As irgi noriu pasidziaugti ir padekoti Deganti ir Sveta, jums mergaites, uz didele vilti, kuria cia atnesat kaskart ir kad nepavargstat visu guosti, dalintis patirtim ir isblaivint protus pasiklydusioms sieloms
Visa laika is jusu sulaukiu greitu atsakymu. Aciu
QUOTE(SVETA K. @ 2013 09 12, 21:51)
Deganti as irgi koseju ir kiek pasisneku,visi kam buvo tarpuplautyje limfoma (o man plius dar ir plautyje) koseja pastoviai,as irgi nurasau svitinimui ir t.t.
maniskis nebekoseja. kosulys baiges turbut po pirmos chemijos. uztai tinimas islikes iki siol. rytais uztinsta. vis mastom, kad del kraujo nepakankamumo, sirdis nespeja varinet.
beja, bijau dar kazka sakyt, bet turim naujienu is siandieninio gydytojo skambucio. kazkoki virusa atrado, kuris neisleidzia kraujo is kaulu ir del to kauluose hemaglobinas buvo perteklinis, o paciam anemija stipri. sake pagydoma. brangiom injekcijom. tikiuosi viskas pasitvirtins...dar turim sulaukt spalio 1 ir kaulu meginio tyrimo. vasara jis buvo geras. ir dabar tokio laukiam. gyvenimas svieseja. as to skambucio nelaukiau, kasdien atsibusdavau su didesne sypsena, neskambino - matyt nieko rimto nerado. o vyras toks saltakraujis
sako as net buvau pamirses, kad atsakymu laukiam
jis visiskai uzbrauke liga, sako as jau pasveikau ir viskas praeity
kasdien vis noriu ismokti is jo tokio ramaus poziurio i viska
tik karta maciau ji paluzusi, tik tai truko labai trumpai, uztai kaip skausmingai man stebeti ji toki azuola sulinkusi...
QUOTE(SVETA K. @ 2013 09 12, 22:48)
jo,"zvaigzde" dabar busiu ...bet istikruju labai prasminga akcija...
Sveta, jus svytit
QUOTE(SVETA K. @ 2013 09 13, 10:48)
"krenksiu" ir as istisai,tik va po gydymo su krauju,nebuvo niekada,gydytoja kazkaip nieko nesako del to kosulio,as irgi nurasau svitinimui,net pagalvoju kad gal ir nuo stemples truputi,nes labai keistai,kai pavalgau -iskart pradetu koseti.
spaudimas krutines irgi buna uzeina,aplamai as ta kairia puse kazkaip jauciu visada,arba pakoseju stipriau,arba pakeliu ka sunkiau ,iskart kazkoki tempima jauciu,"skruzdeliukus",bet manau cia taip ir turi buti...nemanau kad gydytoja jums gali ne viska pasakyti
as irgi ,ypac pirmais menesiai,metais po gydymo ko tik neprisigalvodavau,man tai tikrai tie skausmai krutineje ir dar panasiai visokie buvo nuo baimes,budavo labai stiriai spaude,skaudejo,po vizito pas gydytoja,po visu tirymu,kai jie geri-praeina iskart viskas
Vyras irgi tebejaucia krutinej pamaudenimus. jam dar sonkaulis buvo nupjautas, tai turbut ir tas prisideda.
Deganti, mesk rukyti
QUOTE(willow @ 2013 09 17, 17:02)
May, dėl lankstumo, tai ir man panašiai: lenkiuosi lėtai, kojos pastoviai kažkokios vatinės, jau nekalbu apie rankas... Chemija pakenkė kraujagyslėms, o gal ir sausgyslėms, dar radioterapija padžiovino. Kažin kaip mes sau galėtume padėti atstatyti kraujagyslių, audinių elastingumą?
abejoju ar jos atsistato. nuo chemijos jos sukieteja. isoriskai tepdamas nebepaminkstinsi. Matytumet, kaip maniskiui surandejo ta vieta, kur buvo praleista chemija po oda
visas pajuodes gabalas liko.