Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 41

QUOTE(ida1 @ 2013 09 12, 18:01)
as jau ramesne.kai gydymas vyksta.tiesiog lauki teigiamu rezultatu smile.gif labai pergyvenu del emilly...jos su mano vyru ta pati diagnoze... verysad.gif

O kokia vis dėlto? Aš taip ir neįsidėmėjau epikrizės. Koks tipas? Piktybiškumas, dydis, išplitimas?
Papildyta:
QUOTE(nida44 @ 2013 09 12, 18:54)
O kokia vis dėlto? Aš taip ir neįsidėmėjau epikrizės. Koks tipas? Piktybiškumas, dydis, išplitimas?

Emily buvo labai blogas, agresyvus, sunkiai gydomas ir toli pažengęs variantas
Atsakyti
simptomai.kosulys apie menesi.paskui temperatura iki 39.stiprus sausas kosulys.skausmas ikvepiant.rentgenas.kt ir smulkialastis plauciu vezys.dydis L2.antra klase.metastaze tarpuplautyje.stadija 3a.Lygtai tiek blush2.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti, gal kas susidurete su priklausomybe nuo fentanilio pleistru, ligonis sunkus. dali veikimo laiko pleistrai nebeveikia, nebesusitvarkome su depresija, ar kaip tai pavadinti, zmogus bando nusizudyti ir pan. gydytojai skiria tik antidepresantus, kurie neatrodo, kad padetu. gal kas susidurete su panasia situacija? ka vartoti, kad nuitume nervine itampa, depresija ir pan., kuri kaip suprantu, pasireiskia ir del priklausomybes?
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 09 12, 19:59)
simptomai.kosulys apie menesi.paskui temperatura iki 39.stiprus sausas kosulys.skausmas ikvepiant.rentgenas.kt ir smulkialastis plauciu vezys.dydis L2.antra klase.metastaze tarpuplautyje.stadija 3a.Lygtai tiek blush2.gif

ačiū, pati gi vis kosėju, tiesa neskauda, bet vis pamislinu ir apie blogesnius variantus, šiaip periodiškai darau tą rentgeną, pamąstau, kad kosėju dėl švytinimo, sudirgintas tarpuplautis, bet tai tęsiasi jau gana ilgai, tai visada pravartu žinot, kas kaip prasideda. Jūsų vyrui stiprybės 4u.gif gydymas tik prasidėjo, tad linkiu kuo geriau jį pakelti.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 09 12, 18:02)
Į veną, o kur dar gali leisti kitur?

Bet galvoju apie tą alergiją. Į ką ji gali būti? Gal vaistus kokius geri? Sloguoji? Žinoma, gal niekada nereikia atmesti ir blogiausio varianto, deja. Gal su kuo protingu dar pasikonsultuok

Reiks pabandyt išsitirt dar po mėnesio (taip rekomenduojama pirmą kartą nustačius šio rodiklio viršijimą). Šiaip geriu nuo kraujospūdžio, diabeto ir periodiškai pagerio preduktalio ir kalio chlorido kardiologėi rekomendavus. Tenka išgert retkarčiais lexotanilio, carsilio, aspirino (cardio) nakčiai (per karščius)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 12 rugsėjo 2013 - 20:09
Deganti as irgi koseju ir kiek pasisneku,visi kam buvo tarpuplautyje limfoma (o man plius dar ir plautyje) koseja pastoviai,as irgi nurasau svitinimui ir t.t.

ida1 metastaze tarpuplautyje,cia limfmazgis tikriausiai padidejes? labai idomu pasidare,pamenu savo pirma diagnoze,karcinoma,bet chirurgas suabejoja,pasake kad pats mate operacijos metu,tikrai negali buti,tai issiunte vel biopsijai-antras atsakymas buvo limfoma,baisu net pagalvoti jei pradetu gydyti ne nuo to unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2013 09 12, 22:51)
Deganti as irgi koseju ir kiek pasisneku,visi kam buvo tarpuplautyje limfoma (o man plius dar ir plautyje)  koseja pastoviai,as irgi nurasau svitinimui ir t.t.

ida1 metastaze tarpuplautyje,cia limfmazgis tikriausiai padidejes? labai idomu pasidare,pamenu savo pirma diagnoze,karcinoma,bet chirurgas suabejoja,pasake kad pats mate operacijos metu,tikrai negali buti,tai issiunte vel biopsijai-antras atsakymas buvo limfoma,baisu net pagalvoti jei pradetu gydyti ne nuo to unsure.gif

ot tai ačiū, nudžiuginai mane, aš pernai net tris nuotraukas dariau plaučių, gi būt pamatę, bet ištikro tai tas kosulys ir nervina bički, dičkė juokias,kad parduotuvėj jei atsiskiriam, tai pagal jį mane atranda.

Kol nebuvo diagnozės nesibaisėk mane taip pat informavo, kad tas darinys tarpuplautį gali būt antrinis vėžys jau doh.gif

Tiesa noriu įnešt šiek tiek pozityvo į temą, nes ir mane tai labai nudžiugino, manau neužpyksi: http://www.kraujas.l...o-kraujo-vezio/
Atsakyti
Taip,kosulys ilgalaikis,nes vis tik paliesti plaučiai,o gerklinis kosulys nuo švitinimo..
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2013 09 13, 00:25)

Tiesa noriu įnešt šiek tiek pozityvo į temą, nes ir mane tai labai nudžiugino, manau neužpyksi: http://www.kraujas.l...o-kraujo-vezio/

smile.gif jo,"zvaigzde" dabar busiu ...bet istikruju labai prasminga akcija...
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2013 09 12, 23:48)

Puikiai atrodai, labia dziaugiuosi uz Tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 13, 07:07)
Tai cia apie jus raso? bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

taip rolleyes.gif

Domogintare ,aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2013 09 13, 00:48)

SVETA.K sakykit prasau,kokie simptomai jums liko ar atsirado po gydymo?
Man vel atsinaujino krutines spaudimas,istisai krenksiu,kartais su krauju,bet dar itariu,kad kraujuko gali buti del stemples eroziju.
Man kaip jau minejau limfoma ne Hodzkino IV st.Siuo metu jau du menesiai kaip esu remisijoj,bet savijauta nedziugina,prisigalvoju,kad gydytoja gal ne viska man pasako g.gif
Atsakyti