Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 41

o aš šiandien švenčiu savo antrą gimtadienį..smile.gif oficialiai baigiau savo beveik metus trukusią kovą su žnypliuočiu..net sunku patikėt...
echoskopiškai viskas gerai, vėžio žymenys kraujyje 0,01..smile.gif ryt dar darausi MRT, bet šiandien baigiau paskutinę chemiją..
Atsakyti
QUOTE(May20 @ 2013 08 29, 15:00)
o aš šiandien švenčiu savo antrą gimtadienį..smile.gif oficialiai baigiau savo beveik metus trukusią kovą su žnypliuočiu..net sunku patikėt...
echoskopiškai viskas gerai, vėžio žymenys kraujyje 0,01..smile.gif ryt dar darausi MRT, bet šiandien baigiau paskutinę chemiją..

thumbup.gif šaunios žinios, net dieną nuspalviną wub.gif
Atsakyti

Kad daugiau tokiu ziniu, kad visos galetu svesti wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
man pačiai sunku patikėt, jau pripratau prie to ritmo..3 operacijos, 25 radioterapijos, 12 chemijų...3 stadija..ir viskas praeity.jei galiu aš, galit visos!!!
sveikatos visoms ir nepasiduokit smile.gif
Atsakyti
man pačiai sunku patikėt, jau pripratau prie to ritmo..3 operacijos, 25 radioterapijos, 12 chemijų...3 stadija..ir viskas praeity.jei galiu aš, galit visos!!!

po tokios gausybes tai tikrai superinis finisas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2013 08 28, 08:00)
atsakymas labai paprastas;nejaugi verksi?ar kas nuo to pasikeis? atsisedi istiesi seselei ranka ir sypsaisi rolleyes.gif aciu dievui as tai perejau ir pas jus daugiau nesiruosiu grizti.o jus turbut manot kitaip?bet as negrisiu pamatysit....parasysiu dar po 10 metu thumbup.gif

Ui tikrai nesitikiu, kad pas mus grįšit, ir nelinkiu. smile.gif
Atsakyti

Smagu 4u.gif
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(May20 @ 2013 08 29, 17:00)

Super,labai dziaugiuosi kartu 4u.gif

Ir as galvoju apie emilly unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2013 08 29, 20:02)
Super,labai dziaugiuosi kartu  4u.gif

Ir as galvoju apie emilly  unsure.gif

drinks_cheers.gif unsure.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 08 30, 01:44)

Ji mano mintyse ir maldose 4u.gif
Atsakyti
As irgi vis ilendu tikedamasi kokiu ziniu isgirsti apie Emily (aisku labiau geru).
As siame skyrelyje atsiradau beveik tuo paciu metu kaip ir ji, todel man ji tokia artima atrodo,.. ir ji mane labai ikvepe savo optimizmu, visai kitaip I liga pradejau ziureti.
Atsakyti
Labai labai tikiuosi išvysti emily žinutes ar bent išgirsti gerų žinių unsure.gif
Atsakyti