Labas visoms sveikatos is stiprybes!
As pas jus su paveluotom diskusijom is ankstesnes temos. Dabar man iskilo abejoniu ar portas ir yra tas pats vadinamas centrinis kateteris? Ji vyras kasdien prasiplovinejo pats. Bet apie jo laikyma visus metus nelabai galiu isivaizduoti. Iki siol liko pazeista oda toj vietoj.gal pleistras alergizavo.jau buvo beveik zaizdeles beatsiveriancios. O jus pasakojat kad ji galima tiek ilgai laikyti ir taip retai praplovineti
kazkokie galai man cia nesueina
QUOTE(oliuxxx @ 2013 07 17, 19:17)
Sveiki
Zaizda maciau,kadangi sesele atejo jam tvarsti pakeisti kai sedejom visi prie tv
Dabar uztat pasiprasau,kad ateitu labiau patyrusi sesele kateteriui ivesti
Sveikata mano gera
pirmadieni dare kaulu ciulpu punkcija bei KT,krauja tai siandiena suzinojau,kad viskas gerai,atsakymai geri,zodziu-remisija,tik du metus kas du menesius palaikomoji biologine chemija dar paskirta.Labai tikejau,bet tuo paciu ir bijojau,kad nepasieksiu remisijos,kadangi mane gasdino mano 4-ą st.O kaip siuo metu jauciasi jusu vyras?
Aciu,atrodo neblogai.krauja pasipildo jau reciau.pradzioj kas dvi savaites reikejo.dabar jau beveik menuo kaip nesipilde,bet jau eina silpnyn.vaziuosim tikrintis pas seimos daktare.vasara visi atostogauja.o ir kraujuko baisus trukumas klp.preita karta siunte is vln.
Ida, as prie visu,kurios ragina nepanikuoti anksciau laiko.ir as esu is tu jautruoliu.vyras jaunas.du mazyliukai namie.o dar pries pora menesiu po chemoterapijos blogai pasijuto,skubiai atlikom visus imanomus tyrimus.atejo pirmine biopsija.daktaro zodziai iki siol ausyse skamba.jo liga nebepasiduoda gydymui,mes begalim tik palengvinti jo bukle.per nakti prazilau,nezinau kaip as ir vairuoti sugebejau,per asaras nieko nemaciau,negirdejau,norejau mirt kartu.o rytas atnese stebukla.vilniaus tyrimai nepatvirtino blogosios diagnozes.va,visaip buna. Ar neturi i ka atsiremt siuo metu? Gal mama salia ar kokia sese,drauge.siuo metu tau sunku buti tvirtai.labai gerai jei yra salia koks zmogus ziurintis sviesesnem akim.ir butinai isgerk kokiu raminanciu,simta gramu "atpalaiduojanciu"ar bent arbatos.tik visu vienu metu nemaisyk! Kad ir kas benutiktu dar daug keliu kaip tai nugaleti.bandyk pasimelsti.mes stiprybe atgavom tik vel patikeje Dievu