QUOTE(oliuxxx @ 2013 09 13, 12:39)
SVETA.K sakykit prasau,kokie simptomai jums liko ar atsirado po gydymo?
Man vel atsinaujino krutines spaudimas,istisai krenksiu,kartais su krauju,bet dar itariu,kad kraujuko gali buti del stemples eroziju.
Man kaip jau minejau limfoma ne Hodzkino IV st.Siuo metu jau du menesiai kaip esu remisijoj,bet savijauta nedziugina,prisigalvoju,kad gydytoja gal ne viska man pasako
Man vel atsinaujino krutines spaudimas,istisai krenksiu,kartais su krauju,bet dar itariu,kad kraujuko gali buti del stemples eroziju.
Man kaip jau minejau limfoma ne Hodzkino IV st.Siuo metu jau du menesiai kaip esu remisijoj,bet savijauta nedziugina,prisigalvoju,kad gydytoja gal ne viska man pasako
"krenksiu" ir as istisai,tik va po gydymo su krauju,nebuvo niekada,gydytoja kazkaip nieko nesako del to kosulio,as irgi nurasau svitinimui,net pagalvoju kad gal ir nuo stemples truputi,nes labai keistai,kai pavalgau -iskart pradetu koseti.
spaudimas krutines irgi buna uzeina,aplamai as ta kairia puse kazkaip jauciu visada,arba pakoseju stipriau,arba pakeliu ka sunkiau ,iskart kazkoki tempima jauciu,"skruzdeliukus",bet manau cia taip ir turi buti...nemanau kad gydytoja jums gali ne viska pasakyti as irgi ,ypac pirmais menesiai,metais po gydymo ko tik neprisigalvodavau,man tai tikrai tie skausmai krutineje ir dar panasiai visokie buvo nuo baimes,budavo labai stiriai spaude,skaudejo,po vizito pas gydytoja,po visu tirymu,kai jie geri-praeina iskart viskas