QUOTE(May20 @ 2013 09 16, 21:16)
labas,
gal galit paprotint mane kaip ten su ta neįgalumo tarnyba?)
šeimos gydytoja užpildė formą ir davė siuntimą - tai ten tiesiog eini į Švitrigailos gatvę ir tiek? ar registruotis iš anksto? bandžiau internetu registruots, ale rodo, tik kitos dsavaitės laikus, o man būtinai reik šią savaitę susitvarkyt, bo jau kitą savaitę į darbelį.
gal galit paprotint mane kaip ten su ta neįgalumo tarnyba?)
šeimos gydytoja užpildė formą ir davė siuntimą - tai ten tiesiog eini į Švitrigailos gatvę ir tiek? ar registruotis iš anksto? bandžiau internetu registruots, ale rodo, tik kitos dsavaitės laikus, o man būtinai reik šią savaitę susitvarkyt, bo jau kitą savaitę į darbelį.
Seimos gyd. duoda siuntima ir varot tiesiai i NDNT. Negalima praleisti ne dienos, ypac jeigu esat poi nedarb. pazymejimo. Bandykit anksti ryte - eiles bus mazesnes.
Papildyta:
QUOTE(nida44 @ 2013 09 16, 21:07)
Aš geriu seną gerą pananginą (magnis ir kalis) taip pat seną gerą karvalolį ir šiandien pirkau seną gerą validolį su sacharoze bei kraują skystinantį aspiriną.
O as tai kartas nuo karto pageriu diasporali ir kalio kursus kas keli men pasidarau.
Nezinau, ar verta atsisakineti siulomu tyrimu Ne karta rasiau ir dar karta parasysiu,eidami patikra pries skrendant lektuvu gaunam nerealiai didele radiacijos doze ir vis tiek visi skraido: nestukes, kudikiai... O cia jusu sveikata...dozes apsvitos ir spinduliavimas radioaktyvaus kontrasto palyginus yra niekinis. Zinoma, kiekvienas sprendzia pats, ka rinktis, bet...