Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 41

Emilly.....
ramybes....

Kartais atrodo,kad nera pasaulyje teisybes.....
Atsakyti
QUOTE(BrAiVa @ 2013 09 11, 00:25)
nesvitins verysad.gif nezinau kodel buvo taip nuspresta, gal kad su jo tokiu krauju

o mumis perspejo, atsiklause iskart pries chemija kiek turim vaikuciu.

būna ir nešvitina tikrai, mes su draugaite va vieną švytino, nes aš vyresnė ir stadija buvo didesnė, gi draugei taikė tik chemiją, ji jauna, dar vaikų neturėjus tada buvo, tad pasirinkta buvo kitaip, chemiją ir lengvesnę gavo, nes stadija jos mažesnė buvo.

Tai dabar taip, kai aš gydžiausi prieš dabar jau 11 metų, mažai kam rūpėjo, nors jau buvo dienos stacionaras, kas pvz. leido dirbant su šia liga tvarkytis ir pan.

Laikykitės, svarbu labai tikslią diagnozę nustatyt ar priežastį kodėl tas hemoglobinas nekyla, tada jau tikrai žinos kaip pagelbėt.
Atsakyti
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 09 10, 13:13)
siandien Emilly baige kova su v... uzdekime zvakute , sukalbekime maldele. Pasiuskime mintimis styprybes seimai siomis sunkiomis dienomis.
Liudna labai..

Ilgas kelias dar buvo keliauti, Bet kodėl Tu taip greit pražuvai? Gyvenimui vainiką pynei, Bet nebaigtą jį palikai. ilsekis ramybeje DAIVUTE, Uzuojauta artimiesiems
Atsakyti
Emily-Daivute ilsekis ramybeje verysad.gif (tiesiog truksta zodziu)...

Braiva ir jums stiprybes laukiant priezasties nustatymo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

mano bendrame kraujo tyrime rasta, jog padidėjęs eozinofilų kiekis:
7,4% ir 0,441. Šeimos daktarė ramina, kad tai kažkokia alerginė reakcija. O aš , kaip ir visada, prisiskaičiau... Ar kas susidūrėte su panašia problema?
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2013 09 12, 10:49)
Sveikos,

7,4% ir 0,441. Šeimos daktarė ramina, kad tai kažkokia alerginė reakcija. O aš , kaip ir visada, prisiskaičiau... Ar kas susidūrėte su panašia problema?

O ką prisiskaitei? Jie kažkaip su alerginėmis reakcijomis susiję. O ką tu pamanei?
Atsakyti
Sudie, Emilly.

Ilsėkis.....
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2013 09 12, 11:49)
Sveikos,

sveikos.mano vyrui irgi panasiai buvo.seimos gydytoja sake ta pati.kad alergija i kazka.as daugiau nieko ir neieskojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 09 12, 11:11)
O ką prisiskaitei? Jie kažkaip su alerginėmis reakcijomis susiję. O ką tu pamanei?

Prisiskaičiau, kad prie limfomos toks padidėjęs šis rodiklis būna... Mano daktarė irgi sakė, kad alerginė reakcija. Dar skaičiau, kad parazitų gali būti.
Sakykit,o darant kaulų tyrimą, kontrastinį leidžią į veną? fear.gif
Papildyta:
QUOTE(ida1 @ 2013 09 12, 17:03)
sveikos.mano vyrui irgi panasiai buvo.seimos gydytoja sake ta pati.kad alergija i kazka.as daugiau nieko ir neieskojau 4u.gif

Na, jei alergija, bala nematė... Ida1 kaip jūsų ligonis? Ar pati jau ramesnė kiek nors, kai gydymas vyksta?
Atsakyti
as jau ramesne.kai gydymas vyksta.tiesiog lauki teigiamu rezultatu smile.gif labai pergyvenu del emilly...jos su mano vyru ta pati diagnoze... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2013 09 12, 17:13)
Prisiskaičiau, kad prie limfomos toks padidėjęs šis rodiklis būna... Mano daktarė irgi sakė, kad alerginė reakcija. Dar skaičiau, kad parazitų gali būti.
Sakykit,o darant kaulų tyrimą, kontrastinį leidžią į veną? fear.gif
Papildyta:

Na, jei alergija, bala nematė... Ida1 kaip jūsų ligonis? Ar pati jau ramesnė kiek nors, kai gydymas vyksta?

Į veną, o kur dar gali leisti kitur?

Bet galvoju apie tą alergiją. Į ką ji gali būti? Gal vaistus kokius geri? Sloguoji? Žinoma, gal niekada nereikia atmesti ir blogiausio varianto, deja. Gal su kuo protingu dar pasikonsultuok
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 09 12, 19:01)
as jau ramesne.kai gydymas vyksta.tiesiog lauki teigiamu rezultatu smile.gif labai pergyvenu del emilly...jos su mano vyru ta pati diagnoze... verysad.gif

labai įdomu, o ir gal naudinga, kaip pasireiškė liga vyrui? Kokie simptomai buvo prieš nustatant? Būsiu dėkinga, jei parašysit 4u.gif

Dėl limfomų, aš neatmenu, kad būtų labai reikšmingas tas eozinofilų kiekis, bet juk visad galima su kraujo tyrimu pasikonsultuot pas hematologą, tie tai jau tikrai atsakytų.
Atsakyti