Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 41

QUOTE(ida1 @ 2013 09 02, 19:04)
Jis pas mane optimistas.

Ir labai gerai. Nes optimizmas vienas stipresnių 'vaistų' mirksiukas.gif
Labai labai tikiuosi, kad emilly išsikapstys.
Atsakyti
Laba,
labai džiaugiuos nors trumpute žinute apie emilly. Laikykis, emilly, kas kart sukalbu poterėlį už tave.
Jūs man sakykit, onkologija yra XXI amžiaus rykštė? Šiandien vėl sužinojau, kad be mamos, brolio, žnyplių turi dar man labai artimas ir mylimas žmogus. verysad.gif Ir jau visai pasimečiau. doh.gif Paėmus biopsiją iš skrandžio polypo žinios prastos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 09 03, 20:44)
Laba,
labai džiaugiuos nors trumpute žinute apie emilly. Laikykis, emilly, kas kart sukalbu poterėlį už tave.
Jūs man sakykit, onkologija yra XXI amžiaus rykštė? Šiandien vėl sužinojau, kad be mamos, brolio, žnyplių turi dar man labai artimas ir mylimas žmogus. verysad.gif Ir jau visai pasimečiau. doh.gif Paėmus biopsiją iš skrandžio polypo žinios prastos. doh.gif

Greiciausiai -tai rykste, nes man atrodo,kad tuoj nebebus ne vienos seimos, kurioje neguventu ponasV.
Laikykites. Stiprybes.
Atsakyti
QUOTE(januska @ 2013 08 30, 19:18)
Labas visoms!Labai seniai bebuvau jusu skyrelyje-  kazkada vis uzklysdavau  paskaityt,pasidziaugdavau geromis ziniomis ,paverkdavau del Isejusiu ir vis prasydavau Dievo apsaugot mane ir mano seima nuo tokiu dalyku...bet... Pries Sv. Kaledas gavau "dovana"- mano zmogui didziuju B lasteliu ne Hodzkino limfoma, 4 stadija...isplitimas i kepenis ,bluzni,aorta ir plaucius... !nerasysiu apie savo busena per visa gydymo perioda- kai namuose du mazi vaikai,artimuju salia ne vieno  , tik kankinantis nerimas ir begalinis sirdies skausmas ,matant ji zaidziant su vaikais...Stebuklo laukimas... ir JIS IVYKO!!!
Vakar gautas testo rezultatas nebeparode jokiu znypliuoto pedsaku! Pilna remisija!Aciu, mergaites, uz jusu Patarimus,paguoda,palaikyma- ir dar stipriuau melsiuos uz jus visas, jusu artimuosius ,paliestus  sios ligos... LAi dievulis jums padeda!as VEL tikiu,kad Jis yra.........

QUOTE(SVETA K. @ 2013 08 30, 23:49)
Labai dziaugiuosi  thumbup.gif  dabar jau viskas bus gerai  4u.gif man po gydymo su tokia pat diagnoze kaip jusu vyrui,tik 3 stadija jau vasara buvo 4 metai pilna remissija smile.gif o mano gerai pazistamai su tokia pat diagnoze,4 stadija,po transplantacijos jau 7 metai !!!

carvel  wub.gif taip ir toliau 4u.gif visgi darysi rekonstrukcija,pamenu kad abejojau...nu ir gerai,as tai buciau irgi uz 4u.gif

Kaip gera skaityti gerus pavyzdzius..saunuoliai!stiprekit ir laikykites!
O kada paskelbia remisija?po kokio tyrimo?
Mano vyrukas su ta pacia liga II stadija (irgi "kaledine dovanele") vis dar kovoja su silpnu krauju. Bet pasak gydytojo jau geryn. Jau menesi istempe be kraujo papildymo.labai tikimes,kad iki sekancios kaledines dovaneles kraujas normalizuosis ir mus paleis i trumpas atostogas :)beje, del atostogu, svajojam aplankyti gimines Vokietijoj.ar skrydis mums leidziamas? Turbut reikia gyd.leidimo?
Atsakyti
QUOTE(BrAiVa @ 2013 09 05, 09:51)
Mano vyrukas su ta pacia liga II stadija (irgi "kaledine dovanele") vis dar kovoja su silpnu krauju. Bet pasak gydytojo jau geryn. Jau menesi istempe be kraujo papildymo.labai tikimes,kad iki sekancios kaledines dovaneles kraujas normalizuosis ir mus paleis i trumpas atostogas :)beje, del atostogu, svajojam aplankyti gimines Vokietijoj.ar skrydis mums leidziamas? Turbut reikia gyd.leidimo?

manau tikrai leis, kada ruošiatės skrist? aišku pasitart su gydančiu gydytoju tikrai verta. Smagu, kad atsistatinėja kraujas thumbup.gif
Atsakyti
o vyras biuletenyje? jeigu taip, tai SoDra atseks - nemokės išmokos, griežtai į tokius dalykus žiūri...
Papildyta:
aš tai vakar gavau paskutinį - MRT - atsakymą. Oficialiai - liga pasitraukė smile.gif Šiandien paskutinė 11 mėn trukusio nedarbingumo diena ir rytoj prasideda ATOSTOGOS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(May20 @ 2013 09 05, 16:45)
o vyras biuletenyje? jeigu taip, tai SoDra atseks - nemokės išmokos, griežtai į tokius dalykus žiūri...
Papildyta:
aš tai vakar gavau paskutinį - MRT - atsakymą. Oficialiai - liga pasitraukė smile.gif Šiandien paskutinė 11 mėn trukusio nedarbingumo diena ir rytoj prasideda ATOSTOGOS smile.gif

Man vis mįslė - kas jums teikia tokias išvadas: oficialiai - liga pasitraukė? Ir dar ką tik po gydymo. Ar dar kas nors turi tokias išvadas? Kaip čia taip būna?
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 09 05, 17:59)
Man vis mįslė - kas jums teikia tokias išvadas: oficialiai - liga pasitraukė? Ir dar ką tik po gydymo. Ar dar kas nors turi tokias išvadas? Kaip čia taip būna?

būna, man po MRT - parašyta ir buvo panašiai, dabar jau nebepamenu formuluotės, bet išmatuoti limfmazgiai, neaktyvūs, pilna remisija: šiuos žodžius puikiai atmenu. Kiek einu tikrintis ir rašo ilgalaikė remisija, ligos požymių nėra.
Atsakyti

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikinimai.Pirmas etapas baigesi thumbup.gif
Atsakyti
Papildyta:

Puikios jusu zinios! bigsmile.gif
O vyras ne biuliotenyje.o ir biuliotenis jo buvo trumpas tik chemijos kursu metu. Tarp ju ne.(pagal susitarima su gydytoja)
Atsakyti
QUOTE(BrAiVa @ 2013 09 05, 10:51)

Leidimo tikrai reikia,paklauskite 4u.gif o jusu vyra nesvitins? g.gif nes kaip ir priklauso prie jo ligos...gal kada kraujas pageres? mane svitino praejus 2.5 menesiu po paskutines chemijos,kada kraujas "boleje-meneje" pagerejo,bet tikrai neatsistate pilnai.o remissija skelbia praejus menesiui po gydymo pabaigos,jeigu nera ligos pozymiu,man asmeniskai po kraujo tyrimo ir KT
Atsakyti
sveikos,

dziugu girdeti, kad Emily kovoja ir melsiuos uz ja jai stiprybes sioje kovoje.

Beje pasigendu jau senokai negirdetos Vyte vitules, kazi kaip jai sekasi?
Atsakyti