as irgi taip pat galvoju,kad reikia save paciai pastoviai apsiciupint,nes nevisada pamato.Tiktai ta mano krutis po spinduliavimo tokia sukietejus tai visada atrodo,kad ten kazkas yra.pfiu,pfiu,pfiu cia tik spinduliu ir operacijos pasekmes
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2013 09 20, 20:56)
vat as irgi taip pat galvoju,kad reikia save paciai pastoviai apsiciupint,nes nevisada pamato.Tiktai ta mano krutis po spinduliavimo tokia sukietejus tai visada atrodo,kad ten kazkas yra.pfiu,pfiu,pfiu cia tik spinduliu ir operacijos pasekmes

Pas mane kai 2010 viskas išpūliavo, o paskui spinduliavo, tai neįmanoma pačiai ten kažką apsičiuopti. Užtat ir yra moderniausia technika, KAD RASTI, bet kaip iki tos technikos dasikasti, ir iš kur žinoti, kada man to tyrimo ir kokio reikia, jei gydytojui pačiupinėjus atrodo, kad viskas gerai (mane visada apčiupinėjo, du metus važinėjau kas tris mėnesius pas onkologą vaistų išsirašinėti). Nežinau, bet tas gydytojo čiupinėjimas man visada juokingai atrodo, kažkokie viduramžiai.
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2013 09 20, 20:11)
Pas mane kai 2010 viskas išpūliavo, o paskui spinduliavo, tai neįmanoma pačiai ten kažką apsičiuopti. Užtat ir yra moderniausia technika, KAD RASTI, bet kaip iki tos technikos dasikasti, ir iš kur žinoti, kada man to tyrimo ir kokio reikia, jei gydytojui pačiupinėjus atrodo, kad viskas gerai (mane visada apčiupinėjo, du metus važinėjau kas tris mėnesius pas onkologą vaistų išsirašinėti). Nežinau, bet tas gydytojo čiupinėjimas man visada juokingai atrodo, kažkokie viduramžiai.

Vat ir paskutnį kartą pas K. Beresnevičių (mano R.Šnirienė ilgai serga) mane apčiupinėjo, pasakė kad šiemet(!!!!!! ) viskas jau padaryta ir liepė maut namo. Na kadangi man nugara visa vasara skaudėjo, kad kas trečią ar ketvirtą dieną nneapsieidavau be nimesilio, išsireikalavau kaulų scintigrafiją ( tie skausmai jau nuo ankstyvo pavasario, bet visi nurašydavo kiaušidėms, kai išsioperavau, apgijau, skausmai atsinaujino)
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2013 09 20, 20:11)

aha,ka jos ten jau uzciuops.o idomu ar nors vienai rado gydytoja ciupinedama g.gif o pas viena ejau neminesiu pavardes,tai per keturis menesiu nei kart neapciupino,tai man buvo keista smile.gif
Papildyta:
QUOTE(willow @ 2013 09 20, 20:22)
Vat ir paskutnį kartą pas K. Beresnevičių (mano R.Šnirienė ilgai serga) mane apčiupinėjo, pasakė kad šiemet(!!!!!! ) viskas jau padaryta ir liepė maut namo. Na kadangi man nugara visa vasara skaudėjo, kad kas trečią ar ketvirtą dieną nneapsieidavau be nimesilio, išsireikalavau kaulų scintigrafiją ( tie skausmai jau nuo ankstyvo pavasario, bet visi nurašydavo kiaušidėms, kai išsioperavau, apgijau, skausmai atsinaujino)

sveika.Gal jau turi atsakymus kaulu?
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2013 09 20, 20:40)
sveika.Gal jau turi atsakymus kaulu?

Kaulai, berods, kol kas sveiki 4u.gif
Nors ne į temą, bet be galo džiaugiuos krepšininkų pergale ir jus visas sveikinu. Neabejoju, kad šiandien džiugi nuotaika nudobė ne vieną kanceroląstelę drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 20 rugsėjo 2013 - 21:11
QUOTE(willow @ 2013 09 20, 21:08)
Kaulai, berods, kol kas sveiki 4u.gif
Nors ne į temą, bet be galo džiaugiuos krepšininkų pergale ir jus visas sveikinu. Neabejoju, kad šiandien džiugi nuotaika nudobė ne vieną kanceroląstelę  drinks_cheers.gif

tai saunu thumbup.gif as irgi vakar ziurejau....mes laimejom valioooooooooo.rytoj zaisim pries prancuzus yra tikimybe,kad bus 1 vieta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
https://www.google.l...nabis treatment

ida. surink lung cancer cannabis oil ir išmes visokių saitų
Papildyta:
http://www.lrytas.lt...os-produktu.htm
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 09 21, 12:46)
https://www.google.l...nabis treatment

ida. surink lung cancer cannabis oil ir išmes visokių saitų
Papildyta:
http://www.lrytas.lt...os-produktu.htm

apie antrą nuoroda, aš asmeniškai praktiškai užaugau be pieno produktų ir dabar tik kavą balinta geriu, labai retai sūrio bet fermentinio valgau, jokių varškių, grietinių ir t.t. dėl manęs gali nebūt, mėsą valgiau visada, bet kol gyvenau su tėvais, tai patys auginom ir vištas, ir triušius, ir kiaulytės, sodus bent tris turėjom, visos daržovės vaisiai iš jų ir būdama 25 metų susirgau onko liga, tai kad manęs neįtikina, o kad primeta savo būdą maitinimosi dar tik darželinukams vaikams tai jau į jokius rėmus netelpa, be ja visi tie gydytojai kuriantys mitybos revoliucijas atsisako gydytojo vardo, taip tikrai yra su Dukanu, jam atimta licenzija verstis gydytojo praktika.

Pamislinau bobulė mano pieną gerią lyg šiol, jai labai skanu ir mane pragyvens, nes pernai bički sveikata sušlubavo, bet su nervais susiję buvo, padarė ligoninėj tyrimus, viskas ok, skrandis sveikas, kepenys, inkstai, jokių pažeidimų.
Atsakyti