Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 41

QUOTE(NERA @ 2013 08 30, 10:02)
Labai labai tikiuosi išvysti emily žinutes ar bent išgirsti gerų žinių unsure.gif

Ir as laukiu... Stebuklo, ziniu, geru naujienu - bet ko, nes taip skauda galvojant apie emely ir jos seima... unsure.gif
Atsakyti
Skaitau ir baisu. Kiek daug žinučių, kike daug kovojančių.
Jungiamės ir mes.
Mamai diagnozė 4 st karcioma kruties . Yra metastazė kepenyse. Kardiologas išvadoej parašė : neleidžia stiprios chemijos, nes turejo pries 1.5 m. miokardą. + įrašė rekomenduoja šuntavimą.
Papasakokit plačiau, savo patirtį ir pan. Kuo daugiau skaitai tuo baisiau. rugsėjo 5 d. galutinė išvada
Atsakyti
Labas visoms pazystamoms ir neseniai atejusioms!)***..labai seniai cia berasiau..vis paskaitineju senas temas...prisimenu visas isejusias su sviesa.Man lapkriti jau sukaks 10 metu kai buvo nustatyta diagnoze..rugsejo menesi ruosiuosi kruties rekonstrukcijos operacijai)*...sekmes visoms jums mergaites ir begalines stiprybes!**** 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2013 08 30, 17:44)
Labas visoms pazystamoms ir neseniai atejusioms!)***..labai seniai cia berasiau..vis paskaitineju senas temas...prisimenu visas isejusias su sviesa.Man lapkriti jau sukaks 10 metu kai buvo nustatyta diagnoze..rugsejo menesi ruosiuosi kruties rekonstrukcijos operacijai)*...sekmes visoms jums mergaites  ir begalines stiprybes!**** 4u.gif

laba...kaip smagu kai paraso moterys kurios tiek metu gyvena po diagnozes thumbup.gif kad nepamirsta ir uzsuka cia.tykiu,kad daugeliui tai suteikia vilties ir tykejimo,kad vezys taip greit nesuvalgo zmogaus...galetu ir daugiau moteru parasyti ...juk taip smagu skaityti.aciu tau 4u.gif ir sekmes tau
Atsakyti
Labas visoms!Labai seniai bebuvau jusu skyrelyje- kazkada vis uzklysdavau paskaityt,pasidziaugdavau geromis ziniomis ,paverkdavau del Isejusiu ir vis prasydavau Dievo apsaugot mane ir mano seima nuo tokiu dalyku...bet... Pries Sv. Kaledas gavau "dovana"- mano zmogui didziuju B lasteliu ne Hodzkino limfoma, 4 stadija...isplitimas i kepenis ,bluzni,aorta ir plaucius... !nerasysiu apie savo busena per visa gydymo perioda- kai namuose du mazi vaikai,artimuju salia ne vieno , tik kankinantis nerimas ir begalinis sirdies skausmas ,matant ji zaidziant su vaikais...Stebuklo laukimas... ir JIS IVYKO!!!
Vakar gautas testo rezultatas nebeparode jokiu znypliuoto pedsaku! Pilna remisija!Aciu, mergaites, uz jusu Patarimus,paguoda,palaikyma- ir dar stipriuau melsiuos uz jus visas, jusu artimuosius ,paliestus sios ligos... LAi dievulis jums padeda!as VEL tikiu,kad Jis yra.........
Atsakyti
QUOTE(januska @ 2013 08 30, 21:18)
Labas visoms!Labai seniai bebuvau jusu skyrelyje-  kazkada vis uzklysdavau  paskaityt,pasidziaugdavau geromis ziniomis ,paverkdavau del Isejusiu ir vis prasydavau Dievo apsaugot mane ir mano seima nuo tokiu dalyku...bet... Pries Sv. Kaledas gavau "dovana"- mano zmogui didziuju B lasteliu ne Hodzkino limfoma, 4 stadija...isplitimas i kepenis ,bluzni,aorta ir plaucius... !nerasysiu apie savo busena per visa gydymo perioda- kai namuose du mazi vaikai,artimuju salia ne vieno  , tik kankinantis nerimas ir begalinis sirdies skausmas ,matant ji zaidziant su vaikais...Stebuklo laukimas... ir JIS IVYKO!!!
Vakar gautas testo rezultatas nebeparode jokiu znypliuoto pedsaku! Pilna remisija!Aciu, mergaites, uz jusu Patarimus,paguoda,palaikyma- ir dar stipriuau melsiuos uz jus visas, jusu artimuosius ,paliestus  sios ligos... LAi dievulis jums padeda!as VEL tikiu,kad Jis yra.........

Labai dziaugiuosi thumbup.gif dabar jau viskas bus gerai 4u.gif man po gydymo su tokia pat diagnoze kaip jusu vyrui,tik 3 stadija jau vasara buvo 4 metai pilna remissija smile.gif o mano gerai pazistamai su tokia pat diagnoze,4 stadija,po transplantacijos jau 7 metai !!!

carvel wub.gif taip ir toliau 4u.gif visgi darysi rekonstrukcija,pamenu kad abejojau...nu ir gerai,as tai buciau irgi uz 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

turiu atlikusiu visokiu vaistu ir papildu, noreciau pagelbeti, jei kam reikia atiduoti galiu. rasykit i pm del platesnes info.
Atsakyti
gal yra naujienų iš emilly?? neramu..
Atsakyti
tikrai,kaip Emilly laikosi ?
Atsakyti
Sveikos.visa laika galvoju apie Emilly.nieks nieko nezino verysad.gif Labai labai liudna verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,noreciau pasiteirauti moteru,serganciu kruties veziu. Kokie jums buvo pirminiai simtomai? Kadangi gyvenu uzsienyje ir patekti pas gydytoja,teks labai ilgai laukti,o man neramu. Siandiena uzsciuopiau krutyje guzeli,ties pazastimi. Nors jokiu simtomu nera,bet kai paciupinejau,noredama isitikinti,jog tai tikrai sukietejimas,pradejo mausti,ta vieta. Svoris nukrites del gastrito ir susilpnejes imunitetas. Tad prasau pasidalyti savo patirtimi kuomet jums kilo itarimu del kruties vezio. Aciu
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 09 02, 17:46)
Sveikos.visa laika galvoju apie Emilly.nieks nieko nezino verysad.gif Labai labai liudna verysad.gif

gal reiketu parasyti privacia zinute jos draugei ir pasiteirauti, kaip manot g.gif nepatinka man si tyla schmoll.gif
Atsakyti