Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 41

oho, du kartus per dieną švitina? kiek išvis švitinimų paskirta?
sveikatos, laikykitės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(May20 @ 2013 09 18, 12:41)
oho, du kartus per dieną švitina? kiek išvis švitinimų paskirta?
sveikatos, laikykitės smile.gif

jo du kartus per diena.kiek kartu dar nezinau
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2013 09 17, 17:02)
May, dėl lankstumo, tai ir man panašiai: lenkiuosi lėtai, kojos pastoviai kažkokios vatinės, jau nekalbu apie rankas... Chemija pakenkė kraujagyslėms, o gal ir sausgyslėms, dar radioterapija padžiovino. Kažin kaip mes sau galėtume padėti atstatyti kraujagyslių, audinių elastingumą?

Aš nebegaliu padaryti kai kurių nesunkių jogos pratimų, kaip antai, lotoso pozos, nes kaulai yra sumedėję. Tai - švitinimo pasekmės, trys metai po švitinimo, o kai paliečiu krūtinės ląstą, kur buvo švitinta, visur aplinkui tebeskauda. Pažesita visa kaulų sistema.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 18, 12:01)
Nu, mergaites, as irgi jau nebepadarau nei lotoso pozos, nei spagato, nei persivertimu per galva, nors dar pries trecia nestuma ta sekmingai dariau biggrin.gif Ale metai, metai, metai ir nesitreniravimas padare savo, nereikejo ne svitinimo, nei chemijos, tiesiog nesitreniruojant visiems tie kaulai sumedeja irnesakyk.gif

Aišku, starost, ne radost, bet čia dar viskas kitaip. Jei tu nuolat mankštintumeis, vėl viską padarytum, o aš jau ne,

Ar matėt pirmadieio Nuo.. iki.. per LNK, interviu su Indijos astrologu, pažiūrėkit internete, ir apie v. kalba
Atsakyti
tai čia aš sutinku, bet man tai 25 metai! ir nesportavau aš tik operacijų laikotarpiu ir 3 mėn po jų. smile.gif)) ir chemijos pradžioj jau normaliai sportavau, o dabar tempia visą, brrrrrrr, baisiai nemalonus jausmas sad.gif
Atsakyti
Aš špagato niekada nepadariau biggrin.gif .Lengdamasi žemyn grindis dar lengvai delnais pasiekiu . Bet va kojos tai kažkokios švininės darosi, ypač pėdos.
Atsakyti
QUOTE(May20 @ 2013 09 18, 12:36)
tai čia aš sutinku, bet man tai 25 metai! ir nesportavau aš tik operacijų laikotarpiu ir 3 mėn po jų. smile.gif)) ir chemijos pradžioj jau normaliai sportavau, o dabar tempia visą, brrrrrrr, baisiai nemalonus jausmas sad.gif

Įdomu, o kaip yra toms, kurios chemiją gavo, bet švitintos nebuvo? Palyginimui. Aišku, tos chemijos įvairios - labai toksiškos ir mažiau, dėl to irgi gali būti įvairios pasekmės
Atsakyti
QUOTE(BrAiVa @ 2013 09 17, 23:49)

Deganti, mesk rukyti  biggrin.gif

reikia, neturiu valios, nerūkiau tris metus ir baigus žindyt vėl pradėjau. Užtat šiemet grįžau rašyt magistrinio po beveik 7 metų pertraukos, tai nei pavalgyt, nei rūkyt nebeturiu laiko, va kramsnoju ir Jums rašau. Pavyzdžio iš manęs neimkit 4u.gif

Naujienos Jūsų liuks, jei tai tik virusas, tai išsigydysit ir viskas bus ok mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(willow @ 2013 09 18, 07:52)
Aš nešvenčiu, o radioaktyvius izotopus iš savęs varau  cool.gif

aš ir taip darydavau ir dabar su chebra pajuokaujam: mūsų ligos pradžioje vienas iš simptomų yra tas, kad išgėrus bet kokio alkoholio atsirasdavo spaudimas krūtinėj, lyg dūstum, na vienžo, tai mes vis pajuokaujam, kad profilaktiškai pasitikrinam ar liga negrįžo alc.gif

