Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 41

QUOTE(miegapele @ 2013 09 02, 18:54)
gal reiketu parasyti privacia zinute jos draugei ir pasiteirauti, kaip manot  g.gif nepatinka man si tyla  schmoll.gif

ir man labai nepatinka.gal butu drauge ka parasius jau verysad.gif
Atsakyti
Gal artimieji nespyks, kad rasau, Emilly vis dar ligonineje, dar vis kovoja, nepasiduoda. Bent jau vakar dienos naujienos tokios
Atsakyti
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 09 02, 18:59)
Gal artimieji nespyks, kad rasau, Emilly vis dar ligonineje, dar vis kovoja, nepasiduoda. Bent jau vakar dienos naujienos tokios

aciu.emilly saunuole....
Atsakyti
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 09 02, 17:59)

aciu, man jos situacija labai baisi, juk tokia jauna dar, tikiuos, kad issikapstys

siandien buvau tikrintis del gimdos kaklelio vezio, kaip neramiai ejau, visa bijodama, nors dar tik eme tepineli unsure.gif

ir dar jus man paaiskinkit, tetei nukrito psa iki 0.19, jis yra po operacijos ir svytinimo, gydytojas sake, kad kraujas daugiau nebekris, bet jeigu visia nebera vezio, plius jis dar operuotas, tai neturi nukrist iki 0.02? nejaugi vezio dar liko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegapele: 02 rugsėjo 2013 - 18:09
Tikekimes stebuklo emilly.laikykis.tikrai labai skaudu.
Atsakyti
Atsiprasau,kad vis ilendu i jusu foruma,bet ne per seniausiai suzinojau,kad sesei rado puses metu senumo letine leukemija,ji mazai ka kalba apie tai,o man neramu.Sake,kad isgydoma,taciau niekad nebuvau susidurusi su tuom,tai nezinau ka manyti. Gal jus daugiau zinote apie letine leukemija is patirties
Atsakyti
QUOTE(dziosefina @ 2013 09 02, 18:16)
Atsiprasau,kad vis ilendu i jusu foruma,bet ne per seniausiai suzinojau,kad sesei  rado puses metu senumo letine leukemija,ji mazai ka kalba apie tai,o man neramu.Sake,kad isgydoma,taciau niekad nebuvau susidurusi su tuom,tai nezinau ka manyti. Gal jus daugiau zinote apie letine leukemija is patirties

mano tėtei sausio men.rado letine liaukemija,gyg.sake jog yra geri vaistai ir atseit padeda,bet reikia važ.i Kauna ar Vilniu ten daro kraujo tyrima ir paskiria tuos vaistus.Mes is Šiauliu ,beto jau tetukas 81metu buvo ir metastaziu pilna,jau nieko nebutu pagyde,Pries 4metus reikejo pasitikrint sveikata tada butu veiksmingas gydimas buves,bet mes visada einam pas gyd.kai buna velu verysad.gif
Atsakyti
Vyras kitai savaitei i ligonine.darys kompa ir tolimesnis gydymo planas bus matyt.gal svitinima prades.Jauciasi gerai.kaip sveikas.tik koscioja.Jis pas mane optimistas.
Atsakyti
QUOTE(dziosefina @ 2013 09 02, 17:54)
Sveikutes,noreciau pasiteirauti moteru,serganciu kruties veziu. Kokie jums buvo pirminiai simtomai? Kadangi gyvenu uzsienyje ir patekti pas gydytoja,teks  labai ilgai laukti,o man neramu. Siandiena uzsciuopiau krutyje guzeli,ties pazastimi. Nors jokiu simtomu nera,bet kai paciupinejau,noredama isitikinti,jog tai tikrai sukietejimas,pradejo mausti,ta vieta. Svoris nukrites del gastrito ir susilpnejes imunitetas. Tad prasau pasidalyti savo patirtimi kuomet jums kilo itarimu del kruties vezio.  Aciu

Labas matau kad niekas neatsako. Nors mano ne tokia diagnozė, bet V simptomai visu rušių panašus. Kol neskauda tai maža stadija.Svorio kritimas irgi gali būt dėl V. Mano pažįstama tik užčiuopė žirniuką ir jokių simptomų kitų nejuto. Ir buvo pirma stadija. Gali būt ir kažkaip liaukinė ar riebalinis guziukas, t.y visai neonkologinis. Taip kad geriau greičiau pas onko gydytoją ir bus aiškiau, ir ramiau.

P.S. džiugu , kad`Emili kovoja. Prisidedu prie maldų.
Atsakyti
QUOTE(dziosefina @ 2013 09 02, 18:54)
Sveikutes,noreciau pasiteirauti moteru,serganciu kruties veziu. Kokie jums buvo pirminiai simtomai? Kadangi gyvenu uzsienyje ir patekti pas gydytoja,teks  labai ilgai laukti,o man neramu. Siandiena uzsciuopiau krutyje guzeli,ties pazastimi. Nors jokiu simtomu nera,bet kai paciupinejau,noredama isitikinti,jog tai tikrai sukietejimas,pradejo mausti,ta vieta. Svoris nukrites del gastrito ir susilpnejes imunitetas. Tad prasau pasidalyti savo patirtimi kuomet jums kilo itarimu del kruties vezio.  Aciu

Smptomų jokių. Staiga išdygo visiškai neskausmingas guziukas ir atrado 2b stadija.
Atsakyti
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 09 02, 19:59)

Šaunuole, Emillyt, taip ir toliau 4u.gif
Meldžiamės už tave 4u.gif . Laikykis, nepasiduok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 09 02, 18:59)

ačiū, tikrai lauktos žinios. Emily šaunuolė, tikra kovotoja, labai linkiu, kad išsikapstytų.
Papildyta:
QUOTE(dziosefina @ 2013 09 02, 19:16)
Atsiprasau,kad vis ilendu i jusu foruma,bet ne per seniausiai suzinojau,kad sesei  rado puses metu senumo letine leukemija,ji mazai ka kalba apie tai,o man neramu.Sake,kad isgydoma,taciau niekad nebuvau susidurusi su tuom,tai nezinau ka manyti. Gal jus daugiau zinote apie letine leukemija is patirties

važiuoja į Vilnių ir lai gydosi, tikrai ne siaubas ši liga, va kokią turim merginą šaunuolę, su lėtine leukemija ne tik, kad sėkmingai gyvena jau 8 metus, bet ir šeimos pagausėjimo sulaukė.
http://www.15min.lt/...dymo-541-363262

daugiau apie viską www.kraujas.lt
Atsakyti