QUOTE(SVETA K. @ 2013 09 14, 01:57)
Jeigu man atsirado po truputi,bet tikrai ne po poros menesiu..ir dabar daznokai greit pavargstu,tai jau stengiuosi diena nors kiek pailseti.valgiarastyje nieko nekeiciau kardinaliai,man gydytoja pasake irgi kad valgyti galima viska,tai ir valgau,stengiuosi ko sveikiau,kaip as tai issivaizduoju:maziau sukraus,miltiniu,bulviu,bet tikrai neatsisakau visai,o ir riboju daugiau del svorio,nes kai numeciau per gydyma virs 10kg,tai po to priaugau daugiau dar.daugiau darzoviu,vaisiu nedaug,nes yra ten nemazai kaloriju,mesa,zuvi be apribojimu valgau..nu v.z. normaliai valgau viska su saiku
del nugaros skausmo ,tai man periodiskai paskauda nestipriai,praeina.aisku jei skausmas labai stirus prasidejo,tai butinai pasakykite gydytojai,jums gi kas 3 menesius patikra?
Zodziu valgom viska,tik su saiku
Man patikra bei rituximabo sulasinimas kas du menesiai
QUOTE(SVETA K. @ 2013 09 14, 02:06)
Aciu ,mergaites visoms uz grazius zodzius
Labai dziaugiuosi kad kazkam padejo mano zinutes ir pavyzdys,del to ir nepalieku sitos temos,ir realiam gyvenime stengiuosi nor truputi padeti,palaikyti sergancius.
ida 1 .laikykites
galvokite ,kad nauja shema tikrai pades,trauktis nera kur,reikia tiketi ir gydytys
oliuxxx ,dabar truputi paskaiciau apie jusu limfoma,rusiskam google jeskojau,tai va,pirmam straisnyje iskart radau :
Применение современных способов лечения позволяет успешно лечить до 90% пациентов.
jeigu skaitote rusiskai (arba yra translate) cia galite pasidometi
https://www.google.r...
o jums kartu su chemija leisdavo rituksimaba?
Skaitau rusiskai be problemu,esu ruse
Ir su chemija leisdavo biologine ir dabar kas du menesius du metus dar gausiu ja kaip palaikomaja
Aciu