P.S. pavyždžiu nenaudoti, kaip ten sakoma: prašom nekartoti, tai pavojinga Jūsų gyvybei ir sveikatai.
Papildyta:
QUOTE(ida1 @ 2013 09 18, 12:52)
jo du kartus per diena.kiek kartu dar nezinau

Jūsų vyras jaunas, jam taiko agresyvius gydymo metodos, taip jau yra, nes jaunas žmogus tik gali tai atlaikyti, man asmeniškai nei chemija, nei švytinimas kažkokių neigiamų reiškinių nelabai sukeldavo, bet man buvo ir tik 25, ir aš net peršalimu labai retai sirgdavau, tai ir atlaikyt, kai kiti organai gerai funksionuoja yra žymiai lengviau, kiek gydymų negali taikyt, kai žmogus amžiuj, kai širdis streikuoja ir t.t., tada belieka pasikliauti tik tuo kas dar labiau nekenkia, bet dažnai tai jau nėra pilnavertis gydymas.

Dėl venų - SAUGOKIT - vienas mano pažįstamas duodavo tik vieną ranką badyt, kiti įsistato Portą, nes venos neatsigaus, jei jau užanka nuo chemijos viskas, turiu tik vieną vienintelę kraujui paimt, jei reikia statyt lašinę labai problematiška, bado rankų plaštakas, bet ir ten ne kas.
Papildyta:
Dėl sporto, yra mergaičių praktikuojančių Šiaurinį ėjimą su lazdom, mano nuomone, labai tinkamas mums, kai jau kūnas neklauso taip , kaip norisi. Aš kartais darau Kalanetikos arba tempimo pratimus, bėgiot, šokinėt aerobikoj, netgi šokt taip kaip reikia nebegaliu.
Atsakyti
Šaunuolė, Deganti, kad magistrą apsiginsi, tai labai prasmingas darbas bus atliktas. Ar dirbi? Kažkada ''darbo paieškų'' temoje buvom susitikusios hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 09 18, 12:21)
Ar matėt pirmadieio Nuo.. iki.. per LNK, interviu su Indijos astrologu, pažiūrėkit internete, ir apie v. kalba

Nidut, kad šio pirmadienio nuo...iki buvo apie lietuviškas "švaikštes"... man atrodo kitą pirmadienį šita laida bus....
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2013 09 19, 06:34)
Nidut, kad šio pirmadienio nuo...iki buvo apie lietuviškas "švaikštes"... man atrodo kitą pirmadienį šita laida bus....

yra laida 16 dienos.ziurejau.nieko gero
Atsakyti
Labas rytas, atkeliauju patarimu ir ziniu..

Pries 10 metu mano mociutei (tiksliau mociutes sesei) buvo operuotas kruties vezys (4 stadija), sake gyvens max 5 metus, bet gyvena dar ir dabar.. tik nesenai pries koki menesi, ji netiketai gatveje apalpo.. nuveze ja i ligonine.. padare visus pavirsutinius kraujo ir pan. tyrimus, viskas ok, paleido apkaltine spaudima..
Nuo tos dienos pradejo viskas ziauriai blogeti.. Dabar jau beveik nebepaeina.. pries pora savaiciu gerkleje issoko didelis guzas, kuris sprogo, ir po oda issiliejo kraujas, to pasekoje kunas nuo gerkles iki krutines visas pamelo.. dare choskopijas ir eme biopsija, nepyktibiskas.. BET..
JI pradejo geltonuoti ir padarius dar viena echoskopija kepenyse rado daug mazgeliu ir dideli guza, kuris auga dienomis ir apciuopti ji jau gali be echoskopo.. pradejo ziauriai skaudeti kairi sona, jauciu kepenys pradeda spausti kitus organus.. geria nuskausminamuosius.. dar ne morfiju.. o is T raides kazkokius.. pirmadieni ims is kepenu biopsija.. Kieto maisto valgyt negali, nuolat pykina, skauda tai skrandi, tai dar kazka.. vienu zodziu baisu kaip viskas griuva..ir matai kaip zmogus nyksta akyse..nezinai ko laukti.. tiksliau zinai.. tik JI dar tiki, kad viskas bus gerai.. nors gydytojai jau kaip ir aiskiai pasake, kad apart nuskausminamuju nieko nedarys..

Jai 78 metai.
Atsakyti